de leukste activiteiten voor jouw VRIENDINNENuitje IN DEN HAAG!

DUIDELIJKE INFORMATIE

LAAG IN PRIJS

UNIEKE ACTIVITEITEN

MEER DAN 100 UNIEKE ACTIVITEITEN VOOR jouw vriendinnenuitje IN DEN HAAG

Den Haag is ”the place to be” voor een gezellig vriendinnenuitje met de meiden! Niet alleen is Den Haag een echt wallhalla voor de shop ‘o holics, het heeft ook een bruisend uitgaansleven die jullie niet mogen missen! De beste manier om dat te leren kennen is tijdens onze legendarische wekelijkse kroegentocht!

Ben je benieuwd wat Den Haag jullie te bieden heeft? Lees dan vooral verder, de leukste strandactiviteiten, workshops, proeverijen en dinnerdeals speciaal voor vriendinnenuitjes in Den Haag staan uitgelicht op deze pagina!

Bekijk alle activiteiten in 1 overzicht met uitgebreide informatie en duidelijke prijzen. De activiteiten zijn lekker laag in prijs en jullie krijgen een extra korting bij combodeals!

MEER DAN 100 UNIEKE ACTIVITEITEN VOOR VRIENDinnenWEEKEND

Den Haag is ”the place to be” voor een gezellig vriendinnenuitje met de meiden! Niet alleen is Den Haag een echt wallhalla voor de shop ‘o holics, het heeft ook een bruisend uitgaansleven die jullie niet mogen missen!

Ben je benieuwd wat Den Haag jullie te bieden heeft? Lees dan vooral verder, de leukste activiteiten speciaal voor een vriendinnenuitje staan uitgelicht op deze website!

STRANDACTIVITEITEN vrIENDINNENUITJE DEN HAAG

een vriendINNENUITJE met veel korting

Vind je de selfservice bij de Burger King ook zo handig? Have it your way en stel bij ons je eigen activiteiten menu samen voor jouw vriendinnenuitje in Den Haag!

Kies uit een handig overzicht met meer dan 100 activiteiten en combineer er op los. Je bepaalt helemaal zelf welke activiteiten je kiest, of je er een diner bij wilt en hoe laat jullie starten.

Duur? Welnee, je krijgt juist super veel korting! Hoe meer je boekt hoe hoger je korting wordt, een vriendinnenuitje in Den Haag is bij ons super betaalbaar.

Binnen een minuut heb je een offerte samengesteld waarin de totaal prijs + korting duidelijk zichtbaar is. Stuur de offerte door naar je vriendinnenweekend groepsapp en verander hem kosteloos op ieder moment van de dag. Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

WORKSHOPS VRIENDINNENuitje DEN HAAG

deze kroegentocht mag je niet missen!

Willen jullie lekker veel dansen en sjansen tijdens jullie vriendinnenuitje? Het feest kan voor jullie niet vroeg genoeg beginnen!

De OhOhDenHaag kroegentocht start al vanaf 21:00 en dat betekend dat jullie niet eindeloos hoeven te wachten totdat de lekkere plaatjes aangaan en de feestcafes vol lopen. Borreltijd is voor jullie voorbij en samen met tientallen andere kroegtijgers gaan de voetjes al vroeg van de vloer!

Deze kroegentocht brengt jullie naar 5 totaal verschillende feestcafes en clubs verspreidt over het centrum heen. Met lekkere deuntjes die de partygidsen tijdens het lopen uit hun speakers pompen, is het zelfs tussen de feestcafes door een groot feest! 

Er gebeurt een hoop tijdens deze kroegentocht en de avond lijkt wel eindeloos te duren. Shotjes, shotjes nog meer shotjes…we gaan helemaal los!

