OVERNACHTING BIJ JORPLACE

36.00108.00

OVERNACHTING BIJ JORPLACE

Bezorg de vrijgezel de nacht van haar leven en blijf lekker slapen in Scheveningen!

Met alle meiden op 1 kamer lijkt het wel weer als vroeger en liggen jullie tot diep in de nacht te gieren van het lachen.

Jorplace is 3 minuten lopen van het strand. Waarom maken jullie er geen lang weekend van eigenlijk?

Wissen

TOTAAL:

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • V.A. 8 PERSONEN

 • €34 – €36,- PN

 • CHECK IN TIJD 16:00

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • PRIVATE DORM ROOM

 • ONTBIJT

 • TOERISTEN TAX

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

BH pimpen

INFO OVERNACHTING BIJ JORPLACE

Niemand van jouw vriendinnen zit te wachten op discussies over wie de bob is of nachtelijke treinritten.

Gelukkig kan je bij Jorplace Hostel al voor een paar tientjes terecht. Jorplace beschikt over een aantal gezellige dormrooms waar je met je vriendinnen kan crashen. Lijkt wel een pyjama feestje, net als vroeger!

In Jorplace zijn voldoende douches en toiletten te vinden op de gang naast jullie dormroom. Geen paniek! Als jullie je nog even op moeten maken voordat jullie gaan stappen kan je gewoon op je kamer blijven want elke dorm heeft zijn eigen wasbak met spiegel.

‘S ochtends wordt je wakker met de geur van gebakken eitjes en bacon. Kruip autistisch weg in een hoekje als je nog even geen mensen onder ogen kan komen of schuif aan bij een paar verwilderde backpackers.

Jorplace wordt voornamelijk bezocht door backpackers, jonge stelletjes en andere vrijgezellenfeesten. Met zoveel gezellige mensen om je heen en altijd een lekker soundje aan wordt het lastig om jullie vrijgezellenfeest niet ’s middags al te laten escaleren!

Jorplace Hostel zit op geen 3 minuten loopafstand van het Scheveningse strand. Super handig natuurlijk als je wat toffe strandactiviteiten heb geboekt of even je handdoekje op het strand wil neerleggen!

Als jullie via onze website reserveren gaan we meteen de beschikbaarheid checken bij het hostel. Zodra we jullie boeking kunnen bevestigen ontvangen jullie van ons een mail. Hier zit nooit meer dan 24 uur tussen.

Op het moment dat jullie van ons een bevestigingsmail krijgen staat jullie reservering helemaal vast. Het hostel is op de hoogte dat jullie komen dus jullie hoeven je geen zorgen te maken over verwarring bij de receptie!

Zorg wel dat jullie 1 creditcard bij jullie hebben waar voldoende krediet op zit want het hostel vraagt wel een borgsom bij aankomst in het hostel. Zolang jullie alles heel laten hoeven jullie je nergens zorgen over te maken uiteraard!

 • Check in : 15:00-20:00
 • Check -out :  10:30
 • late check out : 12:00 ( €4,50pp)
 • Early check -in : 12:30 ( €4,50 pp)

De kosten voor een early check in of late check out kan alleen bij Jorplace afgerekend worden. Jorplace heeft een tal van faciliteiten, zoals gratis WIFI, gratis lockers, een grote koude koelkast, een pin automaat en een gast keuken.

Bekijk de algemene voorwaarden van Jorplace hostel voordat jullie reserveren. Voor boekingen bij dit hostel via onze site hanteren wij de algemene voorwaarden van Jorplace!

Wij houden de voorwaarden aan van Jorplace Hostel. Lees deze goed door.

Jorplace vindt je in de Keizerstraat, de bekendste winkelstraat in Scheveningen. Jorplace is het leukste hostel in Scheveningen. Jorplace verhuurt zijn kamers al vanaf € 24,- per nacht. Met 170 bedden biedt Jorplace zowel dorm kamers als privé kamers aan. Op de begane grond bevind zich de ‘chill area’ en de relaxte tuin is zelfs in de winter periode open! Bij koud weer wordt er bij de overdekte lounge een open haard aangestoken en gaan de heaters aan. Er zijn verschillende soorten bieren en mix drankjes te koop bij de bar. In de Keizerstraat zijn er diverse kledingwinkels en (nacht) supermarkten te vinden. Ook zijn er fietsen en longboards te huur.

De Keizerstraat mond uit op het strand. De eerste strandtent die je ziet is Beachclub Copacabana. In deze strandtent verzorgen wij diverse workshops en strandactiviteiten. Jorplace is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het adres van Jorplace is Keizerstraat 296, 2584 BN Den Haag

toeristen-zitten-bij-ingang-van-jorplace-beach-hostel-overnachting

Het kan in de zomermaanden flink druk zijn in Scheveningen en het is niet altijd even gemakkelijk om Scheveningen met de auto te bereiken. Wij raden jullie dan ook aan om, indien mogelijk, (deels) met het openbaar vervoer te reizen.

