de leukste ideeën voor jouw VRIENDINNENUITJE IN SCHEVENINGEN!

DUIDELIJKE INFORMATIE

LAAG IN PRIJS

UNIEKE ACTIVITEITEN

MEER DAN 100 UNIEKE ACTIVITEITEN VOOR jouw vriendinnenUITJE IN SCHEVENINGEN

Scheveningen is de ideale plek voor een leuk vriendinnenuitje! Boek een toffe workshop zoals cocktails shaken met de voetjes in het zand, reuze dromenvangers maken in een gezellige beachbar en de zon op jullie gezicht tijdens Expeditie Robinson of 1 van de vele andere strandspellen in Scheveningen.

Op deze website vind je een groot aanbod van de leukste activiteiten, workshops en zelfs maaltijddeals en kroegentochten! Combineer er op los en krijg een lekkere korting op al je dagdelen tijdens een combodeal. Alle activiteiten in 1 overzicht met uitgebreide beschrijving en een duidelijke prijs. Een vriendinnenuitje was nog nooit zo snel geregeld!

Den Haag ligt op nog geen 15 minuten van Scheveningen. Willen jullie graag je vriendinnenuitje combineren met een bezoek aan Den Haag? Bekijk ook onze pagina over vriendinnenuitjes in Den Haag.

MEER DAN 100 UNIEKE ACTIVITEITEN VOOR een vriendinnenuitje

Scheveningen is de ideale plek voor een leuk vriendinnenuitje! Cocktails shaken met de voetjes in het zand, reuze dromenvangers maken in een gezellige beachbar en de zon op jullie gezicht tijdens Expeditie Robinson of 1 van de vele andere strandspellen.

 Alle activiteiten in 1 overzicht met uitgebreide beschrijving en een duidelijke prijs. Een vriendinnenuitje in Scheveningen was nog nooit zo snel geregeld!

Den Haag ligt op nog geen 15 minuten van Scheveningen. Willen jullie graag je vriendinnenuitje combineren met een bezoek aan Den Haag? Bekijk ook onze pagina over vriendinnenuitjes in Den Haag.

STRANDACTIVITEITEN vrIENDINNENuitje scheveningen

een vriendenuitje met veel korting

Vind je de selfservice bij de Burger King ook zo handig? Have it your way en stel bij ons je eigen King deal samen vol met leuke activiteiten voor jouw vriendinnenuitje in Scheveningen!

Kies uit een handig overzicht met meer dan 100 activiteiten en combineer er op los. Je bepaalt helemaal zelf welke activiteiten je kiest, of je er een diner bij wilt en hoe laat jullie starten. 

Duur? Welnee, je krijgt juist super veel korting! Hoe meer je boekt hoe hoger je korting wordt, een vriendinnenweekend in Scheveningen is bij ons super betaalbaar.

Binnen een minuut heb je een menu samengesteld waarin de totaal prijs + korting duidelijk zichtbaar is. Stuur de offerte door naar de groepsapp en verander de combodeal kosteloos op ieder moment van de dag. Hulp nodig? Vraag ons het hemd van het lijf via de live chat!

WORKSHOPS VRIENDINNENuitje scheveningen

deze kroegentocht mag je niet missen!

Zijn jullie echte ”dans queens” en is het veels te lang geleden dat jullie met z’n alle op stap zijn geweest? Blijf dan niet op de terrasjes van Scheveningen plakken, maar pak de tram naar het centrum. Binnen 20 minuten zijn jullie in het uitgaanshotspot!

Het gaat al vroeg los tijdens de OhOhDenHaag Kroegentocht. Feest cafés en clubs die normaal gesproken pas rond 00:00 gezellig worden, zetten de muziek op standje knal en wij maken er met tientallen kroegtijgers al vanaf 21:00 een dik feest van!

Shotjes, shotjes en nog meer shotjes. Ieder uur een ander feest café en de laatste club blijft open tot in de vroegste uurtjes. Vergeet je platte schoenen niet mee te nemen!

