POKER WORKSHOP

24.50

WORKSHOP POKEREN

Heeft de vrijgezel het idee dat hij erg goed in poker is maar zijn jullie het daar totaal niet mee eens? Zet hem dan op zijn plek tijdens een toernooitje in het zonnetje op het terras!

Laat onze pokerpro jullie alles uitleggen over de fijne kneepjes van het livepoker en til jullie pokerspel naar een totaal ander niveau.

Sluit af met een heerlijk toernooitje aan een professionele pokertafel met een sigaar en een glas whiskey, hebben jullie de nieuwe Marcel Luske in jullie vriendengroep zitten?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • 24,50 PP INCL BTW

 • 2 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • GLAS WHISKY

 • SIGAAR

 • POKER PROFESSOR 

 • PRIJS WINNAAR

 • PRO POKER TAFEL

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE WORKSHOP POKEREN EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, DE WORKSHOP POKEREN ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
workshop pokeren in Scheveningen

INFO POKER WORKSHOP

Zoveel mogelijkheden tijdens het plannen van een vrijgezellenfeest maar waar scoor je nou echt punten mee bij jouw vriendengroep en bij de vrijgezel?

Als jullie graag een potje poker spelen is deze workshop een echte aanrader! Onze pokerpro kan jullie alle fijne kneepjes van het livepoker verklappen onder het genot van een sigaartje en een heerlijk glaasje whiskey natuurlijk.

Dit is het moment om te zien wie de bluffertjes van jouw vriendengroep zijn en wie de rekenwonders. Veel mensen denken dat poker een kansspel is en als jij vrienden hebt die dit nog steeds denken zullen ze tijdens deze workshop overtuigd worden van het tegendeel.

ONTVANGST

Zodra jullie aankomen bij de tropische strandtent kunnen jullie je melden bij de soepele barman. Vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg!

Jullie worden opgehaald door de bedrijfsleider en als echte VIP’s begeleid naar een heerlijk plekje op het terras waar een professionele pokertafel voor jullie is klaargezet.

Jullie worden verwelkomd door onze pokerpro met een lekker glaasje whiskey en een sigaartje zoals het hoort. Hij zal zich voorstellen en door middel van een paar slimme vragen achterhalen wat jullie individuele niveau ongeveer is.

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST DE VRIJGEZEL UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE VRIJGEZELLENFEEST MET ZIJN FAVORIETE MUZIEK ERONDER. LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET HUWELIJKSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

DE WORKSHOP

Eerst word de basis van het spel behandeld mochten er spelers bijzitten die het nog nooit hebben gespeeld. Vervolgens worden de verschillende type spelers en de strategieën om deze te verslaan behandeld.

Nadat de basis kennis is bijgespijkerd zullen een aantal geheime tips van onze pokerpro jullie spel naar een hoger niveau tillen.

Uiteraard is er alle ruimte om vragen te stellen tussentijds. Onze pro weet ontzettend veel over statistieken, kansberekening en termen waar jullie waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebben. Zoals Implied Ods, een Double Bellybuster of een fold to Preflop 3bet percentage…

Nadat jullie omgetoverd zijn tot pokertalentjes is het tijd om zelf te strijden voor een plekje in die finale.

Jullie spelen een versneld toernooitje en uiteraard krijgt de winnaar een leuke prijs en eeuwige roem!

LOCATIE 

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is 1 van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. De Pokertafel wordt binnen of buiten op terras neergezet afhankelijk van de beschikbare ruimte en het weer.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kunt de Poker Workshop boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zul je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in en laat ons met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden en met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kunt niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer z.s.m van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Bij uitzondering verplaatsen we de poker workshop naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, glas whisky, poker professor, prijs winnaar, pokertafel, locatie.

De whisky mag omgeruild worden voor een bier/fris/wijn.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Hoe eindigt een tof vrijgezellenfeestje met de boys? Met een OhOhDenHaag Kroegentocht natuurlijk! Ga 4 uur lang los in de leukste kroegen en feest cafés van Den Haag en eindig jullie vrijgezellenfeest in een vette club. Duik het Haagse nachtleven in. Get ready to PARTY!
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Geniet van een heerlijke BBQ in een gezellige beachclub direct aan de kust van Scheveningen. De grill master zal jullie volledige BBQ live grillen op een enorme hanggrill midden op het terras, eet zoveel je wilt want de BBQ is onbeperkt! Met een koud biertje erbij, het zonnetje op jullie kop en een lekker soundje op de achtergrond heb jij dit vrijgezellenfeest prima geregeld. Hoe krijgt hij het toch altijd voor elkaar vragen je vrienden zich af?
  x
 • ARCHERY TAG

  ARCHERY TAG

  Start je activiteit in het zonnetje op het terras met een koud biertje, schiet de vrijgezel voor zijn klote terwijl hij verkleed als lul door het veld rent en verdien bonus shotjes! Wordt opgeleid tot echte Robin Hood en open daarna het vuur op elkaar, maar vooral op de vrijgezel! Zon, zee, strand, koud bier en pijl en boog schieten met je beste kameraden, ben jij de scherpschutter van je vriendengroep?
  x