GO ITALIAN

22.50

GO ITALIAN

Midden in het centrum van Den Haag kunnen jullie gaan genieten van verse pizza, pasta of goed gevulde maaltijdsalade, want we hebben een wel hele goede deal in de aanbieding!

Geen gezeur als de rekening komt want wij hebben van tevoren al afgerekend met Mario. Binnen komen, eten, drinken, alles laten vallen en weer naar buiten lopen zonder af te rekenen, mooier kan bijna niet!

Keuze uit 40 verschillende hoofdgerechten en de Go Italian is inclusief 4 drankjes voor maar €22,50…   Mama Mia wat een goede deal!

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • 22,50 PP INCL BTW

 • DEN HAAG

INCLUSIEF

 • 4 WIJN / BIER / FRIS

 • HOOFDGERECHT NAAR KEUZE

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE GO ITALIAN EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, DE GO ITALIAN ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO GO ITALIAN

Een simpel gerecht bereidt met verse ingrediënten en een hoop passie, dat is waar het vooral om draait in de Italiaanse keuken. En dat is ook gelijk te merken zodra je, je tanden zet in een van de overheerlijke gerechten van dit restaurant!

De keuze is reuze, want jullie kunnen uit meer dan 40 pizza’s, pasta’s en maaltijdsalades kiezen. Naast een hoofdgerecht worden er ook 4 drankjes per persoon geserveerd. Dat is nog eens een goede start van de avond!

Met de Go Italian bespaar je zowel geld als gedoe. De tafels zijn namelijk van te voren al gereserveerd en de rekening is betaald. Geen vervelende situaties waarbij jullie de rekening moeten gaan uitpluizen dus!

Het restaurant bevindt zich midden in het bruisende centrum. Ideaal als jullie van plan zijn om het nachtleven te verkennen!

ONTVANGST

Als jullie dit restaurant binnenlopen worden jullie vrijwel altijd meteen begroet door de gladde Mario: ‘Prego, prego’ welkom op deze mooie avond’

Als jullie hem vertellen dat jullie via OhOhDenHaag Kroegentocht hebben gereserveerd weet hij genoeg. Deze dames hebben een goeie deal en krijgen een gezellig hoekje, Laat dat maar aan Mario over.

Zodra jullie plaats hebben genomen regelt Mario meteen dat er wat te drinken bij jullie wordt opgenomen ‘Rapido, rapido’ deze meisje moete drinken want deze meisje gaate trouwen’!

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST DE VRIJGEZEL UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE VRIJGEZELLENFEEST MET HAAR FAVORIETE MUZIEK ERONDER. LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET HUWELIJKSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

GO ITALIAN MENU

Kies uit diverse soorten pasta, pizza en rijkelijk gevulde maaltijdsalades.

De Go Italian is inclusief 4 drankjes bier/ wijn / fris. Alle overige consumpties moeten in het restaurant afgerekend worden.

LOCATIE

Dit Italiaanse restaurant ligt centraal gelegen in het bruisende centrum van Den Haag. Met meer dan 240 zitplaatsen is de VIP voorzien van lange eettafels en gezellige eethoekjes. Je kan zelfs het hele jaar door terecht op het verwarmde buiten terras. De VIP is fan van gezond eten en werkt daarom alleen met dagverse producten. Er kan zelfs gekozen worden voor een volkoren variant!

De VIP ligt centraal gelegen in het bruisende centrum van Den Haag. Het adres van de VIP is Kettingstraat 13, 2511 AM Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan de Go Italian boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Er wordt rekening gehouden met dieet wensen en allergieën. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten waar je allergisch voor bent of met welke dieetwensen je graag wilt dat wij rekening houden.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW,  aantal gerechten, aantal bij gerechten, locatie, aantal drankjes.

Je hoeft alleen je drankjes en eventuele andere gerechten of snacks die niet bij het Go Italian diner horen af te reken. Overige consumpties moeten voor vertrek bij de VIP worden afgerekend bij jullie bedieningsmedewerker en kunnen niet op nacalculatie.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Sluit je vrijgezellenfeest af met een dikke party avond in Den Haag! Shotjes shotjes en nog meer shotjes, dit wordt een avond om zeker te vergeten! Gelukkig hebben wij de foto’s nog! Blèr mee in de microfoon van gezellige kroegjes, schud jullie billen in leuke feest cafés en eindig de kroegentocht in een vette club!
  x
 • BEACH TWISTER

  BEACH TWISTER

  Met het levensgrote 3D Beach Twister speel je twister op een wel hele grappige manier! Zet je hand op de grond en je voet in de lucht. Maar pas op … voor je het weet heb je een opdracht te pakken! Gedurende het hele spel zijn er shotjes te winnen. Na de Beach Twister is er tijd voor een mini fotoshoot op het strand. De fotoshoot is inclusief trouw accessoires!
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Plof lekker neer met de girls op een van heerlijke loungebanken van deze tropische beachclub in Scheveningen. Onze grill master maakt de heerlijkste stukken vlees voor jullie klaar op een enorme houtskool grill midden op het terras! De BBQ is inclusief verse vis, vlees, groenten en salades, friet, brood en lekkere sausjes. Goede service, vriendelijke bediening en gewoon lekker eten met een gezellige sfeer!
  x