CRAZY 88

20.00

CRAZY 88

Geen vrijgezellenfeest is compleet zonder een paar hilarische opdrachten voor de vrijgezel! Tijdens Crazy 88 worden opdrachten naar een heel nieuw level gebracht en gaat de vrijgezel er compleet aan!

Maak je borst maar nat, want gedeelde smart is halve smart en jullie zijn na het spelen van Crazy 88 op z’n zachts gezegd, een paar ervaringen rijker..

Den Haag watch out, want deze dames deinzen nergens voor terug!

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • € 20,- PP INCL BTW

 • 3 UUR

 • DEN HAAG & SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 WIJN / BIER / FRIS

 • GAME HOST

 • ACTIE- GROEPSFOTO’S

 • PRIJS WINNEND TEAM

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE CRAZY 88 EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, CRAZY 88 ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO CRAZY 88

Jullie staan al de hele dag in de spotlight maar met een paar gekke opdrachten wordt dit echt een dag om nooit meer te vergeten!

De vrijgezel wordt compleet uit haar comfort zone gehaald en moet de raarste opdrachten uitvoeren. Gelukkig heeft ze haar beste vriendinnen aan haar zijde die net als haar tot het gaatje zullen gaan!

Eerst maar even een beetje moed indrinken en gelukkig staat onze gamehost al klaar met een borrel. Na een korte uitleg ga je samen met de meiden op pad en voor je het weet verschijnt de eerste opdracht al op de tablet.

Trapt de vrijgezel het spel af en moet ze al bij de eerste opdracht op haar knieën om een broekriem los te maken? Of sta jij gelijk al in de eerste de beste bar om een shotje te bedelen bij de barman?

Hoe dan ook, it’s going to be a CRAZY day!

ONTVANGST

Ontmoet jullie gezellige game host in een van de gezelligste tenten van Scheveningen of Den Haag. Hij regelt al gelijk een lekker drankje voor jullie, wat een toppertje!

Terwijl hij het een en ander uitlegt over de inhoud van het spel, worden de tablets aan jullie uitgereikt. Geen paniek, hij zorgt dat zelfs de meest a- technische van jullie groep weet hoe dat ding werkt!

Jullie worden door de game host ingedeeld in twee teams en gaan tegen elkaar strijden om de hoofdprijs. Maar alleen als jullie dit willen uiteraard…Niets moet en alles mag en Crazy 88 kan je prima als gezamenlijke groep spelen!

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST DE VRIJGEZEL UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE VRIJGEZELLENFEEST MET HAAR FAVORIETE MUZIEK ERONDER. LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET HUWELIJKSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

HET SPEL

Zodra jullie met de tablet in je hand naar buiten lopen verschijnt er een kaart net als bij google maps. Op die kaart staan 3 verschillende kleuren met locaties aangegeven binnen een straal van 1 vierkante kilometer.

De opdrachten liggen allemaal redelijk dicht bij elkaar en de 1 is natuurlijk heftiger dan de andere. De groene opdrachten zijn goed te doen maar leveren ook het minste punten op…

De oranje maar vooral de rode opdrachten zijn redelijk pittig en niet voor verlegen meiden!

Zodra jullie in de buurt van een stipje op de kaart komen krijgen jullie een bericht op de tablet binnen met daarin de opdracht en het aantal punten dat het oplevert. Durven jullie alle opdrachten uit te voeren of lopen jullie af en toe een opdracht voorbij en doen jullie net of jullie hem niet gezien hebben?

Als jullie alle opdrachten zouden willen doen ben je zeker 3 uur bezig. Dit hoeft uiteraard niet zodra jullie er klaar mee zijn kunnen jullie gewoon stoppen en dan worden de punten geteld.

Al snel kom je erachter dat alleen de opdracht uitvoeren niet genoeg is. Het team of de chick die ze het beste, met de meeste ballen en de meeste flair uitvoert heeft gewonnen en gaat er vandoor met die leuke prijs!

