COCKTAILS ON THE BEACH

22.50

COCKTAILS ON THE BEACH

It’s time to shake it! Start je vrijgezellenfeest goed met twee heerlijke zelfgemaakte cocktails op het strand.

Onze eigen Tom Cruise kan niet wachten om jullie alle ins en outs te leren over het cocktail shaken!

Tijdens zonsondergang is er tijd voor een mini fotoshoot, om jullie vrijgezellenfeest nooit meer te vergeten!

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • € 22,50 PP INCL BTW

 • 1,5 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 2 TROPISCHE COCKTAILS PP

 • EXTRA PROEF COCKTAIL

 • ACTIE – GROEPSFOTO’S

 • ERVAREN COCKTAIL SHAKER

 • MINI FOTOSHOOT

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE COCKTAILS ON THE BEACH EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, DE COCKTAILS ON THE BEACH ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
Dirty Cocktails

INFO COCKTAIL WORKSHOP

Onze ervaren shaker staat te popelen om jullie alle ins en outs van het cocktail mixen te leren. De standaard moijto laat hij achterwege, jullie gaan voor de echte speciale cocktails!

Onze Tom Cruise kiest voor een vrijgezellenfeest vaak vrij sexy cocktails uit omdat dit voor dames toch een bijzondere dag is. Denk bijvoorbeeld aan een pornstar martini, een cosmopolitan of een ultimate mai tai!

In deze cocktail workshop gaan jullie aan de slag met verse ingrediënten en heerlijke stukken fruit. Onze shaker loopt rond met een aantal tips en tricks om jullie cocktails nog lekkerder te maken!

Jullie zullen de cocktails maken aan een lange tafel op het strand met jullie gezicht in de zon en jullie voetjes in het zand. Vergeten jullie je niet in te smeren?

ONTVANGST

Zodra jullie aankomen bij de tropische strandtent kunnen jullie je melden bij de soepele barman. Vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg!

Jullie persoonlijke Tom Cruise begeleid jullie naar de mix tafel op het strand waar de Cocktail workshop van start gaat.

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST DE VRIJGEZEL UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE VRIJGEZELLENFEEST MET HAAR FAVORIETE MUZIEK ERONDER. LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET HUWELIJKSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

DE WORKSHOP

Na een korte introductie verteld hij jullie alles over de bekende shake, stirr en layer technieken. De cocktail shaker zal eerst een voorbeeld cocktail maken, deze mag natuurlijk geproefd (en opgedronken) worden door de vrijgezel! Jullie starten hierna met het shaken van jullie eigen tropische cocktail.

Het leuke aan deze cocktail is dat jullie allemaal tegelijk de stappen doorlopen en dus ook tegelijk aan het shaken zijn, dat worden topfoto’s dus!

In een korte pauze hebben jullie de tijd om te proosten op jullie vriendschap en het aankomende huwelijk van de nu nog vrijgezelle dame. Loop even lekker over het strand of zit als echte VIP’s op de loungebanken van de gezellige strandtent.

Tijdens dat jullie lekker aan het genieten zijn van jullie heerlijke creatie bouwt Tom de tafel om voor de tweede cocktail. Hij zet nieuwe ingrediënten klaar en zorgt dat jullie weer een fris plekje hebben om te shaken.

In het tweede gedeelte van de cocktail workshop gaan jullie iets dieper in op bepaalde technieken en maken jullie je tweede tropische cocktail. Jullie zullen hierna echte kenners worden!

MINI FOTOSHOOT

Stirr, shake and layer! Wij schieten leuke actie foto’s van jullie tijdens het cocktail shaken.

Maar dat is nog niet alles… Als een leuk extraatje geven we ook nog eens een mini fotoshoot weg op het strand. Neem jullie cocktails maar mee en poseer samen met je vriendinnen in het zand. De mini fotoshoot is inclusief leuke trouw accessoires! Wie van jullie vangt haar boeket en wie trekt haar kousenband voor het eerst uit?

De leukste foto’s krijg je binnen een week toegestuurd. Maak een leuke collage of plak ze in een fotoalbum en geef de vrijgezel een ongelofelijk leuke herinnering aan haar dag. Als dat geen leuk cadeau is?

LOCATIE

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is 1 van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. Cocktails on the Beach zal buiten in het zand plaatsvinden.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan Cocktails on the Beach boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Indien mogelijk verplaatsen we Cocktails on the Beach naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, aantal cocktails, foto’s, tijdsduur, mini fotoshoot, locatie.

De mini fotoshoot duurt ongeveer 10 minuten.

Er worden tussen de 10 en de 20 foto’s gemaakt tijdens de mini fotoshoot. De foto’s worden binnen een week in hoge kwaliteit naar je email adres verzonden.

Bij minder weer verplaatsen we de cocktail workshop geheel naar binnen. De Cocktails on the Beach kan zowel bij goed als bij minder weer gewoon doorgaan.

Er zal altijd rekening met allergieën gehouden worden. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten waar je allergisch voor bent zodat er vervangende ingrediënten of cocktails gemaakt kunnen worden.

Het is mogelijk om de cocktails alcohol vrij te maken. Dit doen we bijvoorbeeld als er iemand mee gaat die jonger dan 18 is of als iemand zwanger is. Geef tijdig aan ons door hoeveel teamgenoten er geen alcohol drinken zodat wij genoeg spullen kunnen meenemen.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Plof lekker neer met de girls op een van heerlijke loungebanken van deze tropische beachclub in Scheveningen. Onze grill master maakt de heerlijkste stukken vlees voor jullie klaar op een enorme houtskool grill midden op het terras! De BBQ is inclusief verse vis, vlees, groenten en salades, friet, brood en lekkere sausjes. Goede service, vriendelijke bediening en gewoon lekker eten met een gezellige sfeer!
  x
 • BEACH TWISTER

  BEACH TWISTER

  Met het levensgrote 3D Beach Twister speel je twister op een wel hele grappige manier! Zet je hand op de grond en je voet in de lucht. Maar pas op … voor je het weet heb je een opdracht te pakken! Gedurende het hele spel zijn er shotjes te winnen. Na de Beach Twister is er tijd voor een mini fotoshoot op het strand. De fotoshoot is inclusief trouw accessoires!
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Sluit je vrijgezellenfeest af met een dikke party avond in Den Haag! Shotjes shotjes en nog meer shotjes, dit wordt een avond om zeker te vergeten! Gelukkig hebben wij de foto’s nog! Blèr mee in de microfoon van gezellige kroegjes, schud jullie billen in leuke feest cafés en eindig de kroegentocht in een vette club!
  x