POWERKITEN

22.50

POWERKITEN

Willen jullie wel wat spektakel tijdens jullie vrijgezellenfeest en hebben jullie dat geile paintballen nou ondertussen wel gezien?

Meet jezelf met de rukwinden van de Noordzee en laat zien wie de baas is!

Jullie worden uiteraard ontvangen met een ijskoud biertje op het terras van een tropische Strandtent in Scheveningen!

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • 22,50 INCL BTW

 • 1,5 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 BIER / WIJN / FRIS

 • INSTRUCTEUR

 • ACTIE- GROEPSFOTO’S

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN HET POWERKITEN EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, POWERKITEN ZIT IN EEN OF  MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO POWERKITEN

Hebben jullie altijd al een keer een potje willen vechten met de harde rukwinden van de Noordzee? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres!

Onze ervaren powerkite instructeurs zijn geen watjes en geven normaal gesproken les in kitesurfen op de Noordzee. Hierdoor kunnen ze je alle tips en tricks leren wat betreft het besturen en in controle houden van je kite.

Er zijn verschillende kites beschikbaar met elk een andere maat. Zo hebben we voor iedere gewichtsklasse een andere kite en kunnen jullie aan de slag bij verschillende weersomstandigheden.

ONTVANGST

Zodra jullie aankomen bij de tropische strandtent kunnen jullie je melden bij de soepele barman. Vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg!

Jullie zullen worden opgehaald door de bedrijfsleider en als echte VIP’s begeleid naar een heerlijk plekje op het terras. Plof lekker neer in de loungebanken en binnen no time wordt de bestelling voor jullie welkomstdrankje bij jullie opgenomen.

Als jullie gesetteld zijn en allemaal een biertje hebben wordt onze powerkite instructeur ingeseind. Hij komt even kennis maken en voor de boys die nog niet weten wat er gaat gebeuren geeft hij even een korte uitleg.

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST DE VRIJGEZEL UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE VRIJGEZELLENFEEST MET ZIJN FAVORIETE MUZIEK ERONDER. LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET HUWELIJKSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

INSTRUCTIES

Als jullie je biertje op hebben kunnen jullie het strand oplopen naar onze instructeur. Jullie gaan al snel in groepjes van 3 of 4 starten met in elke groep een eigen kite. De kites zijn al voor jullie uitgelopen, dus jullie kunnen al lekker snel aan de slag!

Eerst zal hij jullie alles vertellen over het windraam, de powerzone en de gebaren die je moet maken tijdens het powerkiten. Jullie zullen elkaar tenslotte niet meer kunnen verstaan, door de harde wind! Let wel goed op, anders stuiteren jullie straks als een aangespoelde potvis over het strand!

Een kite oplaten is nog niet zo gemakkelijk als het lijkt, maar gelukkig heb je daar de hulp van je vrienden voor. Lukt het jullie de kite binnen no time omhoog te krijgen en jullie eigen ‘’wind masters’’ te worden?

LOCATIE

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is een van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. Het Powerkiten vindt plaats tussen de beachclub en de waterlijn.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kunt Powerkiten boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zul je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in en laat ons met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden en met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kunt niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer z.s.m van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Indien mogelijk verplaatsen we Powerkiten naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Een reserve activiteit is een activiteit die je kiest voor het geval dat het Powerkiten niet door kan gaan. Dit gebeurt alleen als het weer niet mee zit, bij harde regen of hagel of bij te weinig wind. Powerkiten kan doorgaan als er minimaal windkracht 3 is en maximaal windkracht 8. Omdat we niet zomaar een andere activiteit voor jullie willen kiezen laten we jullie van te voren zelf een keuze maken. Zo krijg je toch een activiteit die het meest bij jullie past.

Het powerkiten gaat door als er minimaal windkracht 3 staat.

Er is een ruimte waar jullie je spullen kunnen neerleggen.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, welkomstdrankje, foto’s, tijdsduur, locatie, type kites, ervaren instructeur.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • CRAZY 88

  CRAZY 88

  Heb jij weleens een gozer naakt op een motorkap zien zitten, midden in het centrum? Dan zou het zomaar kunnen dat hij uitgedaagd is voor een potje Crazy 88! Tijdens dit spel voeren jullie de raarste opdrachten uit. Wie van jullie heeft de grootste ballen en durft de uitdaging aan?
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Hoe eindigt een tof vrijgezellenfeestje met de boys? Met een OhOhDenHaag Kroegentocht natuurlijk! Ga 4 uur lang los in de leukste kroegen en feest cafés van Den Haag en eindig jullie vrijgezellenfeest in een vette club. Duik het Haagse nachtleven in. Get ready to PARTY!
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Geniet van een heerlijke BBQ in een gezellige beachclub direct aan de kust van Scheveningen. De grill master zal jullie volledige BBQ live grillen op een enorme hanggrill midden op het terras, eet zoveel je wilt want de BBQ is onbeperkt! Met een koud biertje erbij, het zonnetje op jullie kop en een lekker soundje op de achtergrond heb jij dit vrijgezellenfeest prima geregeld. Hoe krijgt hij het toch altijd voor elkaar vragen je vrienden zich af?
  x