GIN TONIC PROEVERIJ

25.00

GIN TONIC PROEVERIJ

Geen uitleg over het ontstaan van de Gin Tonic’s, gewoon lekker proeven en ouwehoeren met de boys!

Onze professionele Gin Tonic Guru heeft meer dan 150 soorten Gin, 20 soorten Tonic en tientallen garneringen tot zijn beschikking.

En dat komt goed uit voor de echte Gin Tonic lovers, want wat is er nou beter dan een paar heerlijke Gin Tonics naar binnen slurpen op een vrijgezellenfeest?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • 25,- PP INCL BTW

 • DEN HAAG

INCLUSIEF

 • 3 GIN TONIC’S

 • GIN TONIC EXPERT

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE GIN TONIC WORKSHOP EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, DE GIN TONIC WORKSHOP ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO GIN TONIC PROEVERIJ

In de middag hebben jullie misschien al de halve stad afgelopen met gekke opdrachten of een of andere sportieve uitspatting gehad. Uiteraard hoort dit er voor sommige vrijgezellenfeesten een beetje bij en voor anderen weer niet.

Als organisator van een vrijgezellenfeest krijg je vaak te maken met een hoop verschillende meningen. Soms lijkt het wel alsof iedereen wat anders wil! Gelukkig is iedereen het over een ding wel eens: Er moet gedronken worden!

Maar dan wel het liefst iets lekkers, want iedereen vindt altijd sowieso al dat het allemaal veel te duur is zo’n vrijgezellenfeest.

Hoe de cocktail tot stand is gekomen en waar hij is ontstaan is niet altijd iedereen z’n favoriete onderdeel van een cocktail workshop. Jullie willen gewoon Gin Tonics en snel een beetje. Veel, lekker en op vele verzoek het liefst niet te duur!

ONTVANGST

Onze Gin Tonic Guru zit in een klein verborgen steegje in het centrum van Den Haag. Hij is uitgeroepen tot beste Gin Tonic café van onze stad maar is niet makkelijk te vinden.

Jullie zullen vriendelijk worden ontvangen door onze Gin Tonic guru. Hij gaat meteen aan de slag met het eerste rondje Gin Tonics zodra jullie binnen lopen.

Jullie kunnen zowel binnen plaatsnemen als buiten staan want dit café zit in een van de gezelligste steegjes van Den Haag op een steenworp afstand van de Tweede Kamer!

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST DE VRIJGEZEL UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE VRIJGEZELLENFEEST MET ZIJN FAVORIETE MUZIEK ERONDER. LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET HUWELIJKSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

DE PROEVERIJ

Hij heeft meer dan 150 Gin’s en 20 soorten tonic. Sinds kort stookt hij ook zijn eigen Gin, in de beste Gin ketel van Europa!

Deze man is een meester in zijn vak en maakt tijdens deze proeverij drie heerlijke Gin Tonics voor jullie.

Hij zal zelf geen uitleg geven over de Gin Tonics, dit is namelijk geen workshop. Maar uiteraard mogen jullie hem het hemd van het lijf vragen mochten jullie dit willen.

Onze Gin Tonic guru zal 3 mooie combinaties laten proeven. Hij kiest nooit hele kruidige Gin tonic’s uit maar gaat altijd voor toegankelijke frisse en fruitige combinaties. Het zijn grote bolle glazen op een hoge voet zoals jullie normaal gesproken gewend zijn van een heerlijke Gin Tonic.

150 Gin’s op fles, hoe lopen jullie naar buiten na deze proeverij?

LOCATIE

In een klein steegje in het bruisende centrum van Den Haag zit De Kleine Prins, een gezellig eetcafé gerund door echte Gin Tonic liefhebbers. De Gin Tonic Proeverij zal binnen plaatsvinden, maar er is ook gelegenheid om even lekker buiten te kletsen.

De kleine Prins is op 5 minuten loopafstand van diverse trams en bussen en ligt vlak bij het Centraal Station. Het adres van De Kleine Prins is Bagijnestraat 1, 2511 CK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan de Gin Tonic Proeverij boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Indien mogelijk verplaatsen we de Gin Tonic  naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Er zal altijd rekening houden met allergieën. Geef dit tijdig aan ons door zodat we dit van te voren kunnen doorgeven aan de barman. Wij kunnen niet garanderen dat hier rekening mee gehouden wordt door de barman als jullie dit pas op locatie melden ivm drukte.

Als je een speciaal verzoek heb voor een bepaalde Gin Tonic tijdens jullie proeverij, dan kunnen jullie dit van te voren aan ons doorgeven. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten welk verzoek jullie hebben. Wij kunnen niet garanderen dat hier rekening mee gehouden wordt door de barman als jullie dit pas op locatie bij hem melden ivm drukte.

In een Gin Tonic zit uiteraard altijd alcohol, dus een Gin Tonic alcohol vrij maken gaat helaas niet. Natuurlijk kan het zo zijn dat iemand geen alcohol mag drinken. Wij denken graag met jullie mee en zullen de barman verzoeken om de tonic in een mooi Gin Tonic glas te schenken en te garneren zoals bij een Gin Tonic. Gelukkig zijn er tal van verschillende tonics met verschillende smaken en kan de tonic smaak versterkt worden met fruit en kruiden. Zo heeft jouw vriendin alsnog een proeverij en bovendien staat dit ook nog leuk op de foto’s. Geef verderop in het boekingssysteem aan ons door hoeveel personen er geen alcohol mogen drinken zodat we dit tijdig door kunnen geven aan de barman. Zonder vermelding bij ons is er geen garantie dat er rekening mee gehouden wordt door de barman ivm drukte.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Hoe eindigt een tof vrijgezellenfeestje met de boys? Met een OhOhDenHaag Kroegentocht natuurlijk! Ga 4 uur lang los in de leukste kroegen en feest cafés van Den Haag en eindig jullie vrijgezellenfeest in een vette club. Duik het Haagse nachtleven in. Get ready to PARTY!
  x
 • ARCHERY TAG

  ARCHERY TAG

  Start je activiteit in het zonnetje op het terras met een koud biertje, schiet de vrijgezel voor zijn klote terwijl hij verkleed als lul door het veld rent en verdien bonus shotjes! Wordt opgeleid tot echte Robin Hood en open daarna het vuur op elkaar, maar vooral op de vrijgezel! Zon, zee, strand, koud bier en pijl en boog schieten met je beste kameraden, ben jij de scherpschutter van je vriendengroep?
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Geniet van een heerlijke BBQ in een gezellige beachclub direct aan de kust van Scheveningen. De grill master zal jullie volledige BBQ live grillen op een enorme hanggrill midden op het terras, eet zoveel je wilt want de BBQ is onbeperkt! Met een koud biertje erbij, het zonnetje op jullie kop en een lekker soundje op de achtergrond heb jij dit vrijgezellenfeest prima geregeld. Hoe krijgt hij het toch altijd voor elkaar vragen je vrienden zich af?
  x