LEVEND TAFELVOETBAL

22.50

LEVEND TAFEL VOETBAL

Blote voeten in het zand, zonnetje erbij en een lekker Schevenings briesje.

Onder het genot van een heerlijk koud biertje op het terras leren jullie onze knappe vrouwelijke scheidsrechter kennen die jullie de spelregels uitlegt.

Tafelvoetbal is eigenlijk een kantinesport, maar hoe presteren jullie op een tafelvoetbal baan van 16 meter?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 12 PERSONEN

 • 22,50 PP INCL BTW

 • 1,5 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 BIER / WIJN / FRIS

 • COACH

 • PRIJS WINNEND TEAM

 • ACTIE- GROEPSFOTO’S

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN HET LEVEND TAFELVOETBAL EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, HET LEVEND TAFELVOETBAL ZIT IN EEN VAN ONZE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO LEVEND TAFELVOETBAL

Dit is een heerlijke activiteit om jullie vrijgezellenfeest mee af te trappen. Een potje voetballen met de boys is altijd goed, daar heeft niemand bezwaar tegen.

Dat je dit dan ook nog lekker op het strand van Scheveningen doet, is natuurlijk geniaal. Het feit dat er een levensgrote tafelvoetbal baan van 16 meter lang is neergezet maakt het helemaal af.

Hebben jullie een Cristiano Ronaldo of Lionel Messi in jullie vriendengroep zitten? Wij zijn benieuwd!

ONTVANGST

Zodra jullie aankomen bij de tropische strandtent kunnen jullie je melden bij die soepele barman. Vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg!

Jullie worden opgehaald door de bedrijfsleider en als echte VIP’s begeleid naar een heerlijk plekje op het terras. Plof lekker neer in de loungebanken en binnen no time wordt de bestelling voor jullie welkomstdrankje bij jullie opgenomen.

Onze knappe vrouwelijke scheidsrechter wordt door de bedrijfsleider ingeseind en zal zich bij jullie melden zodra jullie proost hebben geroepen!

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST DE VRIJGEZEL UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE VRIJGEZELLENFEEST MET ZIJN FAVORIETE MUZIEK ERONDER. LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET HUWELIJKSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

HET SPEL

Als jullie je biertje op hebben is het tijd om het strand op te gaan, jullie zullen waarschijnlijk al redelijk wat publiek trekken. Deze tafelvoetbaltafel van 16 meter zien mensen niet iedere dag namelijk!

Jullie gaan in twee teams van 6 spelers spelen. Zorg ervoor dat beide teams ongeveer even sterk zijn anders wordt het natuurlijk een saaie pot. Mochten jullie met meer personen zijn dan werken we met wisselspelers of maken we meerdere teams.

In het laatste geval maakt de scheidsrechter er een toernooitje van. Er zal een leuke prijs te wachten staan voor het winnende team!

Per team kiezen jullie een lekker plekkie uit in de tafelvoetbal tafel. Aan de horizontale palen zitten handvatten die naar links of naar rechts kunnen schuiven. Doordat iedereen alleen naar links of rechts kan bewegen en als je met 3 man naast elkaar staat moet dat ook nog tegelijk wordt het een tactisch spelletje.

Tikkie, takkie voetbal wint meestal de pot. Je hoeft totaal geen conditie te hebben voor dit spel want het heeft meer te maken met mikken en reactievermogen dan dat je er echt conditie voor hoeft te hebben.

Als jullie een origineel potje willen voetballen zonder dat je meteen de rest van het vrijgezellenfeest gebroken bent en een uur in de wind stinkt, boeken die handel!!

LOCATIE

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is een van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. Levend Tafelvoetbal vindt plaats op het zand naast de beachclub.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan Levend tafelvoetbal boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Indien mogelijk verplaatsen we Levend Tafelvoetbal naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een reserve activiteit is een activiteit die je kiest voor het geval dat Levend Tafelvoetbal niet door kan gaan. Dit gebeurt alleen als het weer niet mee zit, bij regen of hagel bijvoorbeeld. Omdat we niet zomaar een andere activiteit voor jullie willen kiezen laten we jullie van te voren zelf een keuze maken. Zo krijg je toch een activiteit die het meest bij jullie past.

We gebruiken alleen materiaal van de hoogste kwaliteit. Al onze spellen hebben een Europees keurmerk en voldoen aan de strengste veiligheidsvoorschriften. Onze instructeurs zijn ervaren en weten wat ze doen.

Als het regent gaat Levend tafelvoetbal helaas niet door. Daarom vragen wij jullie een reserve activiteit uit te kiezen. Deze vindt plaats in een strandtent of café nabij de plaats waar de activiteit plaats zou vinden. In dit geval nemen we contact met je op en geven wij het eventueel gewijzigde adres aan jullie door.

Er is een ruimte waar jullie je spullen kunnen neerleggen.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, welkomstdrankje, foto’s, tijdsduur, locatie, prijsuitreiking.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • CRAZY 88

  CRAZY 88

  Heb jij weleens een gozer naakt op een motorkap zien zitten, midden in het centrum? Dan zou het zomaar kunnen dat hij uitgedaagd is voor een potje Crazy 88! Tijdens dit spel voeren jullie de raarste opdrachten uit. Wie van jullie heeft de grootste ballen en durft de uitdaging aan?
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Hoe eindigt een tof vrijgezellenfeestje met de boys? Met een OhOhDenHaag Kroegentocht natuurlijk! Ga 4 uur lang los in de leukste kroegen en feest cafés van Den Haag en eindig jullie vrijgezellenfeest in een vette club. Duik het Haagse nachtleven in. Get ready to PARTY!
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Geniet van een heerlijke BBQ in een gezellige beachclub direct aan de kust van Scheveningen. De grill master zal jullie volledige BBQ live grillen op een enorme hanggrill midden op het terras, eet zoveel je wilt want de BBQ is onbeperkt! Met een koud biertje erbij, het zonnetje op jullie kop en een lekker soundje op de achtergrond heb jij dit vrijgezellenfeest prima geregeld. Hoe krijgt hij het toch altijd voor elkaar vragen je vrienden zich af?
  x