COCKTAIL OLYMPICS

24.50

COCKTAIL OLYMPICS

Krijg jij ook wel eens een veel te zure cocktail voor je kiezen of verdenk jij die ene barman van matig schenken?

No more! Want na de Cocktail Olympics kan jij elke beunhaas vertellen waarom jouw cocktail uit balans is. Opzij, jij maakt je eigen cocktail wel!

Proef een aantal klassieke cocktails, leer over verschillende smaken in de cocktail proeverij en ontwerp je eigen cocktail. Is jouw unieke cocktail goed genoeg om op de kaart te zetten?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • € 24,50 PP INCL BTW

 • 2 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • COCKTAIL PROEVERIJ

 • 2 COCKTAILS P.P

 • COCKTAIL SHAKER

 • ACTIE – GROEPSFOTO’S

 • PRIJS WINNAAR

 • MINI FOTOSHOOT

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE COCKTAILS OLYMPICS EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, DE COCKTAIL OLYMPICS ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
Dirty Cocktails

INFO COCKTAIL OLYMPICS

De Cocktail Olympics is eigenlijk de perfecte combinatie van een ‘doen’ uitje en een ‘drink’ uitje.

Tijdens jullie vrijgezellenfeest willen jullie eigenlijk vooral veel tanken, maar de hele dag op een terras zitten zonder iets om handen te hebben verveeld eigenlijk ook al snel. Bovendien gaat het dan wel erg hard met jullie budget en kan je de vrijgezel binnen no time over je schouder naar huis dragen.

De Cocktail Olympics is een cocktail workshop die net een stapje verder gaat dan alle andere cocktail workshops. Het draait en waar het vooral draait om de verschillende smaken van cocktails. En wat is nou de beste manier om  het verschil in smaken te herkennen? Juist ja, door heul veel cocktails te proeven! En dat is iets wat jullie vast niet erg vinden, tijdens jullie vrijgezellenfeest!

ONTVANGST

Zodra jullie aankomen bij de tropische strandtent kunnen jullie je melden bij de soepele barman. Vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg!

Jullie persoonlijke Tom Cruise begeleid jullie naar de mix tafel waar de Cocktail Olympics van start gaat.

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST DE VRIJGEZEL UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE VRIJGEZELLENFEEST MET HAAR FAVORIETE MUZIEK ERONDER. LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET HUWELIJKSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

DE WORKSHOP

Tom start de Cocktail Olympics met het maken van een aantal klassieke cocktails. Een Margarita, Pina Colada een Daquiri… kan jij al niet wachten? Ze komen allemaal voorbij en je favo cocktail mag je lekker opdrinken. Bonus!

Deze cocktails zijn niet voor niets famous, en Tom legt jullie precies uit waarom! Geen eindeloze verhalen hoor, want bij Tom geeft het liefst praktijk les.

Zoet, zuur, zout, sterk…verschillende smaken komen aan bod tijdens de cocktail proeverij. Jullie gaan een hoop verschillende cocktails proeven, en dat vinden de meiden van jullie vrijgezellenfeest vast niet erg!

Als iedereen de smaak te pakken heeft, krijgen jullie de tijd om te brainstormen over jullie eigen creatie. Met behulp van een sheet kies je je glas, je dranksoorten, je garnering en de naam van je cocktail. Geen paniek! Tom blijft binnen een straal van 2 meter en schiet jullie graag te hulp als het nodig is!

Dan is het tijd om woord bij daad te voegen… je gaat je eigen creatie maken! Heb jij goed opgelet en is jouw cocktail het meeste in balans? Dan ben jij de officiële winnaar van de Cocktail Olympics en wordt jij extra in het zonnetje gezet door de leuke barman!

MINI FOTOSHOOT

Neem je creatie mee het strand op want het is tijd voor de mini fotoshoot! Laat je van je beste kant zien en poseer samen met je vriendinnen in het zand. De mini fotoshoot is inclusief leuke trouw accessoires! Wie van jullie vangt haar boeket en wie trekt haar kousenband voor het eerst uit?

De leukste foto’s krijg je binnen een week toegestuurd. Maak een leuke collage of plak ze in een fotoalbum en geef de vrijgezel een ongelofelijk leuke herinnering aan haar dag. Als dat geen leuk cadeau is?

LOCATIE

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is 1 van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. De Cocktail Olympics zal bij goed weer zowel binnen als buiten plaats vinden.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan de Cocktail Olympics boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Indien mogelijk verplaatsen we de Cocktail Olympics naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, aantal cocktails, proeverij, foto’s, tijdsduur, locatie, prijs winnaar, mini fotoshoot

Bij uitzondering verplaatsen we de Cocktail Olympics naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De mini fotoshoot duurt ongeveer 10 minuten.

Er worden tussen de 10 en de 20 foto’s gemaakt tijdens de mini fotoshoot. De foto’s worden binnen een week in hoge kwaliteit naar je email adres verzonden.

Bij minder weer verplaatsen we de cocktail workshop geheel naar binnen. De Cocktail Olympics kan zowel bij goed als bij minder weer gewoon doorgaan.

Het is zeker mogelijk om alcohol vrije cocktails te maken tijdens jullie vrijgezellenfeest bijvoorbeeld voor personen jonger dan 18 jaar of zwangere dames. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten hoeveel personen er alcohol vrije cocktails willen zodat er genoeg ingrediënten voor alcohol vrije cocktails aanwezig zullen zijn.

Er zal altijd rekening met allergieën gehouden worden. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten waar je allergisch voor bent zodat er vervangende ingrediënten of cocktails gemaakt kunnen worden.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Plof lekker neer met de girls op een van heerlijke loungebanken van deze tropische beachclub in Scheveningen. Onze grill master maakt de heerlijkste stukken vlees voor jullie klaar op een enorme houtskool grill midden op het terras! De BBQ is inclusief verse vis, vlees, groenten en salades, friet, brood en lekkere sausjes. Goede service, vriendelijke bediening en gewoon lekker eten met een gezellige sfeer!
  x
 • BEACH TWISTER

  BEACH TWISTER

  Met het levensgrote 3D Beach Twister speel je twister op een wel hele grappige manier! Zet je hand op de grond en je voet in de lucht. Maar pas op … voor je het weet heb je een opdracht te pakken! Gedurende het hele spel zijn er shotjes te winnen. Na de Beach Twister is er tijd voor een mini fotoshoot op het strand. De fotoshoot is inclusief trouw accessoires!
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Sluit je vrijgezellenfeest af met een dikke party avond in Den Haag! Shotjes shotjes en nog meer shotjes, dit wordt een avond om zeker te vergeten! Gelukkig hebben wij de foto’s nog! Blèr mee in de microfoon van gezellige kroegjes, schud jullie billen in leuke feest cafés en eindig de kroegentocht in een vette club!
  x