* WELKOMST DRANKJE * 7 SHOTJES  * 5 FEEST CAFES / CLUBS * 4 – 5 UUR *

CITYGAMES vriendinnenuitje scheveningen

DEZE VRIendinnenuitjes gingen je voor

Frank veldhuis
Frank veldhuis
Read More
Wat een tof weekend hebben wij gehad door jullie!! Paracetamol was onze beste vriend the Day after! Groeten de jongens uit het Noorden!
 Dominique da Silva Castanheira
Dominique da Silva Castanheira
Read More
Op 14-09 hebben wij het vrijgezellenfeest van Anique met jullie mogen vieren! Wij hadden gekozen voor de activiteit archery tag met de mini shoot. Wat was dit ontzettend leuk! Onwijs gelachen en flinke spierpijn de volgende dag... Alles was perfect geregeld! Contact, ontvangst, activiteiten gewoon alles!
Ella Tegels
Ella Tegels
Read More
Op 26 september hadden wij een vrijgezellenfeest. Dominic & Holly zorgen ervoor dat je een geweldige dag hebt. Alles werd tot in de puntjes verzorgd. Vooraf ging de communicatie heel goed en tijdens zijn ze ook in de buurt om direct vragen te beantwoorden. Materiaal/tafel voor de activiteiten stond klaar en je hebt eigenlijk nergens omkijken naar. Het eten (de BBQ) was overigens heel goed en genoeg keuze voor vega’s. Niet verder kijken, gewoon hier je keuze op laten vallen! *Nogmaals veel dank voor de perfecte verzorging!*
Jort van Wijk
Jort van Wijk
Read More
Een fantastische dag gehad op Scheveningen met een goed georganiseerd, COVID-proof vrijgezellenfeest! Archery tag, power kiting, weddingdress photoshoot en barbecue: compleet pakket voor een goede prijs.
Susan Kroode
Susan Kroode
Read More
Wij hebben een top dag / nacht gehad vooraf goede communicatie gehad heel flexibel en meedenkent personeel gezellige en spontane mensen leuk dat je een compleet pakket kan samen stellen naar iedereen zijn wensen met leuke activiteiten Onwijs bedankt voor deze geweldige dag / nacht
Damp Oekill
Damp Oekill
Read More
Eind juli hebben wij met een groep van 14 man het vrijgezellenfeest gevierd. De medewerkers deden erg leuk mee en gaven een goede begeleiding. Leuke activiteiten en leuke locatie. Voor elke bachelor party zeker een aanrader.
Mascha Grijzenberg
Mascha Grijzenberg
Read More
Ondanks de hitte hebben wij een super leuk vrijgezellenfeest gehad. Heerlijke drankjes en een onwijze leuke activiteit die super goed werd georganiseerd. Daarnaast nog een gratis fotoshoot. Onze dag was helemaal geslaagd. Onwijs bedankt!!
Marloes Heddema
Marloes Heddema
Read More
Wij hebben 14 september een geweldig zonnige dag gehad op het strand van Scheveningen met expeditie robinson (hele leuke begeleiding en spellen!), gevolgd door een lekkere BBQ en hilarische kroegentocht, met wat “special additions” Bedankt voor de fijne samenwerking OhOhdenhaag en wij kijken uit naar de foto’s om nog eens goed te kunnen nagenieten! Groetjes, Margot en Marloes
Annet Enderink
Annet Enderink
Read More
Afgelopen zaterdag een super vrijgezellenfeest gehad! Vooraf makkelijk overleg, meedenken en vlot met reageren. Toch altijd spannend om iets te boeken 'aan de andere kant van het land' maar gelukkig is het zeer goed bevallen!! We werden enthousiast ontvangen, de spellen waren goed verzorgd en de BBQ was prima!! Echt een aanrader! En onze 'bride te be'... zit nog steeds op een 'roze wolk'! Bedankt!!.
Jana huijgen
Jana huijgen
Read More
Oh oh kroegentocht was zo vet! Ik woon heel m’n leven al in Den Haag en dacht dat ik alles wel gezien had, maar het is zo ontzettend vet. Je gaat met een hele groep mensen naar plekken waar je anders nooit naar toe zou gaan. Zeker een aanrader!!
Previous
Next

WATERACTIVITEITEN VRIENDinnenuitje scheveningen

DE MEEST ORIGINELE ACTIVITEITEN voor een vriendinnenuitje

PROEVerijen vriendINNENUITJE IN SCHEVENINGEN

DUIDELIJKE PRIJZEN

AL ONZE PRIJZEN ZIJN DUIDELIJK IN EEN OOGOPSLAG TE ZIEN EN INCLUSIEF BTW!

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij combodeals

BOEK MINIMAAL 3 ACTIVITEITEN, WORKSHOPS, DINERS OF KROEGENTOCHTEN!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET KNAPPE JONGENS EN MEIDEN!

DINERS VRIENDINNENUITJE IN SCHEVENINGEN