* WELKOMST DRANKJE * 7 SHOTJES  * 5 FEEST CAFES / CLUBS * 4 – 5 UUR *

CITYGAMES vriendinnenUITJE DEN HAAG

DEZE VRIendinnenUITJES gingen je voor

Frank veldhuis
Frank veldhuis
Read More
Wat een tof weekend hebben wij gehad door jullie!! Paracetamol was onze beste vriend the Day after! Groeten de jongens uit het Noorden!
 Dominique da Silva Castanheira
Dominique da Silva Castanheira
Read More
Op 14-09 hebben wij het vrijgezellenfeest van Anique met jullie mogen vieren! Wij hadden gekozen voor de activiteit archery tag met de mini shoot. Wat was dit ontzettend leuk! Onwijs gelachen en flinke spierpijn de volgende dag... Alles was perfect geregeld! Contact, ontvangst, activiteiten gewoon alles!
Ella Tegels
Ella Tegels
Read More
Op 26 september hadden wij een vrijgezellenfeest. Dominic & Holly zorgen ervoor dat je een geweldige dag hebt. Alles werd tot in de puntjes verzorgd. Vooraf ging de communicatie heel goed en tijdens zijn ze ook in de buurt om direct vragen te beantwoorden. Materiaal/tafel voor de activiteiten stond klaar en je hebt eigenlijk nergens omkijken naar. Het eten (de BBQ) was overigens heel goed en genoeg keuze voor vega’s. Niet verder kijken, gewoon hier je keuze op laten vallen! *Nogmaals veel dank voor de perfecte verzorging!*
Jort van Wijk
Jort van Wijk
Read More
Een fantastische dag gehad op Scheveningen met een goed georganiseerd, COVID-proof vrijgezellenfeest! Archery tag, power kiting, weddingdress photoshoot en barbecue: compleet pakket voor een goede prijs.
Susan Kroode
Susan Kroode
Read More
Wij hebben een top dag / nacht gehad vooraf goede communicatie gehad heel flexibel en meedenkent personeel gezellige en spontane mensen leuk dat je een compleet pakket kan samen stellen naar iedereen zijn wensen met leuke activiteiten Onwijs bedankt voor deze geweldige dag / nacht
Damp Oekill
Damp Oekill
Read More
Eind juli hebben wij met een groep van 14 man het vrijgezellenfeest gevierd. De medewerkers deden erg leuk mee en gaven een goede begeleiding. Leuke activiteiten en leuke locatie. Voor elke bachelor party zeker een aanrader.
Mascha Grijzenberg
Mascha Grijzenberg
Read More
Ondanks de hitte hebben wij een super leuk vrijgezellenfeest gehad. Heerlijke drankjes en een onwijze leuke activiteit die super goed werd georganiseerd. Daarnaast nog een gratis fotoshoot. Onze dag was helemaal geslaagd. Onwijs bedankt!!
Marloes Heddema
Marloes Heddema
Read More
Wij hebben 14 september een geweldig zonnige dag gehad op het strand van Scheveningen met expeditie robinson (hele leuke begeleiding en spellen!), gevolgd door een lekkere BBQ en hilarische kroegentocht, met wat “special additions” Bedankt voor de fijne samenwerking OhOhdenhaag en wij kijken uit naar de foto’s om nog eens goed te kunnen nagenieten! Groetjes, Margot en Marloes
Annet Enderink
Annet Enderink
Read More
Afgelopen zaterdag een super vrijgezellenfeest gehad! Vooraf makkelijk overleg, meedenken en vlot met reageren. Toch altijd spannend om iets te boeken 'aan de andere kant van het land' maar gelukkig is het zeer goed bevallen!! We werden enthousiast ontvangen, de spellen waren goed verzorgd en de BBQ was prima!! Echt een aanrader! En onze 'bride te be'... zit nog steeds op een 'roze wolk'! Bedankt!!.
Jana huijgen
Jana huijgen
Read More
Oh oh kroegentocht was zo vet! Ik woon heel m’n leven al in Den Haag en dacht dat ik alles wel gezien had, maar het is zo ontzettend vet. Je gaat met een hele groep mensen naar plekken waar je anders nooit naar toe zou gaan. Zeker een aanrader!!
Previous
Next

WATERACTIVITEITEN VRIENDINNENUITJE DEN HAAG

HET STRAND VAN DEN HAAG IS UNIEK!

Is er een hoop te beleven in het centrum van Den Haag, maar het strand is echt iets wat je niet mag missen tijdens jullie vriendinnenuitje in Den Haag! Pak tram 1 (halte centrum) en laat je binnen 20 minuten vervoeren naar het o zo leuke strand. 

Het strand van Den Haag heeft meer dan 40 beachbars en is 1 van de grootste van de Nederlandse kust. Naast dat dit strand een hoop lekkere hang out places heeft, is er veel leuks te doen!

Willen jullie vooral hard lachen en mag het wel een beetje gek boek dan aan een workshop piemels pimpen bij Copacabana, de leukste beachbar van het Haagsche strand! Of wat dacht je van een lekkere cocktail workshop met je voetjes in het zand of rondrollen in een enorme opblaasbare bal? 

De tram van Den Haag strand naar centraal station is nog geen 20 minuten en rijd om de 10 minuten tot een uur of 1 ‘s nachts.

PROEVerijen vriendINNENUITJE DEN HAAG

DUIDELIJKE PRIJZEN

AL ONZE PRIJZEN ZIJN DUIDELIJK IN EEN OOGOPSLAG TE ZIEN EN INCLUSIEF BTW!

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij combodeals

BOEK MINIMAAL 3 ACTIVITEITEN, WORKSHOPS, DINERS OF KROEGENTOCHTEN!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET KNAPPE JONGENS EN MEIDEN!

DINERS VRIENDINNENUITJE DEN HAAG