AFTERMOVIE

200.00

AFTERMOVIE

Leg de (beste) dag uit de vrijgezel z’n leven vast met een bodycam en laat ons een zieke aftermovie maken!

Het perfecte videomateriaal voor tijdens de speech van de best man op de bruiloft. Hier kan jullie dag nog eens haarfijn geanalyseerd worden!

Door de combinatie van first person filmen, drone footage en jullie favoriete nummer krijgen jullie een film die je keer op keer wilt zien.

AANTAL PERSONEN

TOTAAL:

INFORMATIE

 • GEMONTEERD IN 10 DAGEN

 • 50% KORTING NU € 100,-

 • SCHEVENINGEN & DEN HAAG

INCLUSIEF

 • BODYCAM

 • VIDEODRONE

 • PROFESSIONELE BEGELEIDING

 • CAMERAMAN

 • MONTAGE

 • EIGEN MUZIEK

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER DE VIDEO VAN EEN AFTERMOVIE EN AANVULLENDE INFORMATIE rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, DE AFTERMOVIE ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO AFTERMOVIE

Jullie staan op het punt om de vetste dag uit je beste vriend zijn leven te plannen. Dit moet natuurlijk een gedenkwaardige dag worden! Nu heb je de kans om het hele vrijgezellenfeest vast te leggen en hem een souvenir te geven die hij nooit had verwacht.

Alleen de beste, grappigste en momenten vol actie worden geselecteerd voor de aftermovie. En omdat we niet verantwoordelijk willen zijn voor toekomstige scheidingen, laten we strippers en andere mogelijke redenen tot bonje uit beeld! Tenzij hier van tevoren op aangedrongen wordt uiteraard!

De camera zal jullie de hele dag volgen en per onderdeel wat jullie bij ons geboekt hebben zal dat ongeveer 1 minuut gemonteerde film opleveren. Boeken jullie bijvoorbeeld een strandactiviteit, BBQ en kroegentocht dan krijgen jullie een mega vette gemonteerde film van 3 minuten na 10 dagen toegestuurd.

Maak de aftermovie extra persoonlijk door met de boys een bericht in te spreken in de cam van onze staff. Met jullie favoriete nummertje, een paar grappige tricks en de beste momenten uit jullie vrijgezellenfeest geef je, je beste vriend een super vet cadeau, waar hij nog lang van kan genieten!

We sturen de aftermovie kort na jullie vrijgezellenfeest op. Jij bepaalt dus wanneer hij de aftermovie ziet. Laat het filmpje zien op zijn bruiloft of kijk samen op de bank met een lekker biertje erbij.

Welk moment je ook uitkiest, hij zal altijd weten dat zijn beste vrienden aan zijn zijde staan. En de aftermovie bewijst dit maar weer!

VEELGESTELDE VRAGEN

De videodrone en bodycam worden bediend door onze professionele cameraman.

De aftermovie wordt binnen 10 dagen gemonteerd en opgestuurd naar het opgegeven adres.

Wij schieten alleen spontane video en zullen geen zaken in scene zetten, tenzij jullie hier zelf om vragen. Door het gebruik van een videodrone en de bodycam zullen jullie weinig merken van de opnames tijdens jullie vrijgezellenfeest.

Onze bodycam is verzekerd tegen schade tijdens de activiteiten.

Laat verderop in het boekingsproces bij de notities weten welk nummer je graag wil horen. Vermeld de titel en de artiest en vermeld het adres waar we de aftermovie naar toe kunnen sturen.

De prijs van de video hangt niet af van de lengte van de video. Je moet rekenen op 1 minuut video lengte per activiteit. Onder activiteiten verstaan wij bijvoorbeeld: Lunch, Borrel, Diner, Strandactiviteit, Workshop, Kroegentocht.

Er kan van te voren aangegeven worden wat er absoluut niet in de video moet voorkomen. Helaas is het aanpassen van de video nadat deze al gemonteerd is niet gratis. Het aanpassen van de video kost nogmaals €100,-

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, locatie, videodrone, cameraman, bodycam.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
VERSTUUR MIJN OFFERTE