de leukste activiteiten voor jouw VRIENDINNENWEEKEND!

DUIDELIJKE INFORMATIE

LAAG IN PRIJS

UNIEKE ACTIVITEITEN

MEER DAN 100 UNIEKE ACTIVITEITEN VOOR jouw vriendinnenweekend

Zijn jullie gezellig een meidenweekend aan het organiseren? Bekijk hier de leukste ideeën, tips en activiteiten voor jullie vriendinnenweekend!

De leukste strandactiviteiten, workshops, proeverijen en dinnerdeals speciaal voor een legendarisch vriendinnenweekend staan uitgelicht op deze pagina! ‘S avonds het nachleven verkennen? Schrijf jouw vriendinnen in voor onze kroegentocht en ontdek met een grote groep partyanimals de vele kroegen en clubs in Den Haag!

Uitgebreide informatie en duidelijke prijzen. Klein budget? Jullie krijgen een hoop korting bij onze Combodeals!

 

MEER DAN 100 UNIEKE ACTIVITEITEN VOOR VRIENDinnenWEEKEND

Zijn jullie gezellig een meidenweekend aan het organiseren? Bekijk hier de leukste ideeën, tips en activiteiten voor jullie vriendinnenweekend!

Op deze pagina vindt je alle activiteiten om een legendarisch vriendinnenweekend te plannen. Uitgebreide informatie en duidelijke prijzen. Jullie krijgen een hoop korting bij Combodeals!

 

 

STRANDACTIVITEITEN vrIENDINNENWEEKEND

een vriendenweekend met veel korting

Vind je de selfservice bij de Burger King ook zo handig? Have it your way en stel bij ons je eigen activiteiten menu samen voor jouw vriendinnenuitje!

Kies uit een handig overzicht met meer dan 100 activiteiten en combineer er op los. Je bepaalt helemaal zelf welke activiteiten je kiest, of je er een diner bij wilt en hoe laat jullie starten en op welke dag.

Duur? Welnee, je krijgt juist super veel korting! Hoe meer je boekt hoe hoger je korting wordt, een vriendinnenweekend is bij ons super betaalbaar.

Binnen een minuut heb je een offerte samengesteld waarin de totaal prijs + korting duidelijk zichtbaar is. Stuur de offerte door naar je vriendinnenweekend groepsapp en verander hem kosteloos op ieder moment van de dag. Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

WORKSHOPS VRIENDINNENweekend

deze kroegentocht mag je niet missen!

Willen jullie even goed los tijdens jullie vriendinnenweekend?
De OhOhDenHaag kroegentocht start al vanaf 21:00 en is echt een aanrader als jullie graag veel willen dansen!

Met tientallen andere gezellig kroegtijgers feesten jullie erop los in leukste feest cafés en clubs. Al vroeg zetten we de feest cafés lekker vol en speciaal voor ons gaat de muziek al vroeg op standje knal. Neem je je mee vriendinnen de bar op of schrijven jullie je in voor een twerk contest? Alles kan en alles mag tijdens deze avond er is maar 1 regel en dat is FEESTEN! De avond lijkt wel eindeloos te duren en niet alleen in de cafes en clubs in het feest. In onze bekende tunnel rave cave worden je dansjes op de proef gesteld, ga jij voor nog een shotje?! 

De laatste stop is een club die gegarandeerd blaren op je voeten zal veroorzaken. Deze club sluit de deuren pas in de vroegste uurtjes! 

