CURSUS PLAT HAAGS

22.50

CURSUS PLAT HAAGS

Willen jullie het liefst de hele middag in een deuk liggen tijdens jullie vrijgezellenfeest? Dan moet je zeker onze Haagse Bergtjuh boeken voor een cursus Haags lullen voor beginners!

Deze cursus is niks voor deftige dametjes, het gaat er namelijk lekker grof aan toe.

Als jullie een beetje goed opletten en een aardig woordje Haags kennen lullen, krijgen jullie aan het eind een mooi diploma van Bergtjuh!!

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • 22,50 PP INCL BTW

 • 1,5 UUR

 • DEN HAAG & SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 WIJN / BIER / FRIS

 • RAS HAGENEES

 • HAAGS DILPOMA

 • GROEPSFOTO

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE CURSUS PLAT HAAGS EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, DE CURSUS PLAT HAAGS ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO CURSUS PLAT HAAGS

Liggen jullie altijd in een deuk als er weer zo’n Hagenees z’n scheur opentrekt op televisie? Kunnen jullie ook geen genoeg krijgen van die bijdehante opmerkingen van Sterretje op tv?

Op de een of andere manier lijkt het wel alsof die mensen uit Den Haag allemaal een oneindig repertoire aan gevatte opmerkingen hebben.

Zouden jullie het geinig vinden om de volgende keer dat je thuis komt je vent met een opmerking compleet uit te lullen op z’n Haags? Boek dan vooral deze workshop dat wordt een èitjuh!!

ONTVANGST

Ontmoet onze eigen Haagse Bergtjuh in een gezellig bruin café. Hij heeft een lekkâh hoekje voor jullie gereserveerd en uiteraard een kâuwe klestâh voor jullie besteld!

Hij stelt zich even voor en deelt wat notitieblokjes uit, want geloof mij als je dit een beetje wil volgen zul je echt notities moeten maken!

Bergtjuh heeft een groot bord meegenomen waar hij alles opkalkt zodat iedereen het goed kan zien. De apostroffen en vreemde vervoegingen vliegen je om de oren en die Bergtjuh schijnt hier toch wel goed over nagedacht te hebben.

Als blijkt dat er echte taalregels zijn voor het Haagse dialect en jullie na een tijdje redelijk mee kunnen komen wordt het pas echt gieren!

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST DE VRIJGEZEL UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE VRIJGEZELLENFEEST MET HAAR FAVORIETE MUZIEK ERONDER. LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET HUWELIJKSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

DE WORKSHOP

Onze Haagse Bergtjuh is een echte ras Hagenees en kent een hoop Haagse verhalen. Ook komt het een en ander naar boven van zijn eigen Haagse leven. En hoewel de verhalen wel soms redelijk grof zijn zal je snel merken: Haagse Bergtjuh heeft een grote bek maar een klein hârgtjuh!

Hij zal beginnen met een klein voorstel rondje zodat hij weet wie die tegenover zich heeft natuurlijk. Al jullie namen zal hij vertalen in het Haags en zoals bij alles heeft hij overal weer een geinig verhaaltje bij!

Jullie zullen vervolgens een stukje grammatica krijgen van Bergt. Als jullie erachter komen welke uitgangen op welke manier vervoegt worden kunnen jullie meteen een serieus stukje Haags meelullen!

Uiteraard leert Bergtjuh jullie ook hoe je moet bestellen, hoe je mensen af moet beledigen (heel belangrijk in het Haags!) en een paar Haagse openingszinnen, altijd handig als jullie nog op stap gaan!

Leer alle feitjes en weetjes van een echte Hagenees. Met een Haags diploma wordt jij de zomaar de nieuwe Barbie van Den Haag!

LOCATIE DEN HAAG

The Fiddler is de grootste internationale pub van Den Haag. Hoewel er allerlei drankjes geschonken worden is the Fiddler vooral gespecialiseerd in bier. Met meer dan 200 verschillende flesbieren, 15 soorten bieren op de tap en verschillende ciders, is the Fiddler een populair café bij studenten, expats en Hagenezen. In het menu staan lekkere snacks en traditionele Engelse pub food. De Cursus plat Haags wordt in een gezellige aparte ruimte in the Fiddler gegeven.

The Fiddler heeft twee verdiepingen en ligt centraal gelegen in het hart van het centrum van Den Haag. Het adres van The Fiddler is Riviervismarkt 1, 2513 AM Den Haag.

LOCATIE SCHEVENINGEN

Aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat in het bruisende Scheveningen ligt De Maatschappij. De Maatschappij is een eetcafé, met aan het ene gedeelte een gezellig en welbekend bruin café en in het andere gedeelte het restaurant. De cursus plat Haags gaat van start met een borrel. Uiteraard zijn er ook lekkere hapjes te bestellen voor tijdens de cursus en kan je na de cursus terecht voor een heerlijk diner. Prijzen starten al vanaf  €14,50 voor een twee gangen menu. In het café is een afgesloten rookruimte aanwezig en een terrasje wat uitmond op de gezellige winkelstraat de Keizerstraat.

De Maatschappij is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van De Maatschappij is Keizerstraat 67, 2584 BC Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan de Cursus plat Haags boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Indien mogelijk verplaatsen we de Cursus plat Haags naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, welkomstdrankje, foto’s, tijdsduur, locatie, prijs winnaar.

De cursus plat Haags is lekker grof en er kunnen scheldwoorden in de cursus voorkomen. Scheldwoorden met ziektes erin worden vermeden.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • BEACH TWISTER

  BEACH TWISTER

  Met het levensgrote 3D Beach Twister speel je twister op een wel hele grappige manier! Zet je hand op de grond en je voet in de lucht. Maar pas op … voor je het weet heb je een opdracht te pakken! Gedurende het hele spel zijn er shotjes te winnen. Na de Beach Twister is er tijd voor een mini fotoshoot op het strand. De fotoshoot is inclusief trouw accessoires!
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Plof lekker neer met de girls op een van heerlijke loungebanken van deze tropische beachclub in Scheveningen. Onze grill master maakt de heerlijkste stukken vlees voor jullie klaar op een enorme houtskool grill midden op het terras! De BBQ is inclusief verse vis, vlees, groenten en salades, friet, brood en lekkere sausjes. Goede service, vriendelijke bediening en gewoon lekker eten met een gezellige sfeer!
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Sluit je vrijgezellenfeest af met een dikke party avond in Den Haag! Shotjes shotjes en nog meer shotjes, dit wordt een avond om zeker te vergeten! Gelukkig hebben wij de foto’s nog! Blèr mee in de microfoon van gezellige kroegjes, schud jullie billen in leuke feest cafés en eindig de kroegentocht in een vette club!
  x