THE HANGOVER GAME

28.50

THE HANGOVER GAME

Tijdens de party van gister zijn jullie finaal naar de klote gegaan en met een dikke kater probeer je, je te herinneren wat er allemaal wel niet is gebeurd.

Het laatste wat je nog weet, is dat je bonje heb gekregen met je dealer. Zou hij degene zijn geweest die je tand eruit heeft geslagen?

Opeens merk je dat je beste maat er niet meer bij is. Hij is echt helemaal nergens meer te bekennen! Als een bezetene ga je op zoek. Lukt het jou hem op tijd te vinden?

 

Wissen

TOTAAL:

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • V.A. 10 PERSONEN

 • V.A. €15,- PP INCL BTW

 • 1,5 – 3 UUR

 • DEN HAAG & SCHEVENINGEN 

INCLUSIEF

 • GAME HOST

 • SPEL- GROEPSFOTO’S

 • PRIJS WINNEND TEAM

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, THE HANGOVER GAME ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
The Hangover Game

INFO THE HANGOVER GAME

Wat een avond gister! Eigenlijk heb je geen idee meer wat er is gebeurd en je bent niet de enige! De rest van je boys kunnen zich ook maar flarden van de avond herinneren en dat is slecht nieuws, een van je vrienden is namelijk weg. Jullie hebben het hele hostel ondersteboven getrokken en de barman van de kroeg ernaast heeft ook geen idee!

Door jullie kater hebben jullie geen idee waar jullie moeten beginnen met zoeken. Jullie kennen de stad nauwelijks en je vriend kan echt overal zijn! Gelukkig krijgen jullie een tablet mee die jullie steeds hints geeft en stukken van de vorige avond laat zien. Jullie moeten de clues zo snel mogelijk opvolgen, want bride zilla belt de oren van je kop om te vragen waar haar vent blijft…

Jullie zijn verre van fit en je geheugen is op zijn zachts gezegd… nog niet optimaal. Omdat alle informatie cruciaal is maak je van elke plek een foto, er mag echt niets vergeten worden tijdens je zoektocht!

ONTVANGST

Ontmoet de spelbegeleider in een leuk café in het centrum van Den Haag of in de gezellige strandtent in Scheveningen. Hij zal jullie begroeten bij de bar en vragen wat jullie het liefst willen, het is tenslotte jullie dag. Jullie kunnen ervoor kiezen om meteen mee te lopen naar de startlocatie of misschien willen jullie eerst even gaan zitten en een drankje bestellen voordat jullie de strijd aangaan.

Jullie kunnen dit ook al van tevoren besluiten aangezien jullie een borrelmoment kunnen boeken bij deze activiteit door op de knop bereken mijn prijs onderaan deze pagina te drukken. Op deze manier zijn jullie altijd verzekerd van een lekker tafeltje!

Voor de deelnemers die geen idee hebben wat er gaat gebeuren legt onze game host kort uit wat jullie hebben geboekt en hoe het spel werkt. Als jullie meteen willen beginnen gebeurt dit bij de startlocatie maar het kan natuurlijk ook op het terras als jullie een borrelmomentje reserveren.

HET SPEL

Als jullie je katers hebben weg gedronken gaan jullie in teams op pad met je telefoon. Het spel zal jullie kriskras door de straten heen sturen en jullie onverwachts de raarste opdrachten laten uitvoeren!

Iedere opdracht moet uitgevoerd worden door een of meerdere personen van jouw team. Uiteraard mogen jullie zelf kiezen welke opdrachten de vrijgezel voor zijn rekening mag nemen!

Om het spel te winnen moet je zorgen dat jouw team zoveel mogelijk punten heeft gescoord. Dat kan alleen door alle opdrachten vast te leggen met een camera. Het andere team en de spelbegeleider krijgen jullie foto’s te zien en moeten deze foto’s beoordelen met 1 tot 5 sterren.

Jullie zullen ook de foto’s van de tegenpartij waarderen met sterren maar let op! Als jullie niet eerlijk beoordelen krijgen jullie automatisch strafpunten toegekend!

Het tegen team krijgt dezelfde opdrachten voor zijn kiezen. Zijn jullie beter, sterker en over het algemeen gestoorder dan de tegenpartij? En durven jullie het spel zonder schaamte te spelen? Dan zijn jullie de winnaars en verdienen jullie de hoofdprijs!

