GO GREEK

28.00

GO GREEK

De echte meatlovers kunnen hun geluk niet op in dit Griekse restaurant, leg een goeie bodem want het was een heftige middag en wordt een wilde avond!

Schalen met grote stukken vlees worden naar jullie tafel gebracht…aanvallen maar!

Het Go Greek menu is incl. veel vlees, friet, rijst, tzatziki, Griekse salade, 2 drankjes en start met een lekker ouzo shotje… YAMAS!

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • 28,- PP INCL BTW

 • DEN HAAG

INCLUSIEF

 • 2 BIER / WIJN / FRIS

 • OUZO SHOT

 • BIFTEKI

 • SOEWLAKI

 • STEAK

 • GIROS

 • FRIET / RIJST

 • TZATZIKI

 • SALADE

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE GO GREEK EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, DE GO GREEK ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO GO GREEK

Souwlaki, bifteki, steak, giros… de Grieken hebben het goed bedacht als het op dineren aan komt. En daarom hebben we een speciaal menu ontwikkelt, voor de echte meatlovers!

Schuif aan voor het Go Greek diner in een Grieks restaurant gelegen in het centrum van Den Haag. De maaltijd start met een lekker ouzo shotje, die is alvast in the pocket!

Binnen mum van tijd staat jullie tafel vol met de heerlijkste vlees gerechten. De gerechten worden geserveerd op grote schalen, net zoals de echte grieken het doen. Lekker prikken met een vork of netjes op je bord, hier maakt het allemaal niets uit!

Tijdens het diner hoef je je nergens zorgen over te maken. Geen gedoe met reserveringen of het verdelen van de rekening, wij hebben alles tot in de puntjes voor jullie geregeld!

Duik na het eten het Haagse nachtleven in, het restaurant ligt in het centrum van Den Haag en wordt omringd door kroegjes en clubs.

Als je op zoek bent naar goed en veel eten dan kan je hier je geluk niet op. Veel plezier en YAMAS!

ONTVANGST

Bij binnenkomst worden jullie vriendelijk ontvangen in een sfeervolle zaak midden in het centrum. Zodra jullie zeggen dat jullie via OhOhDenHaag Kroegentocht hebben gereserveerd weten die grieken genoeg.

Jullie worden begeleid naar een gezellig hoekje, jullie stoel is nog niet aangeschoven of jullie hebben al een ouzo in je mik en er wordt meteen een rondje drinken opgenomen. Welkom in Griekenland!

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST DE VRIJGEZEL UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE VRIJGEZELLENFEEST MET ZIJN FAVORIETE MUZIEK ERONDER. LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET HUWELIJKSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

GO GREEK MENU

Dranken:
1 welkomst ouzo
2 bier / wijn /fris

Vlees:
Bifteki (Griekse gehaktballetjes in rode tomatensaus)
Soewlaki (Griekse vlees spiesjes met groenten)
Giros (reepjes varkensvlees van de draaigrill)
Steak

Bijgerechten:
Griekse salade
Tzatziki (Yoghurt saus met knoflook en komkommer)
Friet
Rijst

LOCATIE 

Het Griekse restaurant Knossos ligt in het bruisende centrum van Den Haag en kijkt uit op de grote kerk, centraler dan dit wordt het niet. Het restaurant is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer doordat er diverse trams en bussen rijden. Ook ligt het restaurant dicht bij Centraal Station, de eventuele nakomer kan gemakkelijk aansluiten. Het adres van Knossos is Kerkplein 12513 AZ Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan de Go Greek boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Er wordt rekening gehouden met dieet wensen en allergieën. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten waar je allergisch voor bent of met welke dieetwensen je graag wilt dat wij rekening houden.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW,  aantal gerechten, aantal bij gerechten, locatie, aantal drankjes.

Je kan je drankjes zowel cash als met de pin betalen. Per persoon afrekenen is vaak niet mogelijk ivm drukte. Wees voorbereid en maak een gezamenlijke pot.

Je hoeft alleen je drankjes en eventuele andere gerechten of snacks die niet bij het Go Greek diner horen af te reken. Overige consumpties moeten voor vertrek bij Knossos worden afgerekend bij jullie bedieningsmedewerker en kunnen niet op nacalculatie.

Apart per persoon afrekenen is vaak niet mogelijk ivm drukte. Wees voorbereid en maak van te voren en gezamenlijke pot.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Hoe eindigt een tof vrijgezellenfeestje met de boys? Met een OhOhDenHaag Kroegentocht natuurlijk! Ga 4 uur lang los in de leukste kroegen en feest cafés van Den Haag en eindig jullie vrijgezellenfeest in een vette club. Duik het Haagse nachtleven in. Get ready to PARTY!
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Geniet van een heerlijke BBQ in een gezellige beachclub direct aan de kust van Scheveningen. De grill master zal jullie volledige BBQ live grillen op een enorme hanggrill midden op het terras, eet zoveel je wilt want de BBQ is onbeperkt! Met een koud biertje erbij, het zonnetje op jullie kop en een lekker soundje op de achtergrond heb jij dit vrijgezellenfeest prima geregeld. Hoe krijgt hij het toch altijd voor elkaar vragen je vrienden zich af?
  x
 • ARCHERY TAG

  ARCHERY TAG

  Start je activiteit in het zonnetje op het terras met een koud biertje, schiet de vrijgezel voor zijn klote terwijl hij verkleed als lul door het veld rent en verdien bonus shotjes! Wordt opgeleid tot echte Robin Hood en open daarna het vuur op elkaar, maar vooral op de vrijgezel! Zon, zee, strand, koud bier en pijl en boog schieten met je beste kameraden, ben jij de scherpschutter van je vriendengroep?
  x