Er zijn diverse trams en bussen die vanaf de stations naar Scheveningen toe rijden. Er zijn ook diverse Park en Ride opties waardoor jullie voor een goedkoop tarief kunnen parkeren om vervolgens met het openbaar vervoer naar Scheveningen toe kunnen gaan.

TRAMLIJNEN NABIJ DE BEACHCLUB

Onze strandactiviteiten worden veelal opgezet naast Beachclub Copacabana, Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

Vanaf de tramhalte (lijn 1, 11 en 12) is het tussen de 5 – 10 minuten lopen naar de plek waar we onze strandactiviteiten opzetten. Deze tramlijnen stoppen overigens allemaal bij Station Hollands spoor of bij Den Haag Centraal Station.

Indien jullie tussen Scheveningen en Den Haag moeten reizen, kunnen jullie het beste lijn 1 nemen. (halte Keizerstraat naar halte Den Haag centrum) De tramrit duurt ongeveer 20 minuten. U kunt in deze tram met uw OV chipkaart inchecken of een los kaartje kopen binnenin de tram.

Gebruik de app OV9292 voor actuele reisinformatie in Den Haag en Scheveningen.

NACHTBUS

Zijn jullie op stap geweest in Den Haag en willen jullie terug jullie hostel in Scheveningen?

Trams rijden tot 00:00 a 01:00 (zie OV9292). Gelukkig is er ook HTM nachtbuzz die vanaf diverse haltes in het centrum van Den Haag om het uur naar Scheveningen rijdt. Indien jullie met de kroegentocht mee zijn stopt deze bus op 2 minuten loopafstand van de laatste club.

PARKEREN IN SCHEVENINGEN

Als jullie naar Scheveningen komen in de zomer raden we iedereen aan minimaal 1 extra uur uit te trekken voor drukte, files en parkeerproblemen.

Dit is niet alleen fijn omdat er niet gehaast hoeft te worden maar te laat komen op een reservering bij ons kan resulteren in een inkorting of annulering van jullie activiteit zonder restitutie. Wij zullen altijd alles doen om dit te voorkomen maar soms is dit door een druk programma niet te vermijden helaas.

Plan van tevoren goed hoe(laat) jullie van A naar B gaan dan komt alles in orde!

PARKEREN AAN DE WEG

In de haven van Scheveningen is het gratis parkeren vanaf 1/4/20 gewijzigd naar betaald parkeren, net zoals alle andere parkeerplekken in Scheveningen. Betaald parkeren in Scheveningen houdt helaas in dat je niet langer dan 2 uur je auto mag laten staan. Op straat parkeren en je auto een dag laten staan zit er dus helaas niet in.

PARKEREN IN EEN PARKEERGARAGE

Jullie kunnen terecht bij 1 van de parkeergarages in de buurt. Voor een overzicht wat betreft de actuele beschikbaarheid van parkeerplekken in de 4 grootste parkeergarages, zie deze link . Om zeker te zijn dat jullie een plek hebben in 1 van de dichtstbijzijnde garages, namelijk de Kurhaus garage of de Nieuwe Parklaan garage (beide ongeveer 10 minuutjes lopen naar beachclub Copacabana) raden we jullie aan om te reserveren om je parkeerplek lang van te voren te reserveren via deze link.

PARK & RIDE

Mochten jullie blijven slapen en komen jullie vroeg naar Scheveningen dan kunnen jullie ook altijd kiezen voor een Park & ride. Zie deze link voor meer informatie over de mogelijkheden.

Wij raden de Haagse citytax en HTMC aan indien u met de taxi gebracht of opgehaald wordt.

Let op, vervoer op de boulevard is niet toegestaan. Indien u opgehaald of gebracht wordt naar beachclub Copacabana vraag de taxi dan te stoppen bij cocktailbar Sahara (1 minuut vanaf de beachclub).

Tel: Haagse CityTax 070 383 0830
Tel: HTMC 070 390 7722

Hebben jullie een kroegentocht bij ons geboekt en willen jullie met de taxi vanaf het centrum naar jullie Hostel in Scheveningen rijden? Er is een taxi standplaats nabij de ingang van de laatste club (1 minuut lopen) Vooraf reserveren is niet per se nodig, aangezien er altijd genoeg taxi’s aanwezig zijn. De prijs vanaf de laatste club naar Jorplace Hostel is ongeveer: Taxi auto €25,-  of Taxi bus €35,-.  Let op, de genoemde prijzen zijn een gemiddelde prijs van een taxirit in 2020.

Lees de algemene voorwaarden van Jorplace

De incheck tijd van Jorplace is v.a. 16:00. Indien je jullie spullen wil achterlaten voor de incheck tijd is het mogelijk om eerder jullie spullen af te geven bij Jorplace.

VERSTUUR MIJN OFFERTE