NAUGHTY COCKTAIL WORKSHOP

24.50

NAUGHTY COCKTAILS

Combineer piemels met cocktails en je hebt gegarandeerd een vrijgezellenfeest waarin heul veel gelachen wordt!

Een Porn Star Martini gaat er bij jullie wel in en jullie komen niet meer bij als blijkt dat jullie cocktails gaan maken met een dildo!

Als kers, of zal ik zeggen, eikel op de taart gaan jullie de cocktails versieren met fruitstukken. En die mogen uiteraard in de vorm van…je raad het al!

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • 24,50 PP INCL BTW

 • 2 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • COCKTAIL WORKSHOP

 • 2 DIRTY COCKTAILS

 • ERVAREN COCKTAIL SHAKER

 • DIRTY INSTRUMENTEN 

 • MINI FOTOSHOOT

 • LOCATIE

 • COCKTAIL BENODIGDHEDEN

 • KADO DILDO VRIJGEZEL

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE NAUGHTY COCKTAILS EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, DE NAUGHTY COCKTAILS ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
Dirty Cocktails

INFO NAUGHTY COCKTAILS

Nog nooit was een cocktail workshop zo leuk en de vrijgezel zal niet meer bijkomen als ze ziet wat jullie voor haar hebben geregeld!

Want tussen de drankflessen en de shakers staan toch echt dildo’s! Zwarte, roze en huidkleurige wel te verstaan…welke is favoriet bij de vrijgezel?

Jullie persoonlijke Christian Grey gaat jullie een paar erotische cocktails leren, want hij moet natuurlijk wel in het thema blijven..

Gooi die muddlers maar over boord, jullie hebben namelijk iets veel leukers in het vizier!

Tijdens het maken van die o zo heerlijke cocktails gaan de schunnige opmerkingen en flauwe grapjes over en weer. En natuurlijk gaan jullie nog even uitgebreid op de foto met jullie nieuwe favoriete attributen.

Dames, dames, mag die arme jongen nou alsjeblieft verder gaan met z’n workshop?

Jullie gaan lekker op het strand aan de slag, en verlaten de workshop met pijn in jullie buik van het lachen. De vrijgezel krijgt na de workshop een klein cadeautje mee naar huis, kan jij al raden wat dat is?

ONTVANGST

Zodra jullie aankomen bij de tropische strandtent kunnen jullie je melden bij de soepele barman. Vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg!

Jullie persoonlijke Christian Grey begeleid jullie naar de mix tafel op het strand waar de Cocktail workshop van start gaat. Zie jij de piemels al staan?

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST DE VRIJGEZEL UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE VRIJGEZELLENFEEST MET HAAR FAVORIETE MUZIEK ERONDER. LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET HUWELIJKSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

DE WORKSHOP

In het eerste gedeelte van de Naughty Cocktails gaan jullie leren een Pornstar Martini te maken. Was het nou shotje eerst of cocktail eerst, en er was toch ook nog iets met prosecco? Die pornstar martini is toch lastiger te maken dan je gedacht had maar gelukkig doet Chris hem eerst maar even een keertje voor.

Natuurlijk doet hij niet aan weggooien en mag de vrijgezel zijn cocktail alvast opdrinken!

Jullie gaan nu zelf aan de slag en Chris spijkert jullie kennis ondertussen nog even bij. Nadat jullie de creaties helemaal af hebben is het tijd voor een korte pauze. Loop lekker over het strand en proost met je vriendinnen: ‘op een tof vrijgezellenfeest ladies!’

Nadat jullie de cocktails opgedronken hebben start Chris met deel twee van de workshop. De tranen rollen over de vrijgezel haar gezicht als ze ziet wat er op tafel staat. Dit had ze namelijk echt niet zien aankomen!

De dildo’s staan klaar en nu is het tijd om woord bij daad te voegen. Nog nooit was een cocktail maken zo leuk!

Na de workshop krijgt de vrijgezel een ‘spannend’ kado mee naar huis als grappige afsluiter van de Naughty cocktail workshop!

MINI FOTOSHOOT

Met piemels een cocktail maken? Dat MOET natuurlijk vast gelegd worden! En dat gaan we uiteraard doen, want tussen het shaken door maken we de leukste actie foto’s van jullie!

Maar dat is nog niet alles… Als een leuk extraatje geven we ook nog eens een mini fotoshoot weg op het strand. Neem jullie cocktails maar mee en poseer samen met je vriendinnen in het zand. De mini fotoshoot is inclusief leuke trouw accessoires! Wie van jullie vangt haar boeket en wie trekt haar kousenband voor het eerst uit?

De leukste foto’s krijg je binnen een week toegestuurd. Maak een leuke collage of plak ze in een fotoalbum en geef de vrijgezel een ongelofelijk leuke herinnering aan haar dag. Als dat geen leuk cadeau is?

LOCATIE 

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is een van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. Wij zetten een lange tafel neer met uitzicht op zee, een perfecte locatie voor deze workshop!

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan Naughty Cocktails boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Indien mogelijk verplaatsen we Naughty Cocktails naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, aantal cocktails, foto’s, tijdsduur, mini fotoshoot, locatie.

De mini fotoshoot duurt ongeveer 10 minuten.

Er worden tussen de 10 en de 20 foto’s gemaakt tijdens de mini fotoshoot. De foto’s worden binnen een week in hoge kwaliteit naar je email adres verzonden.

Bij minder weer verplaatsen we de cocktail workshop geheel naar binnen. Naughty Cocktails kan zowel bij goed als bij minder weer gewoon doorgaan.

Er zal altijd rekening met allergieën gehouden worden. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten waar je allergisch voor bent zodat er vervangende ingrediënten of cocktails gemaakt kunnen worden.

Het is mogelijk om de cocktails alcohol vrij te maken. Dit doen we bijvoorbeeld als er iemand mee gaat die jonger dan 18 is of als iemand zwanger is. Geef tijdig aan ons door hoeveel teamgenoten er geen alcohol drinken zodat wij genoeg spullen kunnen meenemen.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Sluit je vrijgezellenfeest af met een dikke party avond in Den Haag! Shotjes shotjes en nog meer shotjes, dit wordt een avond om zeker te vergeten! Gelukkig hebben wij de foto’s nog! Blèr mee in de microfoon van gezellige kroegjes, schud jullie billen in leuke feest cafés en eindig de kroegentocht in een vette club!
  x
 • BEACH TWISTER

  BEACH TWISTER

  Met het levensgrote 3D Beach Twister speel je twister op een wel hele grappige manier! Zet je hand op de grond en je voet in de lucht. Maar pas op … voor je het weet heb je een opdracht te pakken! Gedurende het hele spel zijn er shotjes te winnen. Na de Beach Twister is er tijd voor een mini fotoshoot op het strand. De fotoshoot is inclusief trouw accessoires!
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Plof lekker neer met de girls op een van heerlijke loungebanken van deze tropische beachclub in Scheveningen. Onze grill master maakt de heerlijkste stukken vlees voor jullie klaar op een enorme houtskool grill midden op het terras! De BBQ is inclusief verse vis, vlees, groenten en salades, friet, brood en lekkere sausjes. Goede service, vriendelijke bediening en gewoon lekker eten met een gezellige sfeer!
  x