Het spel heeft geen exacte eind tijd en kan op ieder moment onderbroken worden, al is het maar voor een bierpauze! Als jullie alle opdrachten willen doen ben je zeker 3 uur bezig maar jullie kunnen natuurlijk ook eerder stoppen. Zodra jullie stoppen worden alle verzamelde punten opgeteld.

Als de Wolfpack weer compleet is, is het tijd voor een biertje. Poeh dat was geen makkelijke taak! Er is een hoop gebeurt tijdens de zoektocht van je beste vriend maar maak je geen zorgen: Wat er gebeurt in Den Haag, blijft in Den Haag!

Aan het einde van het spel ontmoet je de game host op de locatie waar jullie het spel gestart zijn. Hij zal de score bekend maken en de winnaars belonen met een leuk prijsje. Alle rare foto’s zullen naar jullie toegestuurd worden als leuk aandenken van jullie vrijgezellenfeest!

PRIJS

Jullie prijs wordt bepaald door het aantal personen waarmee jullie boeken. Hoe groter de groep hoe lager de prijs. Druk op de knop BEREKEN JE PRIJS onderaan deze pagina om de prijs voor jullie groep te berekenen.

Hoge kwaliteit voor een lage prijs! Hebben jullie interesse in een bepaalde activiteit die wij aanbieden en krijgen jullie een betere offerte van 1 van onze concurrenten dan de prijs getoond op onze website? Wij gaan er altijd onder zitten mits de voorwaarden gelijk zijn!

KORTING

Als je op de knop BEREKEN JE PRIJS hebt gedrukt en je wensen hebt ingevuld, verschijnt er een knop BEREKEN MIJN KORTING.

Naast dat we je korting geven op basis van de grootte van je groep (hoe groter de groep, hoe hoger de korting) krijg je ook korting als je meerdere activiteiten boekt in bepaalde combinaties.

Als je korting krijgt op basis van de grootte van je groep EN je hebt een combinatie te pakken waarbij je ook korting krijgt, krijg je dus korting op korting. Bekijk onze combodeals voor meer informatie!

GRATIS KADO TWV €100,- BIJ 2 ACTIVITEITEN OF MEER!

Boek je twee middag activiteiten of meer bij ons? Dan krijg je naast een lekkere korting OOK nog eens Just tattoo of us of een Mini fotoshoot twv €100,- gratis als kado! Boek je 1 middag activiteit en een avond activiteit? Dan krijg je 50% korting op deze leuke activiteiten!

Je hebt de keuze uit deze activiteiten:

JUST TATTOO OF US

MTV komt naar het strand en jij bent degene die bepaalt met welke tattoo je maatje naar huis gaat! Voor de vrijgezel blijft het een verrassing tot de onthulling. De tattoo blijft 2 tot 7 dagen zitten. Staat jouw beste maat straks het jawoord te geven met een grote penis of andere beschamende tattoo op zijn gezicht?

MINI FOTOSHOOT

Wil je de vrijgezel goed voor schut zetten tijdens jullie vrijgezellenfeest? Met een mini fotoshoot is dat een fluitje van een cent! De vrijgezel krijgt van ons een trouwjurk aan inclusief sluiertje en alle toeters en bellen natuurlijk. Jullie krijgen een super grappige shoot op het strand. Say CHEESE!

just-tattoo-of-us

COMBODEALS

Met onze combodeals krijg je op ALLE onderdelen van je dag korting. Combineer The Hangover game bijvoorbeeld met een citygame, workshop, proeverij of wateractiviteit en sluit af met een lekker diner in onze combodeal Zon zee Zonnebrand. Je kunt The Hangover game ook combineren met een diner en een kroegentocht in onze combodeal OhOhDenHaag. Combineer The Hangover game met een strandactiviteit, een diner en sluit af met een kroegentocht voor de full experience in de combodeal Nooit meer naar huis.

BEN JE MET EEN KLEIN GROEPJE?

Het zal je waarschijnlijk opgevallen zijn, dat er bij INFORMATIE staat aangegeven dat je vanaf 8 personen kan boeken en je bij BEREKEN JE PRIJS minimaal 10 personen kan selecteren.

