GO GREEK

28.00

GO GREEK

Suflaki, bifitiki, steak, giros en zo’n heerlijke Griekse salade rijkelijk gevuld met feta. Lekker eten maken kunnen ze wel, die Grieken!

Samen met je vriendinnen genieten jullie van de heerlijkste gerechten, midden in het centrum van de Haagse binnenstad.

Het Go Greek menu is inclusief 2 drankjes, diverse schalen vlees, tzatziki, Griekse salade, friet, rijst en natuurlijk.. een shotje ouzo. YAMAS!

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • 28,- PP INCL BTW

 • DEN HAAG

INCLUSIEF

 • 2 BIER / WIJN / FRIS

 • OUZO SHOT

 • BIFTEKI

 • SOEWLAKI

 • STEAK

 • GIROS

 • FRIET / RIJST

 • TZATZIKI

 • SALADE

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE GO GREEK EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, DE GO GREEK ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS

INFO GO GREEK

Voor uitgebreid Grieks tafelen hoef je niet helemaal naar Griekenland, want dit Griekse restaurant heeft de lekkerste gerechten uit eigen land naar Den Haag gebracht! Sappige stukken gegrild vlees met heerlijke sausjes en salades, alles wordt uit de keuken getrokken om jullie een heerlijke maaltijd te bezorgen.

Geen gedoe met reserveringen bij het restaurant of awkward situaties met het verdelen de rekening aan het einde van de maaltijd. Wij nemen al jullie zorgen uit handen, want jullie tafel staat klaar bij binnenkomst en de maaltijd is van te voren al afgerekend, inclusief drankjes!

ONTVANGST

Jullie worden warm ontvangen door die knappe Dimitris die cocktailtjes staat te shaken achter de bar! Zodra jullie melden dat jullie via OhOhDenHaag Kroegentocht komen weet deze soepele barman genoeg.

Jullie worden naar een gezellig hoekje begeleid en voordat jullie je stoel hebben aangeschoven staat er al een Griek met Ouzo voor jullie neus. Gaan we proosten op de aanstaande bruid of niet dan?

Nadat jullie dat Ouzotje vakkundig naar binnen hebben gevouwen wordt er meteen iets te drinken opgenomen. Gelukkig vieren ze in Griekenland ook vrijgezellenfeesten en weten die Grieken dat er gelachen en gedronken moet worden!

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST DE VRIJGEZEL UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE VRIJGEZELLENFEEST MET HAAR FAVORIETE MUZIEK ERONDER. LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET HUWELIJKSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

GO GREEK MENU

Dranken:
1 welkomst ouzo
2 bier / wijn /fris

Vlees:
Bifteki (Griekse gehaktballetjes in rode tomatensaus)
Soewlaki (Griekse vlees spiesjes met groenten)
Giros (reepjes varkensvlees van de draaigrill)
Steak

Bijgerechten:
Griekse salade
Tzatziki (Yoghurt saus met knoflook en komkommer)
Friet
Rijst

LOCATIE 

Het Griekse restaurant Knossos ligt in het bruisende centrum van Den Haag en kijkt uit op de grote kerk, centraler dan dit wordt het niet. Het restaurant is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer doordat er diverse trams en bussen rijden. Ook ligt het restaurant dicht bij Centraal Station, de eventuele nakomer kan gemakkelijk aansluiten. Het adres van Knossos is Kerkplein 12513 AZ Den Haag.

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan de Go Greek boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Er wordt rekening gehouden met dieet wensen en allergieën. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten waar je allergisch voor bent of met welke dieetwensen je graag wilt dat wij rekening houden.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW,  aantal gerechten, aantal bij gerechten, locatie, aantal drankjes.

Je kan je drankjes zowel cash als met de pin betalen. Per persoon afrekenen is vaak niet mogelijk ivm drukte. Wees voorbereid en maak een gezamenlijke pot.

Je hoeft alleen je drankjes en eventuele andere gerechten of snacks die niet bij het Go Greek diner horen af te reken. Overige consumpties moeten voor vertrek bij Knossos worden afgerekend bij jullie bedieningsmedewerker en kunnen niet op nacalculatie.

Apart per persoon afrekenen is vaak niet mogelijk ivm drukte. Wees voorbereid en maak van te voren en gezamenlijke pot.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Plof lekker neer met de girls op een van heerlijke loungebanken van deze tropische beachclub in Scheveningen. Onze grill master maakt de heerlijkste stukken vlees voor jullie klaar op een enorme houtskool grill midden op het terras! De BBQ is inclusief verse vis, vlees, groenten en salades, friet, brood en lekkere sausjes. Goede service, vriendelijke bediening en gewoon lekker eten met een gezellige sfeer!
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Sluit je vrijgezellenfeest af met een dikke party avond in Den Haag! Shotjes shotjes en nog meer shotjes, dit wordt een avond om zeker te vergeten! Gelukkig hebben wij de foto’s nog! Blèr mee in de microfoon van gezellige kroegjes, schud jullie billen in leuke feest cafés en eindig de kroegentocht in een vette club!
  x
 • BEACH TWISTER

  BEACH TWISTER

  Met het levensgrote 3D Beach Twister speel je twister op een wel hele grappige manier! Zet je hand op de grond en je voet in de lucht. Maar pas op … voor je het weet heb je een opdracht te pakken! Gedurende het hele spel zijn er shotjes te winnen. Na de Beach Twister is er tijd voor een mini fotoshoot op het strand. De fotoshoot is inclusief trouw accessoires!
  x