THE HANGOVER GAME

20.00

THE HANGOVER GAME

Tijdens de party van gister zijn jullie finaal naar de klote gegaan en met een dikke kater probeer je, je te herinneren wat er allemaal wel niet is gebeurd.

Het laatste wat je nog weet, is dat je bonje heb gekregen met je dealer. Zou hij degene zijn geweest die je tand eruit heeft geslagen?

Opeens merk je dat je beste maat er niet meer bij is. Hij is echt helemaal nergens meer te bekennen! Als een bezetene ga je op zoek. Lukt het jou hem op tijd te vinden?

 

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • 20,- PP INCL BTW

 • 1,5 – 3 UUR

 • DEN HAAG & SCHEVENINGEN 

INCLUSIEF

 • 1 BIER / WIJN / FRIS

 • GAME HOST

 • SPEL- GROEPSFOTO’S

 • PRIJS WINNEND TEAM

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN THE HANGOVER GAME EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, THE HANGOVER GAME ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
The Hangover Game

INFO THE HANGOVER GAME

Wat een avond gister! Eigenlijk heb je geen idee meer wat er is gebeurd en je bent niet de enige! De rest van je boys kunnen zich ook maar flarden van de avond herinneren en dat is slecht nieuws, een van je vrienden is namelijk weg. Jullie hebben het hele hostel ondersteboven getrokken en de barman van de kroeg ernaast heeft ook geen idee!

Door jullie kater hebben jullie geen idee waar jullie moeten beginnen met zoeken. Jullie kennen de stad nauwelijks en je vriend kan echt overal zijn! Gelukkig krijgen jullie een tablet mee die jullie steeds hints geeft en stukken van de vorige avond laat zien. Jullie moeten de clues zo snel mogelijk opvolgen, want bride zilla belt de oren van je kop om te vragen waar haar vent blijft…

Jullie zijn verre van fit en je geheugen is op zijn zachts gezegd… nog niet optimaal. Omdat alle informatie cruciaal is maak je van elke plek een foto, er mag echt niets vergeten worden tijdens je zoektocht!

ONTVANGST

Ontmoet de Hungover game host in een van de gezelligste tenten van Den Haag of Scheveningen. Hij heeft een mooi plekje voor jullie geregeld en zorgt voor een ijskoud drankje.

Voor de boys die geen idee hebben wat er gaat gebeuren legt hij kort uit hoe het spel werkt. Hij zal ook 1 tablet per team uitdelen die jullie kunnen gebruiken voor navigatie en om foto’s mee te maken en opdrachten mee te ontvangen.

Jullie maken twee of meer teams die gaan strijden om de hoofdprijs! Het is de bedoeling dat de teams opdrachten gaan doen binnen een bepaald afgezet gebied van ongeveer 1km2. De teams gaan afzonderlijk van elkaar op pad om de opdrachten te doen! Mochten jullie echt niet op willen splitsen dan kunnen jullie uiteraard ook met 2 of meerdere teams samen lopen en tegelijk dezelfde opdrachten doen.

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST DE VRIJGEZEL UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE VRIJGEZELLENFEEST MET ZIJN FAVORIETE MUZIEK ERONDER. LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET HUWELIJKSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

HET SPEL

Als jullie je katers hebben weg gedronken gaan jullie in teams op pad met een tablet. De tablet zal jullie kriskras door de straten heen sturen en jullie onverwachts de raarste opdrachten laten uitvoeren!

Iedere opdracht moet uitgevoerd worden door een of meerdere personen van jouw team. Uiteraard mogen jullie zelf kiezen welke opdrachten de vrijgezel voor zijn rekening mag nemen!

Om het spel te winnen moet je zorgen dat jouw team zoveel mogelijk punten heeft gescoord. Dat kan alleen door alle opdrachten vast te leggen met een camera. Het andere team en de spelbegeleider krijgen jullie foto’s te zien en moeten deze foto’s beoordelen met 1 tot 5 sterren.