* WELKOMST DRANKJE * 7 SHOTJES  * 5 FEEST CAFES / CLUBS * 4 – 5 UUR *

CITYGAMES vriendinnenweekend

DEZE VRIendinnenweekenden gingen je voor

Frank veldhuis
Frank veldhuis
Read More
Wat een tof weekend hebben wij gehad door jullie!! Paracetamol was onze beste vriend the Day after! Groeten de jongens uit het Noorden!
 Dominique da Silva Castanheira
Dominique da Silva Castanheira
Read More
Op 14-09 hebben wij het vrijgezellenfeest van Anique met jullie mogen vieren! Wij hadden gekozen voor de activiteit archery tag met de mini shoot. Wat was dit ontzettend leuk! Onwijs gelachen en flinke spierpijn de volgende dag... Alles was perfect geregeld! Contact, ontvangst, activiteiten gewoon alles!
Ella Tegels
Ella Tegels
Read More
Op 26 september hadden wij een vrijgezellenfeest. Dominic & Holly zorgen ervoor dat je een geweldige dag hebt. Alles werd tot in de puntjes verzorgd. Vooraf ging de communicatie heel goed en tijdens zijn ze ook in de buurt om direct vragen te beantwoorden. Materiaal/tafel voor de activiteiten stond klaar en je hebt eigenlijk nergens omkijken naar. Het eten (de BBQ) was overigens heel goed en genoeg keuze voor vega’s. Niet verder kijken, gewoon hier je keuze op laten vallen! *Nogmaals veel dank voor de perfecte verzorging!*
Jort van Wijk
Jort van Wijk
Read More
Een fantastische dag gehad op Scheveningen met een goed georganiseerd, COVID-proof vrijgezellenfeest! Archery tag, power kiting, weddingdress photoshoot en barbecue: compleet pakket voor een goede prijs.
Susan Kroode
Susan Kroode
Read More
Wij hebben een top dag / nacht gehad vooraf goede communicatie gehad heel flexibel en meedenkent personeel gezellige en spontane mensen leuk dat je een compleet pakket kan samen stellen naar iedereen zijn wensen met leuke activiteiten Onwijs bedankt voor deze geweldige dag / nacht
Damp Oekill
Damp Oekill
Read More
Eind juli hebben wij met een groep van 14 man het vrijgezellenfeest gevierd. De medewerkers deden erg leuk mee en gaven een goede begeleiding. Leuke activiteiten en leuke locatie. Voor elke bachelor party zeker een aanrader.
Mascha Grijzenberg
Mascha Grijzenberg
Read More
Ondanks de hitte hebben wij een super leuk vrijgezellenfeest gehad. Heerlijke drankjes en een onwijze leuke activiteit die super goed werd georganiseerd. Daarnaast nog een gratis fotoshoot. Onze dag was helemaal geslaagd. Onwijs bedankt!!
Marloes Heddema
Marloes Heddema
Read More
Wij hebben 14 september een geweldig zonnige dag gehad op het strand van Scheveningen met expeditie robinson (hele leuke begeleiding en spellen!), gevolgd door een lekkere BBQ en hilarische kroegentocht, met wat “special additions” Bedankt voor de fijne samenwerking OhOhdenhaag en wij kijken uit naar de foto’s om nog eens goed te kunnen nagenieten! Groetjes, Margot en Marloes
Annet Enderink
Annet Enderink
Read More
Afgelopen zaterdag een super vrijgezellenfeest gehad! Vooraf makkelijk overleg, meedenken en vlot met reageren. Toch altijd spannend om iets te boeken 'aan de andere kant van het land' maar gelukkig is het zeer goed bevallen!! We werden enthousiast ontvangen, de spellen waren goed verzorgd en de BBQ was prima!! Echt een aanrader! En onze 'bride te be'... zit nog steeds op een 'roze wolk'! Bedankt!!.
Jana huijgen
Jana huijgen
Read More
Oh oh kroegentocht was zo vet! Ik woon heel m’n leven al in Den Haag en dacht dat ik alles wel gezien had, maar het is zo ontzettend vet. Je gaat met een hele groep mensen naar plekken waar je anders nooit naar toe zou gaan. Zeker een aanrader!!
Previous
Next

WATERACTIVITEITEN VRIENDinnenweekend

DE MEEST ORIGINELE ACTIVITEITEN voor een vriendinnenweekend

Denk aan iets origineels, zoals crazy beach twister of bubbelballen in het zand. Altijd al Expeditie Robinson willen spelen? Dit is je kans! Jullie willen iets doen, maar liever niet te actief..?

Wat dacht je van een cocktail workshop, of reuze dromenvangers maken? Wie hard wil lachen tijdens een vriendinnenuitje gaat glitter piemels pimpen, of volgt een spannende Burlesque workshop.

De OhOhDenHaag kroegentocht is er speciaal voor vriendinnen die veel willen dansen tijdens hun weekend in Den Haag of Scheveningen!

PROEVerijen vriendinnenweekend

DUIDELIJKE PRIJZEN

AL ONZE PRIJZEN ZIJN DUIDELIJK IN EEN OOGOPSLAG TE ZIEN EN INCLUSIEF BTW!

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij combodeals

BOEK MINIMAAL 3 ACTIVITEITEN, WORKSHOPS, DINERS OF KROEGENTOCHTEN!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET KNAPPE JONGENS EN MEIDEN!

DINERS VRIENDINNENWEEKEND