AFTERMOVIE

200.00

AFTERMOVIE

Rust je beste vriendin uit met een Bodycam en laat ons een super gave aftermovie maken van haar vrijgezellenfeest!

We verwerken jullie favoriete nummertje in de film en met een leuk berichtje maak je de aftermovie nog persoonlijker.

Samen beleven jullie haar vrijgezellenfeest weer even helemaal opnieuw, een ontzettend gaaf cadeau om te geven!

AANTAL PERSONEN

TOTAAL:

INFORMATIE

 • GEMONTEERD IN 10 DAGEN

 • 50% KORTING NU € 100,-

 • SCHEVENINGEN & DEN HAAG

INCLUSIEF

 • BODYCAM

 • VIDEODRONE

 • PROFESSIONELE BEGELEIDING

 • CAMERAMAN

 • MONTAGE

 • EIGEN MUZIEK

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER DE VIDEO VAN EEN AFTERMOVIE EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, DE AFTERMOVIE ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO AFTERMOVIE

Dit is de dag dat je beste vriendin zich even helemaal speciaal mag voelen. De dag zit vol verrassingen en jullie, als beste vriendinnen, zitten al maanden lang van alles te bekokstoven om haar dag onvergetelijk te maken.

Natuurlijk gaan jullie veel foto’s maken tijdens deze dag, want dit vrijgezellenfeest mag niet zomaar vergeten worden!

Nu heb je de kans om een stapje verder te gaan. Laat haar een bodycam aan doen en laat ons een vette aftermovie maken van jullie vrijgezellenfeest!

En zij is niet de enige met een bodycam, ons team filmt namelijk ook mee! Zo krijgt ze beelden te zien vanuit haar ogen en vanuit de ogen van haar vriendinnen. Indien jullie activiteiten op het strand hebben geboekt vliegt er ook een drone met jullie mee en dit zorgt voor toffe beelden vanuit de lucht!

Door de video beelden vanaf de grond en vanuit de lucht te combineren met een lekker soundje krijg je echt een video die je keer op keer kan bekijken.

Maak de aftermovie extra persoonlijk door jullie lijf lied toe te voegen en stiekem een berichtje in te spreken in de bodycam van ons team. Wedden dat ze een traantje weg moet pinken bij het zien van haar aftermovie?

Strippers en dingen die eventueel gênant of vervelend kunnen zijn laten we uiteraard weg (tenzij jullie dit niet willen natuurlijk!). Alleen de echte leuke momenten staan op de aftermovie.

De camera zal jullie de hele dag volgen en per onderdeel wat jullie bij ons geboekt hebben zal dat ongeveer 1 minuut gemonteerde film opleveren. Boeken jullie bijvoorbeeld een strandactiviteit, BBQ en kroegentocht dan krijgen jullie een mega vette gemonteerde film van 3 minuten na 10 dagen toegestuurd.

Een speciaal nummertje en een paar tricks, gecombineerd met de allerleukste momenten van jullie vrijgezellenfeest zorgt voor een super bijzonder cadeau.

Kort na het vrijgezellenfeest sturen we de aftermovie naar jouw, de organisator, op. Jij bepaalt wanneer je beste vriendin de aftermovie te zien krijgt! Speel het af tijdens haar huwelijksfeest of bekijk het samen op de bank met een lekker wijntje.

Wanneer je dit ook aan haar laat zien, ze zal altijd weten dat ze een stel goede vriendinnen aan haar zijde heeft. En de aftermovie bewijst dat maar weer.

VEELGESTELDE VRAGEN

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, locatie, videodrone, cameraman, bodycam.

De videodrone en bodycam worden bediend door onze professionele cameraman.

De aftermovie wordt binnen 10 dagen gemonteerd en opgestuurd naar het opgegeven adres.

Wij schieten alleen spontane video en zullen geen zaken in scene zetten, tenzij jullie hier zelf om vragen. Door het gebruik van een videodrone en de bodycam zullen jullie weinig merken van de opnames tijdens jullie vrijgezellenfeest.

Onze bodycam is verzekerd tegen schade tijdens de activiteiten.

Laat verderop in het boekingsproces bij de notities weten welk nummer je graag wil horen. Vermeld de titel en de artiest en vermeld het adres waar we de aftermovie naar toe kunnen sturen.

De prijs van de video hangt niet af van de lengte van de video. Je moet rekenen op 1 minuut video lengte per activiteit. Onder activiteiten verstaan wij bijvoorbeeld: Lunch, Borrel, Diner, Strandactiviteit, Workshop, Kroegentocht.

Er kan van te voren aangegeven worden wat er absoluut niet in de video moet voorkomen. Helaas is het aanpassen van de video nadat deze al gemonteerd is niet gratis. Het aanpassen van de video kost nogmaals €100,-

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
VERSTUUR MIJN OFFERTE