COCKTAILS ON THE BEACH

22.50

COCKTAILS ON THE BEACH

Heb jij altijd al willen leren om een heerlijke cocktail te maken?

Zo een waar de vrouwen geen nee tegen kunnen zeggen en aangeschoten genoeg worden om voor jouw versiertrucs te vallen?

Dan is het nu tijd om je Hawaï shirt uit de kast te trekken en je als een echte Tom cruise op het strand van Scheveningen te wanen!

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • € 22,50 PP INCL BTW

 • 1,5 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 2 TROPISCHE COCKTAILS PP

 • EXTRA PROEF COCKTAIL

 • ERVAREN COCKTAIL SHAKER

 • ACTIE- GROEPSFOTO’S

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE COCKTAILS ON THE BEACH EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, DE COCKTAILS ON THE BEACH ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
Dirty Cocktails

INFO COCKTAIL WORKSHOP

Op het strand van Scheveningen staat onze cocktail mixer klaar om jullie twee cocktails te leren. Verwacht geen roze cocktail met tierelantijntjes, jullie gaan echte mannen cocktails maken.

De cocktail workshop start met een kleine introductie en uitleg over verschillende technieken. Want wat gebeurt er als je een cocktail shaked in plaats van stirred en wat wordt er nou precies bedoeld met layeren?

ONTVANGST

Zodra jullie aankomen bij de tropische strandtent kunnen jullie je melden bij de soepele barman. Vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg!

Jullie persoonlijke Cocktail shaker komt jullie halen en begeleid jullie naar de mix tafel waar de Cocktail workshop van start gaat.

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST DE VRIJGEZEL UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE VRIJGEZELLENFEEST MET ZIJN FAVORIETE MUZIEK ERONDER. LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET HUWELIJKSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

DE WORKSHOP

De cocktail shaker maakt eerst een voorbeeld cocktail. Deze cocktail krijgt de vrijgezel als bonus cocktail, hij zal dus uiteindelijk 3 cocktails drinken in deze workshop. Als dat geen goede start van een vrijgezellenfeest is….

Na de voorbeeld cocktail gaan jullie aan jullie eerste cocktail beginnen. De cocktail shaker loopt rond om jullie nog wat tips te geven zodat jullie cocktail sterk en lekker wordt.

In de pauze is het tijd om te proosten op je vriend zijn vrijgezellenfeest en op eventuele bromances. Drink je cocktails romantisch samen op het strand op of hang lekker op de loungebanken van de strandtent.

Terwijl jullie je cocktailtje opdrinken en waarschijnlijk wat ouwe koeien uit de sloot halen of er vrolijk op los flirten met dat groepje lekkere wijven op het terras zorgt onze cocktailshaker dat de tafel weer klaarstaat voor cocktail 2.

Ook de tweede cocktail is weer een lekkere mannelijke cocktail die jullie allemaal tegelijk zullen gaan maken. Luisteren jullie naar onze cocktailshaker of maken jullie je cocktail zo sterk dat hij niet te drinken is? Doe nou rustig boys, jullie moeten nog de hele avond!

Na de cocktail workshop maken we een groepsfoto op het strand, want deze bro’s before ho’s moeten natuurlijk wel vastgelegd worden met een lekker drankje!

LOCATIE

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is 1 van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. Cocktails on the Beach zal buiten op het zand plaatsvinden.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan Cocktails on the Beach boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Indien mogelijk verplaatsen we Cocktails on the Beach naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, aantal cocktails, foto’s, tijdsduur, locatie.

Bij minder weer verplaatsen we de cocktail workshop geheel naar binnen. De Cocktails on the Beach kan zowel bij goed als bij minder weer gewoon doorgaan.

Er zal altijd rekening met allergieën gehouden worden. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten waar je allergisch voor bent zodat er vervangende ingrediënten of cocktails gemaakt kunnen worden.

Het is mogelijk om de cocktails alcohol vrij te maken. Dit doen we bijvoorbeeld als er iemand mee gaat die jonger dan 18 is. Geef tijdig aan ons door hoeveel teamgenoten er geen alcohol drinken zodat wij genoeg spullen kunnen meenemen.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Geniet van een heerlijke BBQ in een gezellige beachclub direct aan de kust van Scheveningen. De grill master zal jullie volledige BBQ live grillen op een enorme hanggrill midden op het terras, eet zoveel je wilt want de BBQ is onbeperkt! Met een koud biertje erbij, het zonnetje op jullie kop en een lekker soundje op de achtergrond heb jij dit vrijgezellenfeest prima geregeld. Hoe krijgt hij het toch altijd voor elkaar vragen je vrienden zich af?
  x
 • ARCHERY TAG

  ARCHERY TAG

  Start je activiteit in het zonnetje op het terras met een koud biertje, schiet de vrijgezel voor zijn klote terwijl hij verkleed als lul door het veld rent en verdien bonus shotjes! Wordt opgeleid tot echte Robin Hood en open daarna het vuur op elkaar, maar vooral op de vrijgezel! Zon, zee, strand, koud bier en pijl en boog schieten met je beste kameraden, ben jij de scherpschutter van je vriendengroep?
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Hoe eindigt een tof vrijgezellenfeestje met de boys? Met een OhOhDenHaag Kroegentocht natuurlijk! Ga 4 uur lang los in de leukste kroegen en feest cafés van Den Haag en eindig jullie vrijgezellenfeest in een vette club. Duik het Haagse nachtleven in. Get ready to PARTY!
  x