POPQUIZ DINER

47.50

POPQUIZ DINER

Onze quizmaster of disaster neemt jullie mee terug in de tijd, de tijd toen hanenkammen hip waren en je Pamela Anderson poster nog aan je muur hing.

Laat zien hoe goed je kan hakkuh of zing een nummer van de Backstreet boys met je maten in de karaoke ronde en pak die extra punten!

Ga de strijd aan met je vrienden. Wie van jullie heeft de meeste kennis en wie van jullie wordt de nieuwe King of pop?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • € 47,50 PP INCL BTW

 • 2 UUR 

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 BIER / WIJN / FRIS

 • 3- GANGEN DINER

 • POP QUIZ

 • QUIZ MASTER

 • PRIJS WINNAAR

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN ONS POPQUIZ DINER EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, HET POPQUIZ DINER ZIT IN EEN OF  MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
90's pop quiz diner Den Haag

INFO POPQUIZ DINER

In verschillende rondes strijden jullie tussen de gangen door in deze muzikale quiz. Beantwoord zo veel mogelijk vragen over grappige geluidsfragmenten en TV tunes uit de oude doos.

Zet de vrijgezel even lekker voor schut en zet hem continu in de spotlight. Hij zal rare dansjes en foute nummers moeten zingen waardoor jullie gegarandeerd pijn in jullie buik krijgen van het lachen! Uiteraard moeten er foto’s en filmpjes worden gemaakt…

Beantwoord originele en grappige muziek quiz vragen de jaren 80’s, 90’s en 00’s. Jullie zullen zeker niet met een lege maag naar huis gaan, want de quizrondes worden afgewisseld met diverse culinaire hoogstandjes.

Dit is een perfecte manier om jullie lever alvast een beetje in de marinade te zetten voordat jullie op stap gaan!

ONTVANGST

Zodra jullie arriveren bij onze gezellige locatie in Scheveningen worden jullie vriendelijk ontvangen door de barman of iemand van de bediening. Laat weten dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en iedereen weet genoeg!

Jullie worden begeleid naar een lange tafel in het restaurantgedeelte. Jullie krijgen al bijna meteen een lekker drankje voor jullie kiezen want jullie moeten wel een beetje in de mood komen natuurlijk! Zodra jullie proost hebben geroepen komt onze quiz master of disaster zich bij jullie melden, Patje Kroketje gaat jullie deze avond begeleiden in deze muzikale wedstrijd.

Hij neemt jullie mee naar een gezellig kamertje gevuld met bioscoopstoelen en barkrukken en al snel gaat de eerste ronde al van start!

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST DE VRIJGEZEL UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE VRIJGEZELLENFEEST MET ZIJN FAVORIETE MUZIEK ERONDER. LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET HUWELIJKSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

DE QUIZ

Patje neemt jullie mee voor de eerste ronde waarin jullie fragmenten van nummers te horen krijgen. Van wie was dat lekkere nummertje ook alweer en wanneer was die geile Christina ook alweer een slave for you?

Ondertussen wordt het voorgerecht voor jullie klaargezet in het restaurant en kunnen jullie, na deze ronde, even lekker chillen en genieten van jullie voorgerecht.

Na het voorgerecht gaan we door met de kennisronde. Hier komen een paar hilarische vragen aan bod en sowieso komen hier ook wat dance moves aan te pas. Natuurlijk zetten we de vrijgezel even goed voor schut, maken jullie foto’s?

Aan het einde van deze ronde beginnen jullie aan de volgende gang om vervolgens na het gerecht te starten met een lekker potje karaoke! Alle toppertjes komen voorbij, van Andre Hazes tot de Backstreet Boys. Een uitgelezen kans om samen met je maten een nummertje te zingen voor jullie vrijgezel! Wie weet pinkt hij nog een traantje weg ook…

Door het spel heen krijgen jullie de kans om bonus punten te verdienen. Degene die de meeste punten heeft verdiend wint een lekkere prijs!

Hebben jullie het in je om dit eetcafé uit zijn voegen te laten barsten?

3-GANGEN POPQUIZ MENU

Het Popquiz Diner is inclusief een heerlijk 3-gangen keuze menu en een welkomstdrankje wijn / bier / fris. Het menu is seizoensgebonden en wisselt maar er zijn per gang 3 verschillende opties waarvan altijd een vegetarisch. Uiteraard houd het restaurant rekening met allergieën, vergeet ze alleen niet aan ons door te geven!

LOCATIE 

Aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat in het bruisende Scheveningen ligt ‘De Maatschappij’. Met aan de ene zijde een sfeervol restaurant en aan de andere zijde een gezellig bruin café, is De Maatschappij een echt begrip in Scheveningen.

Het Popquiz Diner vindt plaats aan de restaurantzijde waar een heerlijk 3-gangen diner geserveerd wordt. De popquiz vindt plaats in een speciaal voor jullie gereserveerde ruimte in het restaurant met hoge tafels, barkrukken en bioscoopstoelen.

De Maatschappij ligt op steenworp afstand van de boulevard van Scheveningen en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het adres van De Maatschappij is Keizerstraat 67, 2584 BC Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan het Popquizdiner boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Indien mogelijk verplaatsen we het Popquiz diner naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, 3-gangen keuze diner, locatie, prijs, popquiz, quiz master.

Er wordt rekening gehouden met dieet wensen en allergieën. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten waar je allergisch voor bent of met welke dieetwensen je graag wilt dat wij rekening houden.

Je kan je drankjes zowel cash als met de pin betalen. Per persoon afrekenen is niet mogelijk ivm drukte. Wees voorbereid en maak een gezamenlijke pot.

Je hoeft alleen je drankjes en eventuele andere gerechten of snacks die niet bij het Popquiz diner horen af te reken. Overige consumpties moeten voor vertrek bij De Maatschappij worden afgerekend bij jullie bedieningsmedewerker en kunnen niet op nacalculatie.

Apart per persoon afrekenen is niet mogelijk ivm drukte. Wees voorbereid en maak van te voren en gezamenlijke pot.

De gamehost is er alleen bij tijdens het ontvangst, de popquiz en bij het halen tijdens de nieuwe rondes. Tijdens het diner is hij er niet bij.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Geniet van een heerlijke BBQ in een gezellige beachclub direct aan de kust van Scheveningen. De grill master zal jullie volledige BBQ live grillen op een enorme hanggrill midden op het terras, eet zoveel je wilt want de BBQ is onbeperkt! Met een koud biertje erbij, het zonnetje op jullie kop en een lekker soundje op de achtergrond heb jij dit vrijgezellenfeest prima geregeld. Hoe krijgt hij het toch altijd voor elkaar vragen je vrienden zich af?
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Hoe eindigt een tof vrijgezellenfeestje met de boys? Met een OhOhDenHaag Kroegentocht natuurlijk! Ga 4 uur lang los in de leukste kroegen en feest cafés van Den Haag en eindig jullie vrijgezellenfeest in een vette club. Duik het Haagse nachtleven in. Get ready to PARTY!
  x
 • ARCHERY TAG

  ARCHERY TAG

  Start je activiteit in het zonnetje op het terras met een koud biertje, schiet de vrijgezel voor zijn klote terwijl hij verkleed als lul door het veld rent en verdien bonus shotjes! Wordt opgeleid tot echte Robin Hood en open daarna het vuur op elkaar, maar vooral op de vrijgezel! Zon, zee, strand, koud bier en pijl en boog schieten met je beste kameraden, ben jij de scherpschutter van je vriendengroep?
  x