DE LEUKSTE VRIJGEZELLENFEEST ideeën OP EEN RIJ!

MEER DAN 100 UNIEKE ideeën VOOR elk VRIJGEZELLENFEEST!

Ben je opzoek naar tips en leuke vrijgezellenfeest ideeën? De leukste strandactiviteiten, workshops, proeverijen en dinnerdeals voor vrijgezellenfeest ideeen vindt je op deze pagina!

Pijl en boog schieten op een enorme ”schwanz” bijvoorbeeld, of levend tafelvoetballen midden op het strand! Liever iets creatiefs denk dan aan reuzen dromenvangers, glitter piemels pimpen.

Boek onze legendarische kroegentocht in Den Haag met of zonder stripper. Geen ouwe lullen kroegen voor jullie, wel feest cafés en clubs! De leukste vrijgezellenfeesten ideeën vind je op deze website. Goede deals. duidelijke prijzen, en gemakkelijk te boeken. Boeken jullie een combodeal dan krijgen jullie een kado twv €100! 

DE LEUKSTE VRIJGEZELLENFEEST IDEEEN

Ben je opzoek naar tips en leuke vrijgezellenfeest ideeën? Bekijk hier 10 tips en ideeën voor een vrijgezellenfeest en de leukste activiteiten in 1 overzicht!

De leukste vrijgezellenfeesten ideeën vind je op deze website. Goede deals. duidelijke prijzen, en gemakkelijk te boeken. Boeken jullie een combodeal dan krijgen jullie een kado twv €100!  

BEKIJK HIER DE LEUKSTE VRIJGEZELLENFEEST IDEEEN VOOR VROUWEN

BEKIJK HIER DE LEUKSTE VRIJGEZELLENFEEST IDEEEN VOOR MANNEN

STRANDACTIVITEITEN VRIJGEZELLENFEEST IDEEEN

SUPER DEALS MET EXTRA VEEL KORTING

Zijn jullie opzoek naar een goede deal? Doe de test, beantwoord 5 korte vragen en ontvang tot wel 35% korting op jullie vrijgezellenfeest!

Combineer er op los en kies uit meer dan 100 strandactiviteiten, workshops, diners en kroegentochten. Je bepaalt helemaal zelf hoe jullie dag eruit komt te zien en hoe laat jullie willen starten per onderdeel. 

Een combodeal is heel gemakkelijk samen te stellen en duurt slechts een paar minuten. Hebben jullie een dag samengesteld die helemaal naar wens is stuur dan je offerte door naar je mailbox of groepsapp. Zodra jullie het allemaal eens zijn met jullie uitgekozen dag leg je jullie dag vast met 1 druk op de knop. 

Ons team staat paraat om je te helpen, neem contact op via de live chat of telefoon voor een persoonlijk gesprek en een snel antwoord! 

WORKSHOPS VRIJGEZELLENFEEST IDEEEN​

LEUK KADO TWV €100!

Bij het boeken van 2 activiteiten of meer krijgen jullie een leuk kado twv €100,-! De vrouwen zijn er op hun best uit en krijgen een super leuke herinnering aan hun dag. De mannelijke vrijgezel krijgt een ”lullig kado”  en wordt even goed te grazen genomen. Lachen, gieren, brullen gegarandeerd!

Lullig kado mannen: De vrijgezel voor schut zetten tijdens zijn vrijgezellenweekend in Den Haag of Scheveningen hoort er wel een beetje bij, toch? Daarom wordt hij door ons verkleed als bruid. Een roze tutu of trouwjurk en allerlei roze tierelantijnen… Lipjes getuit en borstjes vooruit, want wij gaan zijn mooiste poses is even fijn vastleggen op camera. Vinden jullie een dame die zijn opblaasbare borsten durft in te smeren met zonnebrand creme?

Mini fotoshoot vrouwen: Niet alleen super leuk als herinnering aan jullie vrijgezellenweekend, ook nog eens onwijs leuk om te doen! De vrijgezel wordt even goed in de spotlight gezet en wordt opgetoeft door onze fotograaf. ”Does she say yes to the dress”? Wie vangt haar boeketje en wie doet haar kousenband om? 

