STRIPDINER

STRIPDINER 

Haal die badjas maar alvast uit de kast want jullie dineren vanavond in de playboy mansion!

Hugh en zijn crew worden tijdens een uitgebreid 3-gangen diner bediend door jullie eigen sexy bunny.

Ze kan het niet laten om tussen de gangen door wat erotische spelletjes met jullie te spelen en geeft de vrijgezel als dessert een stripshow!

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • VANAF 55,- PP INCL BTW

 • 2,5 UUR

 • DEN HAAG

INCLUSIEF

 • 3- GANGEN DINER

 • BEDIENING BUNNY

 • STRIPACT

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN HET STRIPDINER EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, HET STRIPDINER ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
strip diner dames

INFO STRIPDINER

Zijn jullie op zoek naar een avond dineren vol spanning en sensatie? Twijfel dan niet, want bij ons strip diner voor mannen zitten jullie precies op de goede plek. Over deze avond wordt nog nagesproken! Geniet van een heerlijk 3-gangen diner in een gezellig restaurant pal in het centrum van Den Haag.

Jullie worden ontvangen in een privézaal van een gezellig restaurant. Hier genieten jullie van een compleet 3 gangen diner. Tussen het hoofdgerecht en het dessert staat de vrijgezel een wel heel leuke verrassing te wachten.. De vrijgezel heeft natuurlijk nog niets door en geniet van het gezelschap van zijn beste maten (die bijna allemaal wel weten wat er zal gaan gebeuren!).

De verleidelijke stoeipoes zal haar entree maken als sexy schoolmeisje, ondeugende politieagente of stoere cowgirl. Ze haalt alles uit de kast om de vrijgezel in het zonnetje te zetten. Dit wordt een spectaculaire act waar alle mannen gegarandeerd rooie oortjes van krijgen!

De stripper zorgt er gegarandeerd voor dat jullie hele vriendengroep met pretoogjes en een grote glimlach de avond in gaan, een perfecte invulling voor jullie vrijgezellenfeest!

RUST DE VRIJGEZEL UIT MET EEN BODYCAM EN LAAT ONS EEN VIDEO VAN JULLIE VRIJGEZELLENFEEST MONTEREN MET ZIJN FAVORIETE MUZIEK ERONDER. LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET HUWELIJKSFEEST!!! 

RESERVEER DE BODYCAM

MENU 3- GANGEN DINER

Voor gerecht:
Carpaccio( Bio )
Kreeften Bisque
Veggie tower ( vegetarisch )

Hoofdgerecht:
Steak frites
Vis van de dag
Quinoa risotto met paddenstoelen en verse truffels ( vegetarisch )

Dessert:
Dessert du chef

PRIJZEN

3-GANGEN DINER + BUNNY OBER      €55,- PP INC BTW

3-GANGEN DINER + STRIPPER      €55,- PP INCL BTW

3-GANGEN DINER + BUNNY OBER + STRIPPER     €65,- PP INCL BTW

LOCATIE STRIP DINER DEN HAAG

In het bruisende centrum van Den Haag ligt het gezellige restaurant Pavlov. Pavlov is gevestigd in een sfeervol Rijksmonument aan het Spui in Den Haag. Het restaurant is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en is op loopafstand van de Grote Markt. Het adres van de Pavlov is Spui 173, 2511 BM Den Haag.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Je kan het Stripdiner boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Bij uitzondering verplaatsen we het Stripdiner naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Er wordt rekening gehouden met dieet wensen en allergieën. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten waar je allergisch voor bent of met welke dieetwensen je graag wilt dat wij rekening houden.

Onze samenwerkingspartners houden zoveel mogelijk rekening met dieet wensen. Zo zal er bijvoorbeeld altijd een vegetarische optie aanwezig zijn. Mail ons altijd van te voren de dieetwensen door zodat we dit tijdig kunnen aangeven bij onze samenwerkingspartners. Vermeld dit voor de zekerheid ook nog een keer op de locatie.

Je kan je drankjes zowel cash als met de pin betalen. Per persoon afrekenen is niet mogelijk ivm drukte. Wees voorbereid en maak een gezamenlijke pot.

Je hoeft alleen je drankjes en eventuele andere gerechten of snacks die niet bij het Stripdiner horen af te reken. Overige consumpties moeten voor vertrek in het restaurant worden afgerekend bij jullie bedieningsmedewerker en kunnen niet op nacalculatie.

Apart per persoon afrekenen is niet mogelijk ivm drukte. Wees voorbereid en maak van te voren en gezamenlijke pot.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Hoe eindigt een tof vrijgezellenfeestje met de boys? Met een OhOhDenHaag Kroegentocht natuurlijk! Ga 4 uur lang los in de leukste kroegen en feest cafés van Den Haag en eindig jullie vrijgezellenfeest in een vette club. Duik het Haagse nachtleven in. Get ready to PARTY!
  x
 • ARCHERY TAG

  ARCHERY TAG

  Start je activiteit in het zonnetje op het terras met een koud biertje, schiet de vrijgezel voor zijn klote terwijl hij verkleed als lul door het veld rent en verdien bonus shotjes! Wordt opgeleid tot echte Robin Hood en open daarna het vuur op elkaar, maar vooral op de vrijgezel! Zon, zee, strand, koud bier en pijl en boog schieten met je beste kameraden, ben jij de scherpschutter van je vriendengroep?
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Geniet van een heerlijke BBQ in een gezellige beachclub direct aan de kust van Scheveningen. De grill master zal jullie volledige BBQ live grillen op een enorme hanggrill midden op het terras, eet zoveel je wilt want de BBQ is onbeperkt! Met een koud biertje erbij, het zonnetje op jullie kop en een lekker soundje op de achtergrond heb jij dit vrijgezellenfeest prima geregeld. Hoe krijgt hij het toch altijd voor elkaar vragen je vrienden zich af?
  x