PAALDANSWORKSHOP

22.5028.50

PAALDANS WORKSHOP 

Zijn jullie klaar voor een super sexy workout? Een activiteit die goed is voor je lachspieren, je billen en je armen?

Met de paaldans workshop in Den Haag beleef je een ultiem vrijgezellenfeest waar nog lang over wordt na gepraat!

Gooi je haar los en je benen in de lucht, hebben jullie een verborgen talent in de groep die de verkeerde carrière heeft gekozen?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • VANAF 22,50 PP INCL BTW

 • 1,5 UUR

 • DEN HAAG & SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • ERVAREN LERARES

 • VERFRISSEND DRANKJE

 • GROEPSFOTO’S

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE PAALDANS WORKSHOP EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, DE PAALDANS WORKSHOP ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
paaldans workshop

INFO PAALDANSWORKSHOP

Trek je hakken uit de kast en leer een super sexy choreo! Tijdens de paaldans workshop leer je hoe je sierlijk kunt bewegen. Je leert sensuele paaldans moves en sexy floorworks. Aan het einde van de workshop kunnen jullie deze sexy moves showen in een hele mooie choreo.

Onze professionele instructrice heeft al vele vrouwen de kunst van het paaldansen bijgebracht en zal zich altijd aanpassen aan het niveau van de groep en de deelnemers.

ONTVANGST

Jullie worden ontvangen in Scheveningen of Den Haag de keuze is aan jullie. Op beide locaties worden jullie vriendelijk ontvangen door een professionele paaldans instructrice.

Vertel haar dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de instructrice weet genoeg! Voor dames die bij ons hebben geboekt gaat ze altijd net even iets verder dan normaal!

Op beide locaties zijn kleedkamers aanwezig waar jullie je spullen veilig kunnen laten liggen tijdens de workshop!

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST DE VRIJGEZEL UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE VRIJGEZELLENFEEST MET HAAR FAVORIETE MUZIEK ERONDER. LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET HUWELIJKSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

DE WORKSHOP

De paaldans instructrice start de workshop met een warming up op een lekker muziekje en zal ze jullie in een rustig tempo de choreo bij brengen.

Jullie leren verschillende sexy moves en jullie mogen uiteraard zo ver gaan als jullie zelf willen. Onze instructrice kan zowel de basisprincipes als de moves met een hoge moeilijkheidsgraad aan jullie leren, dit ligt aan jullie eigen ambitie!

Na een korte pauze met een verfrissend drankje is het tijd om je sexy moves te oefenen in een te gekke choreo. Vanaf nu hebben jullie de skills om iedere man te verleiden! Maar dat is natuurlijk niet de reden om een paaldans workshop te boeken. Jullie zullen onderling de grootste lol hebben en daar gaat het immers om!

Neem voor de workshop je sport kleding mee. Het handigste is een korte broek en een shirt zonder mouwen. Voorkom uitglijden en laat de bodylotion die dag achterwege!

Uiteraard kunnen jullie er ook voor kiezen om geheel in stijl met hoge hakken en roze boa’s aan deze workshop te beginnen. Het is jullie workshop en het blijft natuurlijk een vrijgezellenfeest! Wel leuk voor de foto’s!

LOCATIE DEN HAAG

In hartje Den Haag centrum ligt een karakteristiek kantoorpand waar onze paaldans workshops van start gaan. Het pand heeft meerdere lichte ruimtes, alle voorzien van een kleedruimte en spiegels. Alle danspalen kunnen op static en spinning modus.

Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het adres is Juffrouw Idastraat 18C, 2513 BG Den Haag

LOCATIE SCHEVENINGEN

In de gezelligste winkelstraat van Scheveningen ligt de YMCA. De YMCA kent meerdere zalen, en wordt veelal gebruikt voor diverse dans- muziek workshops. De YMCA wordt omringd door diverse kledingwinkels en er zijn (nacht) supermarkten te vinden. Ook zijn er fietsen en longboards te huur in de omgeving. De Keizerstraat mond uit op het strand. De eerste strandtent die je ziet, is Beachclub Copacabana. In deze strandtent verzorgen wij diverse workshops en strandactiviteiten.

De YMCA is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het adres is Keizerstraat 58, 2584 BK Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan de Paaldans workshop boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Je kan helaas niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen.

Op alle locaties locaties is er een omkleed ruimte aanwezig. Hier kan je een andere outfit aantrekken en je spullen veilig achterlaten.

Neem voor de workshop je sport kleding mee. Thema kleding of extra sexy kleding/ schoenen mag natuurlijk altijd! Het handigste is een korte broek en een shirt zonder mouwen. Voorkom uitglijden en laat de bodylotion die dag achterwege!

De YMCA vraagt zaalhuur, dit wordt berekend in de prijs per persoon. Ook hebben we een andere samenwerkingspartner in Scheveningen. Deze rekent een ander bedrag dan onze samenwerkingspartner in Den Haag.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Sluit je vrijgezellenfeest af met een dikke party avond in Den Haag! Shotjes shotjes en nog meer shotjes, dit wordt een avond om zeker te vergeten! Gelukkig hebben wij de foto’s nog! Blèr mee in de microfoon van gezellige kroegjes, schud jullie billen in leuke feest cafés en eindig de kroegentocht in een vette club!
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Plof lekker neer met de girls op een van heerlijke loungebanken van deze tropische beachclub in Scheveningen. Onze grill master maakt de heerlijkste stukken vlees voor jullie klaar op een enorme houtskool grill midden op het terras! De BBQ is inclusief verse vis, vlees, groenten en salades, friet, brood en lekkere sausjes. Goede service, vriendelijke bediening en gewoon lekker eten met een gezellige sfeer!
  x
 • BEACH TWISTER

  BEACH TWISTER

  Met het levensgrote 3D Beach Twister speel je twister op een wel hele grappige manier! Zet je hand op de grond en je voet in de lucht. Maar pas op … voor je het weet heb je een opdracht te pakken! Gedurende het hele spel zijn er shotjes te winnen. Na de Beach Twister is er tijd voor een mini fotoshoot op het strand. De fotoshoot is inclusief trouw accessoires!
  x