RIB VAREN

35.00

RIB VAREN

Als jullie echt van extreem houden dan is dit een uitje voor jullie, deze militaire Rib boot heeft 500pk!

Zorg dat je goed vast zit want deze boot giert met 120 km/h over de Noordzee en is een van de snelste boten van Nederland!

Hebben jullie allemaal je zwemdiploma bij je?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • 35,- PP INCL BTW

 • 30 MIN

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • SCHIPPER

 • REGENPAKKEN & REDDINGSVESTEN

 • SAA VERZEKERING

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN HET RIB VAREN EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, RIB VARENZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO RIB VAREN

Een bloedhete dag op Scheveningen, geen zuchtje wind, de mussen vallen van de Scheveningse vuurtoren. Jullie hebben de perfecte dag uitgekozen om het vrijgezellenfeest van jullie maat te vieren, alleen sjezus wat is het heet vandaag.

Dit is de perfecte activiteit om af te koelen en om tegelijkertijd de adrenaline tot in de late uurtjes door jullie aderen te laten gieren!

De Rib boot waar wij mee samenwerken is een van de snelste boten van Nederland. Met twee Yahama High Power 250pk motoren is dit sowieso de snelste boot in de haven van Scheveningen.

De boot is een ex marine special forces wapen. En dat bedoelen we heel letterlijk, want dit apparaat crost zomaar met 120 km/h over de Noordzee!

ONTVANGST

Zodra jullie aankomen bij de 2e haven van Scheveningen aan de Dr Lelykade nr 24 zien jullie de Ribboten van GO FAST al liggen. Vertel hen dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de kapitein weet genoeg!

Gelukkig hebben ze genoeg ervaring met vrijgezellenfeestjes en weten ze binnen no time de vrijgezel te overtuigen om de boot op te stappen ook al heeft hij niet echt zeebenen.

Vooraf krijgen jullie eerst een briefing en een reddingsvest van de ervaren kapitein. Mochten jullie van suiker zijn dan krijgen jullie ook een regenjas voor de spetters…

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST DE VRIJGEZEL UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE VRIJGEZELLENFEEST MET ZIJN FAVORIETE MUZIEK ERONDER. LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET HUWELIJKSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

TIJD VOOR ACTIE

Afhankelijk van jullie wensen zal onze ervaren schipper het gas helemaal open gooien. Geen paniek, jullie zullen niet de eerste zijn die dit toch maar liever niet hebben, want dit gaat ECHT MEGA HARD!

De schipper zal een aantal scherpe bochten maken waarbij jullie je goed vast moeten houden. Je voelt de G krachten door je lichaam gieren!

Blijven jullie netjes in het bootje zitten of wordt het douchen en meteen naar jullie hotel?

LOCATIE

Ontmoet de schippers van Go Fast op de tweede haven van Scheveningen. Zij staan klaar om jullie een bijzondere ervaring te geven. Met een life jacket aan starten jullie de tocht. Jullie varen eerst langzaam aan de haven uit waarna jullie met hoge snelheid over de kustlijn van Scheveningen schieten!

Go Fast is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres is Doctor Lelykade 24, 2583 BH Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kunt Rib varen boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zul je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in en laat ons met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden en met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kunt niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer z.s.m van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Het is mogelijk dat je tijdens de rit een paar spetters water op je krijgt. Er zijn altijd regenpakken beschikbaar indien gewenst en in de winter zijn er thermopakken beschikbaar.

Rib varen kan bijna altijd door gaan, zelfs bij regen en harde wind. Er zijn regenjassen en thermojassen aanwezig, deze kunnen altijd gevraagd worden. Mocht de schipper de keuze maken niet te varen door slecht weer omstandigheden dan vragen we jullie contact met ons op te nemen.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Hoe eindigt een tof vrijgezellenfeestje met de boys? Met een OhOhDenHaag Kroegentocht natuurlijk! Ga 4 uur lang los in de leukste kroegen en feest cafés van Den Haag en eindig jullie vrijgezellenfeest in een vette club. Duik het Haagse nachtleven in. Get ready to PARTY!
  x
 • ARCHERY TAG

  ARCHERY TAG

  Start je activiteit in het zonnetje op het terras met een koud biertje, schiet de vrijgezel voor zijn klote terwijl hij verkleed als lul door het veld rent en verdien bonus shotjes! Wordt opgeleid tot echte Robin Hood en open daarna het vuur op elkaar, maar vooral op de vrijgezel! Zon, zee, strand, koud bier en pijl en boog schieten met je beste kameraden, ben jij de scherpschutter van je vriendengroep?
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Geniet van een heerlijke BBQ in een gezellige beachclub direct aan de kust van Scheveningen. De grill master zal jullie volledige BBQ live grillen op een enorme hanggrill midden op het terras, eet zoveel je wilt want de BBQ is onbeperkt! Met een koud biertje erbij, het zonnetje op jullie kop en een lekker soundje op de achtergrond heb jij dit vrijgezellenfeest prima geregeld. Hoe krijgt hij het toch altijd voor elkaar vragen je vrienden zich af?
  x