ARCHERY TAG

22.50 20.25

ARCHERY TAG DICK HUNT

Onze knappe professionele Robin Hood leert jullie pijl en boog schieten en zorgt voor een lekkere shotjes!

In de laatste ronde moeten jullie een rennende piemel raken en een appel van zijn hoofd schieten… RUN PENIS RUN!!

Een uitje met 100% lach garantie!! Schiet jij in de laatste ronde de appel van de eikel en win jij een fles prosecco voor de girls?

Wissen

TOTAAL:

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • V.A. 6 PERSONEN

 • V.A. € 10,- PP INCL BTW

 • 1,5 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 10% KORTING

 • 1 WELKOMST SHOTJE

 • RENNENDE PIEMEL

 • BONUS SHOTJES

 • SCHEIDSRECHTER

 • ACTIE – GROEPSFOTO’S

 • PRIJS WINNEND TEAM

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, ARCHERY TAG ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
youtube-video-coming-soon

ARCHERY TAG DICK HUNT

Heb jij liefde voor al je vriendinnen maar verdienen ze af en toe ook een pijl tussen hun ogen? Dan is dit je kans om ze onder vuur te nemen, zonder dat het pijn doet!

Archery Tag Dick Hunt zou je in principe in je bikini kunnen spelen. Lekker met een zonnetje op het strand, met je blote voetjes in het zand en een Schevenings windje door je haren.

Je hebt geen beschermende kleding nodig, je krijgt geen blauwe plekken en er hoeft weinig gerend te worden tijdens Archery Tag Dick Hunt. Het spel zit vol actie, ideaal dus als je een spannende activiteit zoekt en er toch goed uit wil blijven zien op je vrijgezellenfeest.

Archery Tag is vast niet het eerste waar je aan zou denken tijdens een vrijgezellenfeest met een paar meiden. Daarom presenteren we nu Archery Tag Dick Hunt,  Archery tag met een hilarische twist. 100% vrijgezellenfeest vriendelijk!

Met een rennende piemel en bonus shotjes weten we zeker dat al je vriendinnen in een deuk liggen en helemaal fan worden na het spelen van deze versie van Archery Tag!

ONTVANGST

Zodra jullie aankomen bij de tropische strandtent kunnen jullie je melden bij de soepele barman. Vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg!

Binnen no time staat Robin voor jullie neus en neemt hij jullie mee het strand op. Na een korte uitleg en een lekker welkomst shotje kunnen jullie al snel aan de slag!

Tip: Mochten jullie een plekje op het terras willen boek er dan een borrel bij!

HET SPEL

Al snel is het tijd om naar de arena te gaan. Nadat jullie kennis hebben gemaakt met onze scherpschutter legt hij jullie alles uit met betrekking tot boogschieten.

We laten jullie natuurlijk niet helemaal onervaren het veld op gaan. Jullie moeten immers wel elkaar en de piemel kunnen raken! Daarom krijgen jullie eerst de kans om te oefenen op onze targets. Robin legt jullie precies uit hoe jullie de bogen vast moeten houden en hoe jullie het beste kunnen mikken. Let goed op de andere meiden zodat je weet wie van je vriendinnen verborgen talenten hebben!

Eerst verdelen we jullie in twee teams en is het de bedoeling om het andere team uit te schakelen. Wint jouw team? Dan winnen jullie bonus shotjes!

Daarna komt de Free For All en is het iedere chick voor zichzelf. Ben jij snel genoeg om een schuilplaats te vinden voor de strijd losbarst? Schiet jij al je vriendinnen het veld uit? Dan verdien jij een bonus shotje!

Tijdens de derde en leukste ronde nemen jullie allemaal plaats aan weerszijde van de arena. Er zal een enorme piemel door de arena rennen die jullie moeten raken..RUN PENIS RUN! Let op, wie hem raakt krijgt een bonus shotje!

De rennende penis zal drie gelukkige dames aanwijzen die in de laatste ronde mogen proberen een appel van zijn eikel te schieten. Raakt een van de drie meiden de appel dan winnen jullie een fles prosecco!

Hebben jullie nog een appeltje te schillen met die enorme penis?

Liever Archery Tag spelen zonder rennende penis en shotjes? Laat het ons weten!

PRIJS

Jullie prijs wordt bepaald door het aantal personen waarmee jullie boeken. Hoe groter de groep hoe lager de prijs. Druk op de knop BEREKEN JE PRIJS onderaan deze pagina om de prijs voor jullie groep te berekenen.

Hoge kwaliteit voor een lage prijs! Hebben jullie interesse in een bepaalde activiteit die wij aanbieden en krijgen jullie een betere offerte van 1 van onze concurrenten dan de prijs getoond op onze website? Wij gaan er altijd onder zitten mits de voorwaarden gelijk zijn!