Als de workshop op de dag dat jij wilt reserveren al geboekt is door een andere groep, zijn alle spullen al aanwezig op de locatie en kunnen we wellicht de workshop aanbieden voor kleinere groepen. Neem contact met ons op of bel ons op 06 42537347.

LOCATIE SCHEVENINGEN

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is een van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Scheveningen.

Ben je met een grote groep en heb je voorkeur voor een andere locatie of beachclub? Neem contact met ons op, wij werken met veel verschillende beachclubs samen!

LOCATIE DEN HAAG

Op het meest levendige plein van Den Haag bevind zich de Haagse bierkluis. Met een gezellig terras met uitzicht op de tweede kamer is dit een leuk startpunt in het centrum van Den Haag.

De Haagse bierkluis is goed te bereiken met het openbaar vervoer met bus 25, 28, 51 of tram 2,3,4 of 6. Ook het hostel King Kool ligt op nog geen 5 minuten lopen. Het adres van de Haagse bierkluis is Plein 20, 2511 CS Den Haag

VEEL GESTELDE VRAGEN

Stap 1. Druk op BEREKEN MIJN PRIJS Stap 2. Kies je datum, locatie, tijdstip en aantal personen en druk op BEREKEN MIJN KORTING Stap 3. DRUK OP AFREKENEN. Vul je gegevens in en betaal. Je uitje staat nu bij ons vast! Ben je met meer dan 25 personen en heb je speciale wensen? Neem contact met ons op!

Groepen van 25 personen of meer kunnen ervoor kiezen om achteraf via een factuur te betalen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Indien mogelijk verplaatsen we je activiteit naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat vervelend dat er twijfelaars zijn in je groep. Wij adviseren je toch je activiteit van te voren te boeken voor het aantal personen waarvan je zeker weet dat ze meegaan. De twijfelaars mogen op de dag bij ons betalen. Laat ons dit altijd van te voren even weten!

Indien we de activiteit(en) niet kunnen uitvoeren wegens slechte weersomstandigheden, nemen we 1 dag van te voren contact met je op. Zorg dat je telefonisch bereikbaar bent of houdt je mailbox goed in de gaten.

Er zijn verschillende reserve activiteiten waaruit je kan kiezen. Kies je gewenste reserve activiteit uit zodat wij rekening kunnen houden met je wensen in het geval van noodweer. Mochten jullie meerdere buiten activiteiten gekozen hebben die allemaal niet door kunnen gaan wegens slecht weer, dan kiezen we in overleg met jullie 1 of meerdere reserve activiteiten met een zelfde waarde als het totaal bedrag aan buitenactiviteiten dat jullie oorspronkelijk hebben geboekt.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden.

Andere suggesties…

 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Geniet van een heerlijke BBQ in een gezellige beachclub direct aan de kust van Scheveningen. De grill master zal jullie volledige BBQ live grillen op een enorme hanggrill midden op het terras, eet zoveel je wilt want de BBQ is onbeperkt! Met een koud biertje erbij, het zonnetje op jullie kop en een lekker soundje op de achtergrond heb jij dit vrijgezellenfeest prima geregeld. Hoe krijgt hij het toch altijd voor elkaar vragen je vrienden zich af?
  x
 • archery-tag-dick-hunt-vrijgezellenfeest-mannen

  ARCHERY TAG DICK HUNT

  ARCHERY TAG DICK HUNT

  Start je activiteit in het zonnetje op het terras met een koud biertje, schiet de vrijgezel voor zijn klote terwijl hij verkleed als lul door het veld rent en verdien bonus shotjes! Wordt opgeleid tot echte Robin Hood en open daarna het vuur op elkaar, maar vooral op de vrijgezel! Zon, zee, strand, koud bier en pijl en boog schieten met je beste kameraden, ben jij de scherpschutter van je vriendengroep?
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Hoe eindigt een tof vrijgezellenfeestje met de boys? Met een OhOhDenHaag Kroegentocht natuurlijk! Ga 4 uur lang los in de leukste kroegen en feest cafés van Den Haag en eindig jullie vrijgezellenfeest in een vette club. Duik het Haagse nachtleven in. Get ready to PARTY!
  x
VERSTUUR MIJN OFFERTE