GIN TONIC PROEVERIJ

25.00

GIN TONIC PROEVERIJ

Deze proeverij wordt het hoogtepunt van jullie vrijgezellenfeest. Met drie fruitige, frisse en kruidige gin tonic’s in een van de gezelligste steegjes van Den Haag is dit een topdeal!

Verwacht geen strakke witte klinische tent met blauwe neon lichten, gewoon een gezellig eetcafé met een eigenaar met een zieke obsessie voor gin tonic’s

Deze bar kent meer dan 150 verschillende Gin’s die gecombineerd kunnen worden met 20 soorten tonics! Als dat geen feestje voor de smaakpapillen wordt..?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

  • VANAF 10 PERSONEN

  • 25 PP INCL BTW

  • DEN HAAG

INCLUSIEF

  • 3 GIN TONICS

  • GIN TONIC EXPERT

GEGARANDEERD

  • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

  • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

  • KORTING BIJ COMBO DEALS

  • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE GIN TONIC PROEVERIJ EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, DE GIN TONIC ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO GIN TONIC PROEVERIJ

Het is feest voor de echte gin tonics liefhebbers want jullie gaan maar liefst 3 verschillende Gin Tonics proeven in een supergezellig café in het centrum van Den Haag!

Het aanbod aan Gin’s en tonic’s in deze bar is enorm en iedere Gin en iedere tonic heeft zijn eigen unieke smaak. Naast het enorme aanbod stookt de eigenaar van deze toptent ook zijn eigen Gin van passievrucht, bloedsinaasappel en budhafingers!

ONTVANGST

Jullie worden bij binnenkomst verwelkomd door de barman die zich al jaren een echte Gin expert mag noemen. Voor jullie ogen zal jullie eerste Gin Tonic met passie worden bereid. Een lange rij mooie grote glazen op de bar met heerlijk fruit en specerijen, gecombineerd met een unieke Gin en bijpassende tonic.

Jullie kunnen binnen plaatsnemen in het gezellige eetcafé maar ook buiten is het erg gezellig. Het café is gelegen in een van de gezelligste steegjes van Den Haag, midden in het centrum.

Hoe de cocktail tot stand is gekomen en waar hij is ontstaan is niet altijd iedereen z’n favoriete onderdeel van een cocktail workshop. Jullie willen gewoon Gin Tonics en snel een beetje. Veel, lekker en op vele verzoek het liefst niet te duur!

Mochten jullie juist wel wat meer willen weten over het enorme assortiment aan Gin’s dan is dat ook geen probleem! De barman is een echte kenner en zal al jullie Gin Tonic vragen met liefde beantwoorden.

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST DE VRIJGEZEL UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE VRIJGEZELLENFEEST MET HAAR FAVORIETE MUZIEK ERONDER. LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET HUWELIJKSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

DE PROEVERIJ

Jullie zullen in totaal 3 verschillende Gin Tonic’s per persoon gaan proeven. Het zijn grote bolle glazen op een hoge voet zoals jullie normaal gesproken gewend zijn van een heerlijke Gin Tonic.

Onze Gin Tonic guru zal 3 mooie combinaties laten proeven. Hij kiest nooit hele kruidige Gin tonic’s uit maar gaat altijd voor toegankelijke frisse en fruitige combinaties.

Op een warme zomerdag zullen je vriendinnen je dankbaar zijn voor deze geweldige keuze. Want zeg nou zelf Gin Tonic’s drinken met de girls, daar worden jullie toch allemaal vrolijk van?

Boek deze heerlijke proeverij en loop met een goeie buzz dit gezellige steegje uit!

LOCATIE

In een klein steegje in het bruisende centrum van Den Haag zit De Kleine Prins, een gezellig eetcafé gerund door echte Gin Tonic liefhebbers. De Gin Tonic Proeverij zal binnen plaatsvinden, maar er is ook gelegenheid om even lekker buiten te kletsen.

De kleine Prins is op 5 minuten loopafstand van diverse trams en bussen en ligt vlak bij het Centraal Station. Het adres van De Kleine Prins is Bagijnestraat 1, 2511 CK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan de Gin Tonic Proeverij boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Indien mogelijk verplaatsen we de Gin Tonic  naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Er zal altijd rekening houden met allergieën. Geef dit tijdig aan ons door zodat we dit van te voren kunnen doorgeven aan de barman. Wij kunnen niet garanderen dat hier rekening mee gehouden wordt door de barman als jullie dit pas op locatie melden ivm drukte.

Als je een speciaal verzoek heb voor een bepaalde Gin Tonic tijdens jullie proeverij, dan kunnen jullie dit van te voren aan ons doorgeven. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten welk verzoek jullie hebben. Wij kunnen niet garanderen dat hier rekening mee gehouden wordt door de barman als jullie dit pas op locatie bij hem melden ivm drukte.

In een Gin Tonic zit uiteraard altijd alcohol, dus een Gin Tonic alcohol vrij maken gaat helaas niet. Natuurlijk kan het zo zijn dat iemand geen alcohol mag, door een zwangerschap bijvoorbeeld. Wij denken graag met jullie mee en zullen de barman verzoeken om de tonic in een mooi Gin Tonic glas te schenken en te garneren zoals bij een Gin Tonic. Gelukkig zijn er tal van verschillende tonics met verschillende smaken en kan de tonic smaak versterkt worden met fruit en kruiden. Zo heeft jouw vriendin alsnog een proeverij en bovendien staat dit ook nog leuk op de foto’s. Geef verderop in het boekingssysteem aan ons door hoeveel personen er geen alcohol mogen drinken zodat we dit tijdig door kunnen geven aan de barman. Zonder vermelding bij ons is er geen garantie dat er rekening mee gehouden wordt door de barman ivm drukte.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347