ARCHERY TAG

22.50

ARCHERY TAG

Onze knappe professionele Robin Hood zorgt voor een lekker welkomstdrankje en shotjes!

In de laatste ronde moeten jullie een rennende piemel raken en een appel van zijn hoofd schieten… RUN PENIS RUN!!

Een uitje met 100% lach garantie!! Schiet jij in de laatste ronde de appel van de eikel en win jij een fles prosecco voor de girls?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • € 22,50 PP INCL BTW

 • 1,5 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 WIJN / BIER / FRIS

 • BONUS SHOTJES

 • RENNENDE PIEMEL

 • SCHEIDSRECHTER

 • ACTIE – GROEPSFOTO’S

 • PRIJS WINNEND TEAM

 • MINI FOTOSHOOT

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN  ARCHERY TAG EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, ARCHERY TAG ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO ARCHERY TAG

Heb jij liefde voor al je vriendinnen maar verdienen ze af en toe ook een pijl tussen hun ogen? Dan is dit je kans om ze onder vuur te nemen, zonder dat het pijn doet!

Archery tag zou je in principe in je bikini kunnen spelen. Lekker met een zonnetje op het strand, met je blote voetjes in het zand en een Schevenings windje door je haren.

Je hebt geen beschermende kleding nodig, je krijgt geen blauwe plekken en er hoeft weinig gerend te worden tijdens Archery tag. Het spel zit vol actie, ideaal dus als je een spannende activiteit zoekt en er toch goed uit wil blijven zien op je vrijgezellenfeest.

Archery tag is vast niet het eerste waar je aan zou denken tijdens een vrijgezellenfeest met een paar meiden. Daarom hebben we het spel aangepast en 100% vrijgezellenfeest vriendelijk gemaakt!

Met een rennende piemel en bonus shotjes weten we zeker dat al je vriendinnen in een deuk liggen en helemaal fan worden na het spelen van deze versie van Archery Tag!

ONTVANGST

Zodra jullie aankomen bij de tropische strandtent kunnen jullie je melden bij de soepele barman. Vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg!

Jullie worden opgehaald door de bedrijfsleider en als echte VIP’s begeleid naar een heerlijk plekje op het terras. Plof lekker neer in de loungebanken en binnen no time wordt de bestelling voor jullie welkomstdrankje bij jullie opgenomen.

Gaan jullie voor een vers geperst sapje of is het al wine ‘o clock? Robin wordt door de bedrijfsleider ingeseind en zal zich bij jullie melden zodra jullie proost hebben geroepen!

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST DE VRIJGEZEL UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE VRIJGEZELLENFEEST MET HAAR FAVORIETE MUZIEK ERONDER. LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET HUWELIJKSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

HET SPEL

Als jullie je drankje op hebben is het tijd om naar de arena te gaan. Nadat jullie kennis hebben gemaakt met onze scherpschutter legt hij jullie alles uit met betrekking tot boogschieten.

We laten jullie natuurlijk niet helemaal onervaren het veld op gaan. Jullie moeten immers wel elkaar en de piemel kunnen raken! Daarom krijgen jullie eerst de kans om te oefenen op onze targets. Robin legt jullie precies uit hoe jullie de bogen vast moeten houden en hoe jullie het beste kunnen mikken. Let goed op de andere meiden zodat je weet wie van je vriendinnen verborgen talenten hebben!

Eerst verdelen we jullie in twee teams en is het de bedoeling om het andere team uit te schakelen. Wint jouw team? Dan winnen jullie bonus shotjes!

Daarna komt de Free For All en is het iedere chick voor zichzelf. Ben jij snel genoeg om een schuilplaats te vinden voor de strijd losbarst? Schiet jij al je vriendinnen het veld uit? Dan verdien jij een bonus shotje!

Tijdens de derde en leukste ronde nemen jullie allemaal plaats aan weerszijde van de arena. Er zal een enorme piemel door de arena rennen die jullie moeten raken..RUN PENIS RUN! Let op, wie hem raakt krijgt een bonus shotje!

De rennende penis zal drie gelukkige dames aanwijzen die in de laatste ronde mogen proberen een appel van zijn eikel te schieten. Raakt een van de drie meiden de appel dan winnen jullie een fles prosecco. Doe je best want die fles prosecco staat natuurlijk geweldig tijdens de Mini Fotoshoot!

Hebben jullie nog een appeltje te schillen met die enorme penis?

MINI FOTOSHOOT

Achter een grote lul aanrennen met pijl en boog? Dit MOET gewoon vast gelegd worden! Daarom zullen we tijdens het Achery tag spel foto’s maken van jullie wilde pijl en boog avonturen.

Maar dat is nog niet alles! Als een leuk extraatje geven we ook nog eens een mini fotoshoot weg op het strand, zonder pijl en boog natuurlijk. Laat je van je beste kant zien en poseer samen met je vriendinnen in het zand. De mini fotoshoot is inclusief leuke trouw accessoires! Wie van jullie vangt haar boeket en wie trekt haar kousenband voor het eerst uit?

De leukste foto’s krijg je binnen een week toegestuurd. Maak een leuke collage of plak ze in een fotoalbum en geef de vrijgezel een ongelofelijk leuke herinnering aan haar dag. Als dat geen leuk cadeau is?

LOCATIE ARCHERY TAG

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is een van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. Archery Tag vindt plaats op het zand naast de beachclub.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan Archery Tag boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in en laat ons met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden en met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Indien mogelijk verplaatsen we Archery Tag naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Een reserve activiteit is een activiteit die je kiest voor het geval dat Archery Tag niet door kan gaan. Dit gebeurt alleen als het weer niet mee zit, bij regen of hagel bijvoorbeeld. Omdat we niet zomaar een andere activiteit voor jullie willen kiezen laten we jullie van te voren zelf een keuze maken. Zo krijg je toch een activiteit die het meest bij jullie past.

Als het regent gaat Archery Tag helaas niet door. Daarom vragen wij jullie een reserve activiteit uit te kiezen. Deze vindt plaats in een strandtent of café nabij de plaats waar de activiteit plaats zou vinden. In dit geval nemen we contact met je op en geven wij het eventueel gewijzigde adres aan jullie door.

Er is een ruimte waar jullie je spullen kunnen neerleggen.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, welkomstdrankje, foto’s, tijdsduur, locatie, prijsuitreiking.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • BEACH TWISTER

  BEACH TWISTER

  Met het levensgrote 3D Beach Twister speel je twister op een wel hele grappige manier! Zet je hand op de grond en je voet in de lucht. Maar pas op … voor je het weet heb je een opdracht te pakken! Gedurende het hele spel zijn er shotjes te winnen. Na de Beach Twister is er tijd voor een mini fotoshoot op het strand. De fotoshoot is inclusief trouw accessoires!
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Sluit je vrijgezellenfeest af met een dikke party avond in Den Haag! Shotjes shotjes en nog meer shotjes, dit wordt een avond om zeker te vergeten! Gelukkig hebben wij de foto’s nog! Blèr mee in de microfoon van gezellige kroegjes, schud jullie billen in leuke feest cafés en eindig de kroegentocht in een vette club!
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Plof lekker neer met de girls op een van heerlijke loungebanken van deze tropische beachclub in Scheveningen. Onze grill master maakt de heerlijkste stukken vlees voor jullie klaar op een enorme houtskool grill midden op het terras! De BBQ is inclusief verse vis, vlees, groenten en salades, friet, brood en lekkere sausjes. Goede service, vriendelijke bediening en gewoon lekker eten met een gezellige sfeer!
  x