BORREL IN THE CITY

14.50

BORREL IN THE CITY

Dames opgelet, het is wine o’clock! Hoogste tijd om even bij te komen en te relaxen met de girls.

Jullie hebben al heel wat meegemaakt vandaag, geen wonder dat jullie snakken naar een lekker wijntje!

Jullie krijgen het beste plekje op het gezelligste terras van Den Haag en nog voordat jullie in de billen van die knappe ober kunnen knijpen staan er al lekkere hapjes voor jullie klaar!

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • 14,50 PP INCL BTW

 • DEN HAAG

INCLUSIEF

 • 9 MUNTJES

 • BITTERGARNITUUR

 • GEZELLIG TERRAS

 • VRIENDELIJKE BEDIENING

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE BORREL IN THE CITY EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, DE BORREL IN THE CITY ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO BORREL IN THE CITY

Jullie zijn al de hele dag in de weer en die laatste activiteit was toch best vermoeiend! Jullie hebben vandaag al heel wat avonturen meegemaakt samen en nu is het eindelijk tijd om even lekker te relaxen en bij te kletsen.

Want wat gebeurde er nou eigenlijk net in de tram en wie was die rare man die naar jullie floot onderweg? Jullie hebben in ieder geval een hoop met elkaar te bespreken. Eindelijk zijn de meiden weer samen en daar moet op geproost worden!

Op het gezelligste terras van Den Haag hebben we een leuk plekje voor jullie gereserveerd. Jullie beginnen ondertussen flink dorst te krijgen en de vrijgezel begint al bijna te ontnuchteren. Eten is wel het laatste waaraan jullie gedacht hebben vandaag, hoogste tijd voor een drankje en snacks dus!

Jullie hoeven lekker nergens meer over na te denken, want jullie hebben van te voren al betaald.  En dat is fijn, want uitzoeken wie wat heeft gedronken en hoeveel dat precies heeft gekost is best wel een mood killer na zo’n gezellige borrel!

Voor een zacht prijsje krijgen jullie flink wat drankjes en warme hapjes. Een perfect moment om even op te laden en bij te tanken voor de avond die nog komen gaat.

ONTVANGST

Zodra jullie aankomen bij dit gezellige terras arriveren kunnen jullie je melden bij de soepele barman. Vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg!

Jullie worden opgehaald door de bedrijfsleider en als echte VIP’s begeleid naar een heerlijk plekje op het terras. Plof lekker neer in de loungebanken of rond een lange tafel en binnen no time wordt de bestelling voor jullie drankje bij jullie opgenomen.

De keuken hoort jullie waarschijnlijk al vanaf de hoek van de straat aankomen en laat meteen het mandje met bittergarnituur zakken in het vet, jullie zullen wel uitgehongerd zijn dus eet smakelijk!

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST DE VRIJGEZEL UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE VRIJGEZELLENFEEST MET HAAR FAVORIETE MUZIEK ERONDER. LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET HUWELIJKSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

HOE WERKT HET

Op de locatie krijgen jullie bij aankomst een zak met muntjes overhandigd. Dit heeft het voordeel dat iedereen binnen jullie groep hetzelfde betaald heeft voor dezelfde hoeveelheid muntjes. Willen er een paar meiden cocktails drinken terwijl de rest aan de wijn zit? Dan is dit dus geen probleem, alleen kost dit hen meer muntjes. Als je van te voren iedereen gewoon zijn muntjes uitdeelt deel je dus automatisch met iedereen de rekening op een eerlijke manier en dat scheelt een hoop gezeur!

HAPJES EN DRANKJES

De borrel in the city is inclusief 9 munten en 4 warme hapjes per persoon.

De hapjes:

Oma Bobs bitterballen, oude kaas stengel, chicken bites, crispy garnalen, groenteloempia.

De drankjes:

2 munten voor tapbier Heineken, 0% bieren, frisdrank, verse jus, alle warme dranken
3 munten voor wijn, bubbels, speciaal bieren
4 munten voor mixjes, longnecks

LOCATIE

Er zijn verschillende locaties beschikbaar voor dit borrelarrangement, neem contact met ons op voor meer informatie.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan de Borrel in the City boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Je hoeft alleen je drankjes en eventuele andere gerechten of snacks die niet bij de borrel horen af te reken, dit gaat dus alleen over de consumpties die jullie besteld hebben toen de muntjes al op waren. Overige consumpties moeten voor vertrek worden afgerekend bij jullie bedieningsmedewerker en kunnen niet op nacalculatie.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • BEACH TWISTER

  BEACH TWISTER

  Met het levensgrote 3D Beach Twister speel je twister op een wel hele grappige manier! Zet je hand op de grond en je voet in de lucht. Maar pas op … voor je het weet heb je een opdracht te pakken! Gedurende het hele spel zijn er shotjes te winnen. Na de Beach Twister is er tijd voor een mini fotoshoot op het strand. De fotoshoot is inclusief trouw accessoires!
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Sluit je vrijgezellenfeest af met een dikke party avond in Den Haag! Shotjes shotjes en nog meer shotjes, dit wordt een avond om zeker te vergeten! Gelukkig hebben wij de foto’s nog! Blèr mee in de microfoon van gezellige kroegjes, schud jullie billen in leuke feest cafés en eindig de kroegentocht in een vette club!
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Plof lekker neer met de girls op een van heerlijke loungebanken van deze tropische beachclub in Scheveningen. Onze grill master maakt de heerlijkste stukken vlees voor jullie klaar op een enorme houtskool grill midden op het terras! De BBQ is inclusief verse vis, vlees, groenten en salades, friet, brood en lekkere sausjes. Goede service, vriendelijke bediening en gewoon lekker eten met een gezellige sfeer!
  x