COCKTAIL OLYMPICS

24.50

COCKTAIL OLYMPICS

Je hebt mannen EN je hebt barmannen, dit is algemeen bekend bij elke mooie vrouw! Het uitkomen op de Cocktail Olympics is als een soort AXE effect voor vrouwen.

Tijdens deze workshop leer je van A tot Z hoe je een cocktail ontwerpt, bereid en presenteert.

In een competitie verband ontwerpen jullie allemaal een cocktail waar elke vrouw spontaan van richting de slaapkamer loopt! Ben jij een aangeboren Tom Cruise en bedenk jij een nieuwe ‘classic’?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • € 24,50 PP INCL BTW

 • 2 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • COCKTAIL PROEVERIJ

 • 2 COCKTAILS PP

 • COCKTAIL BARMAN

 • LEUKE PRIJS

 • ACTIE- GROEPSFOTO’S

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE COCKTAIL OLYMPICS EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, DE COCKTAIL OLYMPICS ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO COCKTAIL OLYMPICS

Tijdens jullie vrijgezellenfeest willen jullie vooral veel tanken. Urenlang op een terras in Scheveningen zitten is slecht voor jullie portemonnee en jullie hebben misschien ook wel trek in wat bijzonders na het zoveelste rondje bier.

Jullie moeten iets te doen hebben. Iets waardoor jullie vrijgezellenfeest niet gelijk al uit de klauwen escaleert maar waar er wel zat gezopen kan worden. Cocktail Olypmpics is de oplossing voor jullie. Want iedereen houdt van cocktails en de dames hangen voortaan ook nog eens aan je lippen als jouw lekkere cocktail op tafel komt.

Niet te zuur maar ook zeker niet te zoet, makkelijk weg te drinken maar toch sterk genoeg om los te komen… Hoe doet hij dat toch?

Tot nu toe belanden jouw creaties vaak in de gootsteen maar vanaf nu wordt jij de beste barman van iedere feestje.

ONTVANGST

Zodra jullie aankomen bij de tropische strandtent kunnen jullie je melden bij de soepele barman. Vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg!

Jullie persoonlijke Cocktail shaker komt jullie halen en begeleid jullie naar de mix tafel waar de Cocktail Olympics van start gaat.

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST DE VRIJGEZEL UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE VRIJGEZELLENFEEST MET ZIJN FAVORIETE MUZIEK ERONDER. LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET HUWELIJKSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

DE WORKSHOP

Onze ervaren Cocktail Shaker gaat jullie begeleiden in een proces om jullie eigen gepersonaliseerde cocktail te ontwerpen. Er zijn oneindig veel mogelijkheden met alle ingrediënten die hij mee heeft gebracht voor deze olympische strijd.

Jullie krijgen eerst een klein stukje theorie over de verschillende technieken & materialen. Want hoe vind je nou de juiste balans tussen twee of meerdere smaken?

Alleen de theorie zou natuurlijk saai zijn, maar een uitleg met een flink aantal voorbeeld cocktails maakt het al een stuk interessanter! De cocktails moeten natuurlijk wel allemaal geproefd en opgezopen worden. Heel vervelend allemaal!

Houden jullie van cocktails maar kennen jullie die standaard cocktails zoals een Mojito en een Sex on the beach ondertussen wel? Met deze workshop leren jullie een cocktail maken die helemaal bij jullie past.

Onze professionele cocktail shaker heeft een soort stappenplan gecreëerd waarmee iedereen zijn eigen cocktail kan samenstellen. Dit stappenplan heeft hij uitgeschreven op een sheet die jullie allemaal mee krijgen tijdens dat jullie je eerste cocktailtje opdrinken op het terras. Je maakt keuzes in stijl, glaswerk, techniek, balans, samenstelling van dranken, garnering en presentatie.

Nu jullie een cocktail hebben bedacht is het tijd om aan de slag te gaan en heeft onze cocktail shaker heeft een mooi werkstation voor iedereen klaargezet.

Op dit punt is het ieder voor zich want nu kunnen jullie eindelijk met al die mooie flessen alcohol aan de slag. Houden jullie je aan het stappenplan of is het vanaf hier coma zuipen voor life?

Aan het einde van deze workshop hebben alle boys als het goed is een leuke cocktail om te presenteren aan onze cocktail shaker. Hij zal een winnaar kiezen en die verdient uiteraard een prijsje!

LOCATIE

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is 1 van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. De Cocktail Olympics zal bij goed weer zowel binnen als buiten plaats vinden.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan de Cocktail Olympics boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Indien mogelijk verplaatsen we de Cocktail Olympics naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, welkomstdrankje, foto’s, tijdsduur, locatie, prijs winnaar

Bij minder weer verplaatsen we de cocktail workshop geheel naar binnen. De Cocktail Olympics kan zowel bij goed als bij minder weer gewoon doorgaan.

Het is zeker mogelijk om alcohol vrije cocktails te maken tijdens jullie vrijgezellenfeest bijvoorbeeld voor personen jonger dan 18 jaar. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten hoeveel personen er alcohol vrije cocktails willen zodat er genoeg ingrediënten voor alcohol vrije cocktails aanwezig zullen zijn.

Er zal altijd rekening met allergieën gehouden worden. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten waar je allergisch voor bent zodat er vervangende ingrediënten of cocktails gemaakt kunnen worden.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347