BORREL ON THE BEACH

13.50

BORREL ON THE BEACH

Lekker slap ouwehoeren met je maten op een terras vol vrouwen in bikini, does life get any better?

Lekker loungen met je koppie in de zon en laat je lekker bedienen. Jullie hebben het al druk zat op zo’n vrijgezellenfeest!

Een hete dag, ijskoud bier en warme snacks, wat wil een man nog meer dan?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • € 13,50 PP INCL BTW

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 8 MUNTJES

 • BITTERGARNITUUR

 • GEZELLIG TERRAS

 • VRIENDELIJKE BEDIENING

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE BORREL ON THE BEACH EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, DE BORREL ON THE BEACH ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO BORREL ON THE BEACH

Na een middag vol activiteiten of workshops is een borrel op het strand een prima idee. Vaak zit een vrijgezellenfeest vol rare opdrachten en sportieve activiteiten waarbij je spieren gebruikt die je normaal nooit gebruikt.

Het is dus geen verkeerd idee om even neer te ploffen en de dag door te nemen. De vrijgezel zal je ook zeer dankbaar zijn voor een momentje om met zijn maten te chillen!

Haal oude herinneringen op met een lekker ijskoud biertje. Dit zal voor iedereen een van de hoogtepunten van de dag zijn. Je zit dan ook niet iedere hete dag op Scheveningen met al je beste maten bier te drinken en bittergarnituur te schransen.

Er is een mooi plekje voor jullie gereserveerd met een berg lekkere loungekussens. Mooi dat dit al geregeld is van te voren, want ter plekke een tafeltje regelen voor jouw en de boys is anders niet te doen op zo’n druk terras!

Sit back and relax, want bij deze beachclub hangt een super chille sfeer. Zomerse deephouse plaatjes worden uit de speakers gepompt en koud bier en snacks worden binnen no time naar jullie tafel gebracht. Nog maar een rondje doen?

ONTVANGST

Zodra jullie aankomen bij de tropische strandtent kunnen jullie je melden bij de soepele barman. Vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg!

Jullie worden opgehaald door de bedrijfsleider en als echte VIP’s begeleid naar een heerlijk plekje op het terras. Plof lekker neer in de loungebanken en binnen no time wordt de bestelling voor jullie drankje bij jullie opgenomen.

De keuken hoort jullie waarschijnlijk al vanaf de boulevard aankomen en laat meteen het mandje met bittergarnituur zakken in het vet, jullie zullen wel uitgehongerd zijn dus eet smakelijk!

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST DE VRIJGEZEL UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE VRIJGEZELLENFEEST MET ZIJN FAVORIETE MUZIEK ERONDER. LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET HUWELIJKSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

HOE WERKT HET

Voordat de borrel begint krijgen jullie een aantal munten overhandigd. De munten kunnen ingewisseld worden voor drankjes en hapjes bij de beachclub. Dit heeft het voordeel dat iedereen binnen jullie groep hetzelfde betaald heeft voor dezelfde hoeveelheid muntjes. Drinken er twee geen bier maar sterke dranken dat is geen probleem alleen zo’n drankje kost meer muntjes. Als je van te voren iedereen gewoon zijn muntjes uitdeelt deel je dus automatisch met iedereen de rekening op een eerlijke manier, geen gezeik achteraf!

HAPJES EN DRANKJES

De borrel op het strand is inclusief 8 munten en 4 warme hapjes per persoon.

De hapjes:

Oma Bobs bitterballen, oude kaas stengel, chicken bites, crispy garnalen, groenteloempia.

De drankjes:

2 munten voor tapbier Heineken, o% bieren, frisdrank, verse jus, alle warme dranken
3 munten voor wijn, bubbels, speciaal bieren
4 munten voor mixjes, longnecks

Er kunnen extra munten gekocht worden op locatie. Met de munten krijg je korting op de drankjes!

LOCATIE

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is een van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. De Borrel on the Beach vindt plaats op het terras van de beachclub.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan de Borrel on the Beach boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Je hoeft alleen je drankjes en eventuele andere gerechten of snacks die niet bij de borrel horen af te reken, dit gaat dus alleen over consumpties die jullie besteld hebben toen de muntjes al op waren. Overige consumpties moeten voor vertrek worden afgerekend bij jullie bedieningsmedewerker en kunnen niet op nacalculatie.

Bij minder weer verplaats de Borrel on the Beach naar binnen. De beachclub is ook binnen gezellig en bij slecht weer gaan de haartjes aan.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Geniet van een heerlijke BBQ in een gezellige beachclub direct aan de kust van Scheveningen. De grill master zal jullie volledige BBQ live grillen op een enorme hanggrill midden op het terras, eet zoveel je wilt want de BBQ is onbeperkt! Met een koud biertje erbij, het zonnetje op jullie kop en een lekker soundje op de achtergrond heb jij dit vrijgezellenfeest prima geregeld. Hoe krijgt hij het toch altijd voor elkaar vragen je vrienden zich af?
  x
 • ARCHERY TAG

  ARCHERY TAG

  Start je activiteit in het zonnetje op het terras met een koud biertje, schiet de vrijgezel voor zijn klote terwijl hij verkleed als lul door het veld rent en verdien bonus shotjes! Wordt opgeleid tot echte Robin Hood en open daarna het vuur op elkaar, maar vooral op de vrijgezel! Zon, zee, strand, koud bier en pijl en boog schieten met je beste kameraden, ben jij de scherpschutter van je vriendengroep?
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Hoe eindigt een tof vrijgezellenfeestje met de boys? Met een OhOhDenHaag Kroegentocht natuurlijk! Ga 4 uur lang los in de leukste kroegen en feest cafés van Den Haag en eindig jullie vrijgezellenfeest in een vette club. Duik het Haagse nachtleven in. Get ready to PARTY!
  x