MINI FOTOSHOOT

100.00

MINI FOTOSHOOT

Gooi dat bovenste knoopje open en zorg dat je haar goed zit want tijdens deze mini fotoshoot op het strand trekken jullie uiteraard alle aandacht!

De vrijgezel krijgt een sluiertje, kousenband en een sjerp aan en de meiden krijgen allerlei attributen om deze sessie extra gaaf te maken.

Zorg dat het je haar in een staart zit en je nagels goed vastzitten als het einde van de shoot nadert. Wie vangt dat boeketje en wordt volgend jaar zelf de vrijgezel?

Wissen

TOTAAL:

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • V.A. 1 PERSOON

 • €100,-

 • 15 MIN

 • SCHEVENINGEN & DEN HAAG

INCLUSIEF

 • FOTO’S

 • ACCESSOIRES

 • FOTOGRAAF

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

youtube-video-coming-soon

INFO MINI FOTOSHOOT

Een mini fotoshoot is uiteraard DE perfecte manier om een vrijgezellenfeest vast te leggen. Jullie krijgen de foto’s in hoge kwaliteit binnen een week in jullie email. Dit is natuurlijk superleuk om tijdens het bruidsfeest te projecteren of als fotoalbum kado te doen aan de Bride to Be!

De mini fotoshoot bieden we aan voor een zeer voordelige prijs van €100,-. Als jullie besluiten een van onze activiteiten of workshops te boeken in Scheveningen krijgen jullie maar liefst 50% korting op deze mini fotoshoot. Besluiten jullie 2 activiteiten, workshops of een combinatie te boeken dan kunnen we deze minifotoshoot helemaal gratis aan jullie aanbieden! Voor sommige activiteiten in Den Haag kunnen we jullie ook deze kortingen bieden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

DE MINI FOTOSHOOT

Tijdens de mini fotoshoot worden jullie mee het strand opgenomen door onze fotograaf. De bruid wordt uiteraard helemaal in het zonnetje gezet en krijgt een sluier op, een kouseband om en een sjerp aan.

Het kousebandje wordt natuurlijk omgedaan door de best lady… of spotten jullie een beachhunk die het kousebandje bij de vrijgezel aan wil trekken? De rest van de dames wordt overladen met hysterische roze attributen en fotoprops.

Jullie beginnen met een aantal poses voorgesteld door onze fotograaf. Als jullie zelf leuke ideeën hebben kunnen jullie die allemaal ter plekke doorgeven en dan worden deze uitgevoerd.

Als jullie er klaar voor zijn krijgt de bruid haar boeketje voor de grande finale. Alle meiden hun haar in een staart en positie innemen. Als het boeketje door de lucht vliegt vliegen ook grijpgrage handjes door de lucht. Wie vangt dat boeketje en zien we volgend jaar terug in een andere rol?

ONTVANGST

Zodra jullie aankomen bij de tropische strandtent kunnen jullie je melden bij de soepele barman. Vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg! Binnen no time staat onze fotograaf voor jullie neus en neemt jullie mee naar het strand!

Indien jullie als locatie Den Haag hebben gekozen staat onze fotograaf klaar op Het Plein!

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is een van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

Ben je met een grote groep en heb je voorkeur voor een andere locatie of beachclub? Neem contact met ons op, wij werken met veel verschillende beachclubs samen!

zonnig-terras-beachclub-copacbana-scheveningen

Middenin het centrum van Den Haag ligt Het Plein. Het Plein is omringt door gezellige cafes en restaurants en is 1 van de bekendste uitgaansplekken van Den Haag. De mini fotoshoot vindt plaats naast het grote standbeeld midden op het Plein.

Het adres van het Plein is Plein 17A, 2511 CS Den Haag

VERSTUUR MIJN OFFERTE