* Deze shoot is optioneel en is bij 2 middagactiviteiten GRATIS. Bij 1 middagactiviteit krijgen jullie deze leuke shoot met 50% korting. Dit is het leukste idee voor jullie vrijgezellenfeest!

WATERACTIVITEITEN VRIJGEZELLENFEEST IDEEEN

KROEGENTOCHT MET OF ZONDER STRIPPER!

Zijn jullie op zoek naar een leuk idee voor een stapavond tijdens jullie vrijgezellenfeest? Denk dan aan een kroegentocht langs de leukste feest cafés en clubs van Den Haag! 

De feestcafes en clubs worden pas rond middernacht druk maar de OhOhDenHaag Kroegentocht garandeerd je al vanaf 21:00 dansjes en sjansjes!

De vrijgezel gaat op de bar, heb je haar of hem?! al ingeschreven voor een twerk contest? Drink zoveel je kan tijdens de tunnelrave, we gaan helemaal los deze avond!

Deze kroegentocht kan met of zonder stripper geboekt worden. Cowboy/girl , politie, 50 shades of SM meesteres jij bepaalt! De stripact is voor your eyes only. Na de stripact sluit de rest van de kroegentocht aan en niemand zal weten wat er zojuist heeft plaatsgevonden. Het enige bewijs zijn de rode wangen van jullie vrijgezel!

* WELKOMST DRANKJE * 7 SHOTJES  * 5 FEEST CAFES / CLUBS * 4 – 5 UUR *

CITYGAMES VRIJGEZELLENFEEST IDEEEN

DEZE VRIJGEZELLENFEESTEN GINGEN JE VOOR!

Frank veldhuis
Frank veldhuis
Read More
Wat een tof weekend hebben wij gehad door jullie!! Paracetamol was onze beste vriend the Day after! Groeten de jongens uit het Noorden!
 Dominique da Silva Castanheira
Dominique da Silva Castanheira
Read More
Op 14-09 hebben wij het vrijgezellenfeest van Anique met jullie mogen vieren! Wij hadden gekozen voor de activiteit archery tag met de mini shoot. Wat was dit ontzettend leuk! Onwijs gelachen en flinke spierpijn de volgende dag... Alles was perfect geregeld! Contact, ontvangst, activiteiten gewoon alles!
Ella Tegels
Ella Tegels
Read More
Op 26 september hadden wij een vrijgezellenfeest. Dominic & Holly zorgen ervoor dat je een geweldige dag hebt. Alles werd tot in de puntjes verzorgd. Vooraf ging de communicatie heel goed en tijdens zijn ze ook in de buurt om direct vragen te beantwoorden. Materiaal/tafel voor de activiteiten stond klaar en je hebt eigenlijk nergens omkijken naar. Het eten (de BBQ) was overigens heel goed en genoeg keuze voor vega’s. Niet verder kijken, gewoon hier je keuze op laten vallen! *Nogmaals veel dank voor de perfecte verzorging!*
Jort van Wijk
Jort van Wijk
Read More
Een fantastische dag gehad op Scheveningen met een goed georganiseerd, COVID-proof vrijgezellenfeest! Archery tag, power kiting, weddingdress photoshoot en barbecue: compleet pakket voor een goede prijs.
Susan Kroode
Susan Kroode
Read More
Wij hebben een top dag / nacht gehad vooraf goede communicatie gehad heel flexibel en meedenkent personeel gezellige en spontane mensen leuk dat je een compleet pakket kan samen stellen naar iedereen zijn wensen met leuke activiteiten Onwijs bedankt voor deze geweldige dag / nacht
Damp Oekill
Damp Oekill
Read More
Eind juli hebben wij met een groep van 14 man het vrijgezellenfeest gevierd. De medewerkers deden erg leuk mee en gaven een goede begeleiding. Leuke activiteiten en leuke locatie. Voor elke bachelor party zeker een aanrader.
Mascha Grijzenberg
Mascha Grijzenberg
Read More
Ondanks de hitte hebben wij een super leuk vrijgezellenfeest gehad. Heerlijke drankjes en een onwijze leuke activiteit die super goed werd georganiseerd. Daarnaast nog een gratis fotoshoot. Onze dag was helemaal geslaagd. Onwijs bedankt!!
Marloes Heddema
Marloes Heddema
Read More
Wij hebben 14 september een geweldig zonnige dag gehad op het strand van Scheveningen met expeditie robinson (hele leuke begeleiding en spellen!), gevolgd door een lekkere BBQ en hilarische kroegentocht, met wat “special additions” Bedankt voor de fijne samenwerking OhOhdenhaag en wij kijken uit naar de foto’s om nog eens goed te kunnen nagenieten! Groetjes, Margot en Marloes
Annet Enderink
Annet Enderink
Read More
Afgelopen zaterdag een super vrijgezellenfeest gehad! Vooraf makkelijk overleg, meedenken en vlot met reageren. Toch altijd spannend om iets te boeken 'aan de andere kant van het land' maar gelukkig is het zeer goed bevallen!! We werden enthousiast ontvangen, de spellen waren goed verzorgd en de BBQ was prima!! Echt een aanrader! En onze 'bride te be'... zit nog steeds op een 'roze wolk'! Bedankt!!.
Jana huijgen
Jana huijgen
Read More
Oh oh kroegentocht was zo vet! Ik woon heel m’n leven al in Den Haag en dacht dat ik alles wel gezien had, maar het is zo ontzettend vet. Je gaat met een hele groep mensen naar plekken waar je anders nooit naar toe zou gaan. Zeker een aanrader!!
Previous
Next

