BUMPER VOETBAL

22.50

BUMPER VOETBAL

Als organisator van een vrijgezellenfeest doe je het bijna nooit perfect bij de boys… Maar met een potje Bumper Voetbal kom je verdomme dicht in de buurt hoor!

Dit spelletje gaat na zeer korte tijd al niet meer om voetballen maar om uitdelen en incasseren.

Onze knappe vrouwelijke scheidsrechter zorgt voor ijskoud bier terwijl ze de spelregels uitlegt. Dit is meer voor de vorm. Ze heeft namelijk geen idee wat buitenspel is.

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • €22,50 PP INCL BTW

 • 1,5 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 BIER / FRIS / WIJN

 • KNAPPE  SCHEIDS

 • ACTIE- GROEPSFOTO’S

 • PRIJS WINNEND TEAM

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE BUMPER VOETBAL EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, BUMPER VOETBAL ZIT IN EEN OF  MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO BUMPER VOETBAL

Hoe kan je, je vrijgezellenfeest nou beter beginnen dan een lekker potje voetballen met de boys op het strand.

En uiteraard zitten er ook in jouw vriendengroep een paar hopeloos doorgedraaide amateurvoetballers met een plaatselijk stadion verbod.

Maar het is natuurlijk de bedoeling dat iedereen pas ’s avonds door zijn hoeven zakt van de alcohol en niet van de doodschop van gekke Henkie, die rare vriend van de bruidegom!

Met deze sport gaat het in het begin nog om voetballen en vraagt iedereen nog om de bal. Maar als  de mannen doorkrijgen dat aan de bal zijn samengaat met zelf een soort doelwit worden van kudde psychopaten die het licht uit je ogen willen beuken, veranderd het spel vrij snel!

Op een gegeven moment zullen ze de bal gaan ontwijken om geen doelwit meer te worden. Daarna volgt een zwarte fase van het spel:

De bal wordt compleet genegeerd en worden er alleen nog maar vergeldingsacties uitgevoerd. Na deze fase escaleert dit spel soms in een compleet grensconflict of liever gezegd een soort stammenoorlog die niks meer met voetballen te maken heeft!

Wees niet ongerust onze ballen zijn van de hoogste kwaliteit, komen in drie maten en hebben een Europees keurmerk. Jullie zullen dit strijdtoneel dus allemaal zonder kleerscheuren verlaten in tegenstelling tot het traditionele potje strandvoetbal.

Wie ontpopt zich tot een soort kruising tussen Lionel Messie en de Hulk?

ONTVANGST

Zodra jullie aankomen bij de tropische strandtent kunnen jullie je melden bij de soepele barman. Vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg!

Jullie zullen worden opgehaald door de bedrijfsleider en als echte VIP’s begeleid naar een heerlijk plekje op het terras. Plof lekker neer in de loungebanken en binnen no time wordt de bestelling voor jullie welkomstdrankje bij jullie opgenomen.

Onze Knappe vrouwelijke scheidsrechter wordt door de bedrijfsleider ingeseind en zal zich bij jullie melden zodra jullie proost hebben geroepen!

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST DE VRIJGEZEL UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE VRIJGEZELLENFEEST MET ZIJN FAVORIETE MUZIEK ERONDER. LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET HUWELIJKSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

HET SPEL

Onze knappe vrouwelijke scheids legt alle regels aan jullie uit… dat duurt gelukkig niet zo lang want er zijn geen regels! Alles is geoorloofd tijdens een potje Bumper Voetbal dus jullie kunnen helemaal los.

Jullie worden in 2 of meerdere teams verdeeld afhankelijk van de grootte van jullie groep. Zorg dat je bij de grote jongens zit anders kan je waarschijnlijk een hoop tackles verwachten!

Als jullie teams hebben gemaakt mogen beide teams achter de achterlijn plaatsnemen. De scheids geeft nog even een paar handige tips aan beide teams over hoe je kunt rollen als je, je benen intrekt bijvoorbeeld. De aftrap gaat ietsje anders bij Bumper Voetbal, jullie mogen met mach 5 op elkaar inrennen!

De bal gaat in het midden van het veld en als de scheids op haar fluitje blaast kan de oorlog beginnen. Zit jij in het beste team en staat jouw team de fles bubbels leeg te spuiten na de wedstrijd?

LOCATIE

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is een van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. Bumper Voetbal vindt plaats op het zand naast de beachclub.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan Bumper voetbal boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Indien mogelijk verplaatsen we Bumper Voetbal naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Een reserve activiteit is een activiteit die je kiest voor het geval dat Bumper Voetbal niet door kan gaan. Dit gebeurt alleen als het weer niet mee zit, bij regen of hagel bijvoorbeeld. Omdat we niet zomaar een andere activiteit voor jullie willen kiezen laten we jullie van te voren zelf een keuze maken. Zo krijg je toch een activiteit die het meest bij jullie past.

Als het regent gaat Bumper Voetbal helaas niet door. Daarom vragen wij jullie een reserve activiteit uit te kiezen. Deze vindt plaats in een strandtent of café nabij de plaats waar de activiteit plaats zou vinden. In dit geval nemen we contact met je op en geven wij het eventueel gewijzigde adres aan jullie door.

Er is een ruimte waar jullie je spullen kunnen neerleggen.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, welkomstdrankje, foto’s, tijdsduur, locatie, prijsuitreiking.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • CRAZY 88

  CRAZY 88

  Heb jij weleens een gozer naakt op een motorkap zien zitten, midden in het centrum? Dan zou het zomaar kunnen dat hij uitgedaagd is voor een potje Crazy 88! Tijdens dit spel voeren jullie de raarste opdrachten uit. Wie van jullie heeft de grootste ballen en durft de uitdaging aan?
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Hoe eindigt een tof vrijgezellenfeestje met de boys? Met een OhOhDenHaag Kroegentocht natuurlijk! Ga 4 uur lang los in de leukste kroegen en feest cafés van Den Haag en eindig jullie vrijgezellenfeest in een vette club. Duik het Haagse nachtleven in. Get ready to PARTY!
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Geniet van een heerlijke BBQ in een gezellige beachclub direct aan de kust van Scheveningen. De grill master zal jullie volledige BBQ live grillen op een enorme hanggrill midden op het terras, eet zoveel je wilt want de BBQ is onbeperkt! Met een koud biertje erbij, het zonnetje op jullie kop en een lekker soundje op de achtergrond heb jij dit vrijgezellenfeest prima geregeld. Hoe krijgt hij het toch altijd voor elkaar vragen je vrienden zich af?
  x