Jullie zullen ook de foto’s van de tegenpartij waarderen met sterren maar let op! Als jullie niet eerlijk beoordelen krijgen jullie automatisch strafpunten toegekend!

Het tegen team krijgt dezelfde opdrachten voor zijn kiezen. Zijn jullie beter, sterker en over het algemeen gestoorder dan de tegenpartij? En durven jullie het spel zonder schaamte te spelen? Dan zijn jullie de winnaars en verdienen jullie de hoofdprijs!

Het spel heeft geen exacte eind tijd en kan op ieder moment onderbroken worden, al is het maar voor een bierpauze! Als jullie alle opdrachten willen doen ben je zeker 3 uur bezig maar jullie kunnen natuurlijk ook eerder stoppen. Zodra jullie stoppen worden alle verzamelde punten opgeteld.

Als de Wolfpack weer compleet is, is het tijd voor een biertje. Poeh dat was geen makkelijke taak! Er is een hoop gebeurt tijdens de zoektocht van je beste vriend maar maak je geen zorgen: Wat er gebeurt in Den Haag, blijft in Den Haag!

Aan het einde van het spel ontmoet je de game host op de locatie waar jullie het spel gestart zijn. Hij zal de score bekend maken en de winnaars belonen met een leuk prijsje. Alle rare foto’s zullen naar jullie toegestuurd worden als leuk aandenken van jullie vrijgezellenfeest!

START PUNT DEN HAAG

Het startpunt van The Hangover Game is The Fiddler. The Fiddler is de grootste internationale pub van Den Haag. Hoewel er allerlei drankjes geschonken worden is the Fiddler vooral gespecialiseerd in bier. Met meer dan 200 verschillende flesbieren, 15 soorten bieren op de tap en verschillende ciders, is the Fiddler een populair café bij studenten, expats en Hagenezen. In het menu staan lekkere snacks en traditionele Engelse pub food.

The Fiddler heeft twee verdiepingen en ligt centraal gelegen in het hart van het centrum van Den Haag. Het adres van The Fiddler is Riviervismarkt 1, 2513 AM Den Haag.

START PUNT SCHEVENINGEN

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is een van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. Beachclub Copacabana is tevens ook het startpunt van al onze city games in Scheveningen.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Je kan de The Hangover Game boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Indien mogelijk verplaatsen we The Hangover Game naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een reserve activiteit is een activiteit die je kiest voor het geval dat The Hangover Game niet door kan gaan. Dit gebeurt alleen als het weer niet mee zit, bij harde regen of hagel. Omdat we niet zomaar een andere activiteit voor jullie willen kiezen laten we jullie van te voren zelf een keuze maken. Zo krijg je toch een activiteit die het meest bij jullie past.

Andere suggesties…

 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Hoe eindigt een tof vrijgezellenfeestje met de boys? Met een OhOhDenHaag Kroegentocht natuurlijk! Ga 4 uur lang los in de leukste kroegen en feest cafés van Den Haag en eindig jullie vrijgezellenfeest in een vette club. Duik het Haagse nachtleven in. Get ready to PARTY!
  x
 • ARCHERY TAG

  ARCHERY TAG

  Start je activiteit in het zonnetje op het terras met een koud biertje, schiet de vrijgezel voor zijn klote terwijl hij verkleed als lul door het veld rent en verdien bonus shotjes! Wordt opgeleid tot echte Robin Hood en open daarna het vuur op elkaar, maar vooral op de vrijgezel! Zon, zee, strand, koud bier en pijl en boog schieten met je beste kameraden, ben jij de scherpschutter van je vriendengroep?
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Geniet van een heerlijke BBQ in een gezellige beachclub direct aan de kust van Scheveningen. De grill master zal jullie volledige BBQ live grillen op een enorme hanggrill midden op het terras, eet zoveel je wilt want de BBQ is onbeperkt! Met een koud biertje erbij, het zonnetje op jullie kop en een lekker soundje op de achtergrond heb jij dit vrijgezellenfeest prima geregeld. Hoe krijgt hij het toch altijd voor elkaar vragen je vrienden zich af?
  x