BEKIJK HIER DE LEUKSTE VRIJGEZELLENFEEST IDEEEN VOOR VROUWEN

BEKIJK HIER DE LEUKSTE VRIJGEZELLENFEEST IDEEEN VOOR MANNEN

PROEVRIJEN VRIJGEZELLENFEEST IDEEEN

5 TIPS EN IDEEËN VOOR een tof vrijgezeelenfeest in den haag of scheveningen

1# Wees er van bewust dat je niet al je vrienden tevreden kan maken hoe erg je ook je best zal doen.

2# De juiste datum kiezen is altijd lastig. Maak een datum prikker aan en probeer iedereen te motiveren om zo snel mogelijk een datum te kiezen zodat je snel je vrijgezellenfeest in Den Haag of Scheveningen kunt plannen.

3# Vraag de meiden of gasten om grappige foto’s van hen en de vrijgezel. Verzin op basis van de foto’s leuke opdrachten die jullie kunnen doen tijdens jullie vrijgezellenfeest in Den Haag of Scheveningen. Heb je zelf niet genoeg ideeën? Tijdens crazy beach twister en crazy 88 doen jullie samen met de vrijgezel de meest hilarische opdrachten!

4# Door je activiteiten, diner en avondprogramma op 1 plek te boeken bespaar je een hoop geld! Met onze combodeals krijg je korting op elk onderdeel van je dag in Den Haag of Scheveningen. Een goed idee!

5# Een overnachting in Den Haag is vaak goedkoper (en veiliger) dan een nachtelijk treinreis naar huis na jullie vrijgezellenfeest. Daarnaast werkt wakker worden met al je vrienden of vriendinnen in een hoogslaper natuurlijk enorm op je lachspieren in de ochtend!

DUIDELIJKE PRIJZEN

AL ONZE PRIJZEN ZIJN DUIDELIJK IN EEN OOGOPSLAG TE ZIEN EN INCLUSIEF BTW!

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij combodeals

BOEK MINIMAAL 3 ACTIVITEITEN, WORKSHOPS, DINERS OF KROEGENTOCHTEN!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET KNAPPE JONGENS EN MEIDEN!

DINERS VRIJGEZELLENFEEST IDEEEN