Om het spel te winnen moet je zorgen dat jouw team zoveel mogelijk punten heeft gescoord. Dat kan alleen door alle opdrachten vast te leggen met een camera. Het andere team en de spelbegeleider krijgen jullie foto’s te zien en moeten deze foto’s beoordelen met 1 tot 5 sterren.

Jullie zullen ook de foto’s van de tegenpartij waarderen met sterren maar let op! Als jullie niet eerlijk beoordelen krijgen jullie automatisch strafpunten toegekend!

Jullie game host heeft tijdens Crazy 88 jullie foto’s binnen gekregen en heeft allang gezien wie de stoerste chick van jullie vrijgezellenfeestje is. De prijs wordt uitgereikt en jullie sluiten af met een leuke groepsfoto. Jullie kunnen nog uren teren op die hilarische momenten van net, proost dames!

LOCATIE DEN HAAG

The Fiddler is de grootste internationale pub van Den Haag. Hoewel er allerlei drankjes geschonken worden is The Fiddler vooral gespecialiseerd in bier. Met meer dan 200 verschillende flesbieren, 15 soorten bieren op de tap en verschillende ciders, is The Fiddler een populair café bij studenten, expats en Hagenezen. In het menu staan lekkere snacks en traditionele Engelse pub food.

The Fiddler heeft twee verdiepingen en ligt centraal gelegen in het hart van het centrum van Den Haag. Het adres van The Fiddler is Riviervismarkt 1, 2513 AM Den Haag.

LOCATIE SCHEVENINGEN

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is een van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. Beachclub Copacabana is het startpunt van Crazy 88.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan Crazy 88 boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Indien mogelijk verplaatsen we Crazy 88 naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, welkomstdrankje, foto’s, tijdsduur, locatie, prijs winnaar.

Bij miezer, regen en wind kan Crazy 88 gewoon doorgaan. Als het hard regent of sneeuwt, gaat Crazy 88 helaas niet door. Daarom vragen wij jullie een reserve activiteit uit te kiezen. Deze vindt plaats in een strandtent of café nabij de plaats waar de activiteit plaats zou vinden. Uiteraard nemen we in dit geval telefonisch contact met jullie op en geven wij het eventuele gewijzigde adres aan jullie door.

Een reserve activiteit is een activiteit die je kiest voor het geval dat Crazy 88 niet door kan gaan. Dit gebeurt alleen als het weer niet mee zit, bij regen of hagel bijvoorbeeld. Omdat we niet zomaar een andere activiteit voor jullie willen kiezen laten we jullie van te voren zelf een keuze maken. Zo krijg je toch een activiteit die het meest bij jullie past.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • BEACH TWISTER

  BEACH TWISTER

  Met het levensgrote 3D Beach Twister speel je twister op een wel hele grappige manier! Zet je hand op de grond en je voet in de lucht. Maar pas op … voor je het weet heb je een opdracht te pakken! Gedurende het hele spel zijn er shotjes te winnen. Na de Beach Twister is er tijd voor een mini fotoshoot op het strand. De fotoshoot is inclusief trouw accessoires!
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Sluit je vrijgezellenfeest af met een dikke party avond in Den Haag! Shotjes shotjes en nog meer shotjes, dit wordt een avond om zeker te vergeten! Gelukkig hebben wij de foto’s nog! Blèr mee in de microfoon van gezellige kroegjes, schud jullie billen in leuke feest cafés en eindig de kroegentocht in een vette club!
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Plof lekker neer met de girls op een van heerlijke loungebanken van deze tropische beachclub in Scheveningen. Onze grill master maakt de heerlijkste stukken vlees voor jullie klaar op een enorme houtskool grill midden op het terras! De BBQ is inclusief verse vis, vlees, groenten en salades, friet, brood en lekkere sausjes. Goede service, vriendelijke bediening en gewoon lekker eten met een gezellige sfeer!
  x