BORREL IN THE CITY

13.50

BORREL IN THE CITY

Al die activiteiten tijdens een vrijgezellenfeestje zijn hartstikke leuk maar eigenlijk kijkt iedereen uit naar 1 ding, lekker borrelen met de boys in hartje centrum!

Bier en bitterballen met je makkers om je heen en een zonnetje op je kop, kom maar door met die legendarische verhalen!

Terugblikken op jullie vrijgezellentijd met legendarische verhalen tijdens een lekker biertje. Dat is toch de essentie van een vrijgezellenfeest of niet dan?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • 13,50 PP INCL BTW

 • DEN HAAG

INCLUSIEF

 • 8 MUNTJES

 • BITTERGARNITUUR

 • GEZELLIG TERRAS

 • VRIENDELIJKE BEDIENING

  GEGARANDEERD

  • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

  • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

  • KORTING BIJ COMBO DEALS

  • ENTHOUSIAST TEAM

  RESERVEER
  BEL ONS 0642537347

  CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE BORREL IN THE CITY EN AANVULLENDE INFORMATIE 

  rode-pijl

  COMBODEAL DETECTED!!!

  COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, DEZE BORREL ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

  CHECK ONZE COMBODEALS
  BH pimpen

  INFO BORREL IN THE CITY

  Na een middag rennen en vliegen en spieren gebruiken die je normaal nooit gebruikt is het wel even tijd voor een borrel met de boys! De vrijgezel heeft ondertussen het schaamrood op zijn kaken, flink wat blauwe plekken en dat idiote pak wat hij aan moest trekken zit wel erg strak. Het is tijd om even gezellig te borrelen en wat ouwe koeien uit de sloot te halen.

  Weet je nog die eerste vakantie toen jullie stuk voor stuk boven de pot hebben gehangen en het hele appartement gesloopt hebben? En dat een van je vrienden een blauwtje liep bij die lekkere reisleidster… Hij probeerde het wel die lefgozer! Dit zijn de verhalen die iedereen nog eventjes terug wil halen tijdens een vrijgezellenfeest en daar hoort koud bier en een ordinaire portie bitterballen bij uiteraard!

  Wij hebben een lekker hoekie op het terras voor jullie gereserveerd en een leuk arrangementje voor jullie samengesteld zodat jullie daar niet over na hoeven te denken. Als je dit soort dingen van tevoren al regelt, scheelt dat een hoop gezeur met rekeningen, tikkies heen en weer, of Sjakie die weer moet pinnen omdat hij geen cash bij heeft…

  Voor een zacht prijsje krijgen jullie flink wat drankjes en warme hapjes. Een goed moment om even bij te tanken en in de stemming te komen voor de avond.

  ONTVANGST

  Zodra jullie aankomen bij dit gezellige terras arriveren kunnen jullie je melden bij de soepele barman. Vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg!

  Jullie worden opgehaald door de bedrijfsleider en als echte VIP’s begeleid naar een heerlijk plekje op het terras. Plof lekker neer in de loungebanken of rond een lange tafel en binnen no time wordt de bestelling voor jullie drankje bij jullie opgenomen.

  De keuken hoort jullie waarschijnlijk al vanaf de hoek van de straat aankomen en laat meteen het mandje met bittergarnituur zakken in het vet, jullie zullen wel uitgehongerd zijn dus eet smakelijk!

  LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST DE VRIJGEZEL UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE VRIJGEZELLENFEEST MET ZIJN FAVORIETE MUZIEK ERONDER. LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET HUWELIJKSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

  BESTEL ‘M HIER

  HOE WERKT HET?

  Wij werken met muntjes tijdens onze borrel die jullie bij aankomst op locatie overhandigd zullen krijgen. Dit heeft het voordeel dat iedereen binnen jullie groep hetzelfde betaald heeft voor dezelfde hoeveelheid muntjes. Drinken er twee geen bier maar sterke dranken dat is geen probleem alleen zo’n drankje kost meer muntjes. Als je van te voren iedereen gewoon zijn muntjes uitdeelt deel je dus automatisch met iedereen de rekening op een eerlijke manier, geen gezeik achteraf!

  HAPJES EN DRANKJES

  De borrel in the city is inclusief 8 munten en 4 warme hapjes per persoon.

  De hapjes:

  Oma Bobs bitterballen, oude kaas stengel, chicken bites, crispy garnalen, groenteloempia.

  De drankjes:

  2 munten voor tapbier Heineken, 0% bieren, frisdrank, verse jus, alle warme dranken
  3 munten voor wijn, bubbels, speciaal bieren
  4 munten voor mixjes, longnecks

  LOCATIE

  Er zijn verschillende locaties beschikbaar voor dit borrelarrangement, neem contact met ons op voor meer informatie.

  VEELGESTELDE VRAGEN

  Je kan de Borrel in the City boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

  Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer z.s.m. van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

  Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

  Je hoeft alleen je drankjes en eventuele andere gerechten of snacks die niet bij de borrel horen af te reken, dit gaat dus alleen over consumpties die jullie besteld hebben toen de muntjes al op waren. Overige consumpties moeten voor vertrek worden afgerekend bij jullie bedieningsmedewerker en kunnen niet op nacalculatie.

  RESERVEER
  BEL ONS 0642537347

  Andere suggesties…

  • ARCHERY TAG

   ARCHERY TAG

   Start je activiteit in het zonnetje op het terras met een koud biertje, schiet de vrijgezel voor zijn klote terwijl hij verkleed als lul door het veld rent en verdien bonus shotjes! Wordt opgeleid tot echte Robin Hood en open daarna het vuur op elkaar, maar vooral op de vrijgezel! Zon, zee, strand, koud bier en pijl en boog schieten met je beste kameraden, ben jij de scherpschutter van je vriendengroep?
   x
  • BEACH BBQ

   BEACH BBQ

   Geniet van een heerlijke BBQ in een gezellige beachclub direct aan de kust van Scheveningen. De grill master zal jullie volledige BBQ live grillen op een enorme hanggrill midden op het terras, eet zoveel je wilt want de BBQ is onbeperkt! Met een koud biertje erbij, het zonnetje op jullie kop en een lekker soundje op de achtergrond heb jij dit vrijgezellenfeest prima geregeld. Hoe krijgt hij het toch altijd voor elkaar vragen je vrienden zich af?
   x
  • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

   OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

   Hoe eindigt een tof vrijgezellenfeestje met de boys? Met een OhOhDenHaag Kroegentocht natuurlijk! Ga 4 uur lang los in de leukste kroegen en feest cafés van Den Haag en eindig jullie vrijgezellenfeest in een vette club. Duik het Haagse nachtleven in. Get ready to PARTY!
   x