WHISKY PROEVERIJ

27.50

WHISKY PROEVERIJ

Ga samen met je vrienden op ontdekkingsreis en proef 5 verschillende whisky’s in de beste bar van Nederland in 2018.

De barmannen van deze bar hebben een echte passie voor whisky en hebben dan ook een uitgebreide selectie van de meest bijzondere whisky’s.

Een unieke kans om jullie kennis te verbreden door de whisky’s te gaan ruiken, proeven en te beoordelen!

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • € 27,50 PP INCL BTW

 • 2 UUR

 • DEN HAAG 

INCLUSIEF

 • 5 PROEFGLAASJES

 • BITTERGARNITUUR

 • WHISKY SPECIALIST

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE WHISKY PROEVERIJ EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, DE WHISKY PROEVERIJ ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
whisky proeverij

INFO WHISKY PROEVERIJ

In een gezellig café in het bruisende centrum van Den Haag wacht er een speciale namiddag voor jullie. Jullie krijgen met dit uitje namelijk de kans om jullie whisky kennis te verbreden en te genieten van 5 bijzondere schotse whisky’s.

Dit café is in 2017 op nr. 2 en in 2018 op nr. 1 geëindigd in de café top 100 van Nederland

De eigenaar van dit café is een echte whisky kenner en heeft veelvoudig de wereld over gereisd om nieuwe whisky’s te ontdekken. De meest exceptionele whisky’s heeft hij meegenomen, welke allemaal terug te vinden zijn in zijn uitgebreide assortiment.

ONTVANGST

Jullie worden vriendelijk ontvangen door de barman van het beste café van Nederland. Er is een plekje voor jullie gereserveerd en jullie krijgen een kleine uitleg van de barman wat er allemaal komen gaat.

Er zijn verschillende plankjes met whiskey waar jullie uit kunnen kiezen. Dit legt hij uit aan tafel. Denk bijvoorbeeld aan een rondje Schotland, rondje Ierland, rondje Islay, rondje om de wereld.

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST DE VRIJGEZEL UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE VRIJGEZELLENFEEST MET ZIJN FAVORIETE MUZIEK ERONDER. LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET HUWELIJKSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

DE PROEVERIJ

Jullie krijgen een bijzonder plankje voor jullie kiezen waarin jullie de verschillende Whisky’s gaan ervaren. Proef de verschillen tussen de malt en single malts uit verschillende regio’s uit Schotland. Ga op ontdekkingsreis en waan je even in de bekende Highland en Lowland streken. Welke whisky wordt jouw nieuwe favoriet?

Jullie kunnen al jullie vragen kwijt aan de barman, die met liefde het een en ander wil vertellen over zijn passie. Wordt je eigen Whiskypedia en leer als geen ander de Grains van de Malts te onderscheiden.

Geniet van deze speciale whisky proeverij onder genot van een lekker bittergarnituurtje met je beste vrienden. Een echt mannen uitje voor de echte whisky liefhebbers!

LOCATIE WHISKY PROEVERIJ

De Huppel is een gezellig bruin café in het oude centrum van Den Haag. Deze bar staat bekend om zijn uitgebreide assortiment aan whisky’s,  speciaalbieren en gezellige sfeer. Dit gezellige café ligt in het hartje van Den Haag. De Oude Molstraat is een van de gezelligste straatjes van Den Haag en ’s avonds is het vaak zo druk dat je bijna niet door de straat heen kunt lopen. Aan het eind van de middag is het nog niet te druk en dus de perfecte tijd voor een proeverij.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Je kan de Whisky Proeverij boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Indien mogelijk verplaatsen we de Whisky proeverij naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

BEL ONS 0642537347
RESERVEER

Andere suggesties…

 • ARCHERY TAG

  ARCHERY TAG

  Start je activiteit in het zonnetje op het terras met een koud biertje, schiet de vrijgezel voor zijn klote terwijl hij verkleed als lul door het veld rent en verdien bonus shotjes! Wordt opgeleid tot echte Robin Hood en open daarna het vuur op elkaar, maar vooral op de vrijgezel! Zon, zee, strand, koud bier en pijl en boog schieten met je beste kameraden, ben jij de scherpschutter van je vriendengroep?
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Hoe eindigt een tof vrijgezellenfeestje met de boys? Met een OhOhDenHaag Kroegentocht natuurlijk! Ga 4 uur lang los in de leukste kroegen en feest cafés van Den Haag en eindig jullie vrijgezellenfeest in een vette club. Duik het Haagse nachtleven in. Get ready to PARTY!
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Geniet van een heerlijke BBQ in een gezellige beachclub direct aan de kust van Scheveningen. De grill master zal jullie volledige BBQ live grillen op een enorme hanggrill midden op het terras, eet zoveel je wilt want de BBQ is onbeperkt! Met een koud biertje erbij, het zonnetje op jullie kop en een lekker soundje op de achtergrond heb jij dit vrijgezellenfeest prima geregeld. Hoe krijgt hij het toch altijd voor elkaar vragen je vrienden zich af?
  x