KORTING

Als je op de knop BEREKEN JE PRIJS hebt gedrukt en je wensen hebt ingevuld, verschijnt er een knop BEREKEN MIJN KORTING.

Naast dat we je korting geven op basis van de grootte van je groep (hoe groter de groep, hoe hoger de korting) krijg je ook korting als je meerdere activiteiten boekt in bepaalde combinaties.

Als je korting krijgt op basis van de grootte van je groep EN je hebt een combinatie te pakken waarbij je ook korting krijgt, krijg je dus korting op korting. Bekijk onze combodeals voor meer informatie!

BEN JE MET EEN KLEIN GROEPJE?

Het zal je waarschijnlijk opgevallen zijn, dat er bij INFORMATIE staat aangegeven dat je vanaf 6 personen kan boeken en je bij BEREKEN JE PRIJS minimaal 8 personen kan selecteren.

Als deze activiteit op de dag dat jij wilt reserveren al geboekt is door een andere groep, zijn alle spullen al aanwezig op de locatie en kunnen we wellicht deze activiteit aanbieden voor kleinere groepen. Neem contact met ons op of bel ons op 06 42537347.

COMBODEALS

Met onze combodeals krijg je op ALLE onderdelen van je dag korting.

Combineer Archery Tag Dick Hunt bijvoorbeeld met een extra strandactiviteit en sluit af met een lekker diner in onze combodeal Zon zee BBQ. Je kunt Archery Tag Dick Hunt ook combineren met een diner en een kroegentocht in onze combodeal Beach Eat Rave Repeat. Combineer Archery Tag Dick Hunt met een citygame, workshop, proeverij of wateractiviteit, een diner en sluit af met een kroegentocht voor de full experience in de combodeal Nooit meer naar huis.

MINI FOTOSHOOT

Leg deze onvergetelijke dag vast met een mini fotoshoot op het strand! Onze fotograaf heeft allerlei leuke poses voor jullie bedacht en heeft een doos vol trouwaccessoires bij zich.. Wie van jullie vangt het boeket en wie trekt haar kousenband voor het eerst uit?

De mini fotoshoot is super leuk om te doen en is inclusief een hoop lach momenten! Maak een leuke collage of plak de foto’s in een mooi album en geef de vrijgezel een ongelofelijk leuke herinnering aan haar dag. Als dat geen leuk kado is?

Bij een boeking van 1 van onze strandactiviteiten krijg je 50% korting op de mini fotoshoot.

De mini fotoshoot is gratis bij 1 strandactiviteit + 2de strandactiviteit/workshop/proeverij/citygame/wateractiviteit!

LOCATIE

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is een van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. Archery tag vindt plaats op het zand naast de beachclub.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

De shotjes kunnen niet ingewisseld worden voor een ander drankje zoals wijn/bier etc. Indien er mensen in je groep zijn die geen alcohol mogen drinken zullen we, indien dit van te voren vermeld is, ook alcohol vrije shotjes meenemen, zodat ook zij overal aan kunnen deelnemen. Laat ons van te voren weten om hoeveel personen dit gaat. Dit doe je door een opmerking te plaatsen bij BESTELNOTITIES, onder het kopje AANVULLENDE INFORMATIE/EXTRA INFORMATIE in ons boekingssysteem.Geef tijdens deze activiteit ook duidelijk aan wie er geen alcohol mogen drinken.

Stap 1. Druk op BEREKEN MIJN PRIJS Stap 2. Kies je datum, locatie, tijdstip en aantal personen en druk op BEREKEN MIJN KORTING Stap 3. DRUK OP AFREKENEN. Vul je gegevens in en betaal. Je uitje staat nu bij ons vast! Ben je met meer dan 25 personen en heb je speciale wensen? Neem contact met ons op!

Groepen van 25 personen of meer kunnen ervoor kiezen om achteraf via een factuur te betalen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Indien mogelijk verplaatsen we je activiteit naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat vervelend dat er twijfelaars zijn in je groep. Wij adviseren je toch je activiteit van te voren te boeken voor het aantal personen waarvan je zeker weet dat ze meegaan. De twijfelaars mogen op de dag bij ons betalen. Laat ons dit altijd van te voren even weten!

Indien we de activiteit(en) niet kunnen uitvoeren wegens slechte weersomstandigheden, nemen we 1 dag van te voren contact met je op. Zorg dat je telefonisch bereikbaar bent of houdt je mailbox goed in de gaten.

Er zijn verschillende reserve activiteiten waaruit je kan kiezen. Kies je gewenste reserve activiteit uit zodat wij rekening kunnen houden met je wensen in het geval van noodweer. Mochten jullie meerdere buiten activiteiten gekozen hebben die allemaal niet door kunnen gaan wegens slecht weer, dan kiezen we in overleg me