PAALDANSWORKSHOP

23.50

PAALDANS WORKSHOP 

Zijn jullie klaar voor een super sexy workout? Een activiteit die goed is voor je lachspieren, je billen en je armen?

Met de paaldans workshop in Den Haag beleef je een ultiem vrijgezellenfeest waar nog lang over wordt na gepraat!

Gooi je haar los en je benen in de lucht, hebben jullie een verborgen talent in de groep die de verkeerde carrière heeft gekozen?

Wissen

TOTAAL:

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • V.A. 8 PERSONEN

 • €21,50 – €23,50 PP

 • 1,5 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • ERVAREN LERARES

 • PROSSECO

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 50% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, PAALDANS WORKSHOP ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
paaldans workshop

INFO PAALDANSWORKSHOP

Trek je hakken uit de kast en leer een super sexy choreo! Tijdens de paaldans workshop leer je hoe je sierlijk kunt bewegen. Je leert sensuele paaldans moves en sexy floorworks. Aan het einde van de workshop kunnen jullie deze sexy moves showen in een hele mooie choreo.

Onze professionele instructrice heeft al vele vrouwen de kunst van het paaldansen bijgebracht en zal zich altijd aanpassen aan het niveau van de groep en de deelnemers.

Jullie krijgen gegarandeerd buikpijn van het lachen tijdens deze workshop! Lekker gek doen staat centraal. Je leert een aantal draaien, gaat klimmen en zelfs op zijn kop hangen behoort tot de mogelijkheden. Niets moet, alles mag is het motto!

Deze workshop is vooral gemaakt voor meiden die opzoek zijn naar een goede, maar vooral leuke workout! Geen gekke outfits of poespas tijdens deze workshop, wel lekker sportief. Draaien, klimmen, zitten in de paal; alles komt aan bod!

SEXY! staat centraal bij deze workshop. Haal je hakken maar uit de kast en trek je meest sexy sport outfitje aan… Je leert de meest sexy paaldansmoves van onze instructrice, boys watch out!

DE WORKSHOP

Er zijn 3 toffe workshops om uit te kiezen. Iedere workshop start met een warming up en met een lekker muziekje zal de instructrice jullie workshop begeleiden.

Je hoeft niet super lenig of een dansster te zijn om deze workshop goed te volgen. De dansinstructrice heeft al vele vrouwen de kunst van het paaldansen bijgebracht zal zich altijd feilloos aanpassen aan het niveau van de groep!

Neem voor de workshop je sport kleding mee. Het handigste is een korte broek en een shirt zonder mouwen. Voorkom uitglijden en laat de bodylotion die dag achterwege!

Boek je twee middag activiteiten of meer bij ons? Dan krijg je naast een lekkere korting OOK nog eens Just tattoo of us of een Mini fotoshoot twv €100,- gratis als kado! Boek je 1 middag activiteit en een avond activiteit? Dan krijg je 50% korting op deze leuke activiteiten!

Je hebt de keuze uit deze activiteiten:

MINI FOTOSHOOT

Een super leuke mini fotoshoot op het strand! Onze fotograaf heeft een doos vol leuke accessoires bij zich, waardoor deze shoot helemaal in het vrijgezellenfeest thema is! Wie vangt haar boektje en wie trekt haar kousenband uit? Tip! plak de foto’s in een collage of een leuk album en geef deze aan haar op haar trouwdag. Een leuk kado van haar beste vriendinnen!

JUST TATTOO OF US

MTV komt naar het strand en jij bent degene die bepaalt met welke tattoo je beste vriendin naar huis gaat! Voor de vrijgezel blijft het een verrassing tot de onthulling. De tattoo blijft 2 tot 7 dagen zitten. Gaan jullie voor een stripper op haar billen of krijgt ze een schattig hartje van haar lieve vriendinnen op haar enkel? Jij bepaalt!

In een leuke dansschool worden jullie vriendelijk ontvangen door een professionele dansinstructrice.

Vertel haar dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en ze weet genoeg! Voor dames die bij ons hebben geboekt gaat ze altijd net even iets verder dan normaal.

Op de locaties zijn kleedkamers aanwezig waar jullie je spullen veilig kunnen laten liggen tijdens de workshop.

Jullie prijs wordt bepaald door het aantal personen waarmee jullie boeken. Hoe groter de groep hoe lager de prijs. Druk op de knop BEREKEN JE PRIJS onderaan deze pagina om de prijs voor jullie groep te berekenen.

Hoge kwaliteit voor een lage prijs! Hebben jullie interesse in een bepaalde activiteit die wij aanbieden en krijgen jullie een betere offerte van 1 van onze concurrenten dan de prijs getoond op onze website? Wij gaan er altijd onder zitten mits de voorwaarden gelijk zijn!

Als je op de knop BEREKEN JE PRIJS hebt gedrukt en je wensen hebt ingevuld, verschijnt er een knop BEREKEN MIJN KORTING.

Naast dat we je korting geven op basis van de grootte van je groep (hoe groter de groep, hoe hoger de korting) krijg je ook korting als je meerdere activiteiten boekt in bepaalde combinaties.

Als je korting krijgt op basis van de grootte van je groep EN je hebt een combinatie te pakken waarbij je ook korting krijgt, krijg je dus korting op korting. Bekijk onze combodeals voor meer informatie!

Het zal je waarschijnlijk opgevallen zijn, dat er bij INFORMATIE staat aangegeven dat je vanaf 8 personen kan boeken en je bij BEREKEN JE PRIJS minimaal 10 personen kan selecteren.

Als deze activiteit op de dag dat jij wilt reserveren al geboekt is door een andere groep, zijn alle spullen al aanwezig op de locatie en kunnen we wellicht deze activiteit aanbieden voor kleinere groepen. Neem contact met ons op of bel ons op +316 42537347.

Met onze combodeals krijg je op ALLE onderdelen van je dag korting.

Combineer de paaldans workshop bijvoorbeeld met een citygame, workshop, proeverij of wateractiviteit en sluit af met een lekker diner in onze combodeal Zon zee Zonnebrand. Combineer de paaldans workshop met een strandactiviteit en diner tijdens de combodeal Zon zee smullen.Je kunt de paaldans workshop ook combineren met een diner en een kroegentocht in onze combodeal OhOhDenHaag. Combineer de paaldans workshop met een strandactiviteit, een diner en sluit af met een kroegentocht voor de full experience in de combodeal Nooit meer naar huis.

 1. Druk op de groene knop BEREKEN MIJN PRIJS onderaan de pagina.
 2. Vul de locatie, datum, starttijd en aantal personen in.
 3. Druk op de knop BEREKEN MIJN KORTING
 4. Kies voor de knop DOORGAAN NAAR AFREKENEN
 5. Vul je gegevens in.
 6. Kies 1 van de betaal opties en betaal online.

IK HEB MIJN ACTIVITEIT BETAALD. WAT GEBEURT ER NU?

Nadat je de activiteit hebt betaald ontvang je de onderstaande mails. Houd je mailbox goed in de gaten. Heb je niets gekregen, kijk dan in je spambox.

 1. Bedankt voor je boeking, je boeking wordt verwerkt in ons systeem en wordt gereserveerd bij eventuele samenwerkingspartners.
 2. Je activiteiten zijn bevestigd op de door jouw gekozen datum en tijd
 3. Herinnering van je activiteiten en handige informatie

Je mag zelf per onderdeel bepalen wanneer je wilt starten. Als je op de groene knop onderaan deze pagina op BEREKEN MIJN PRIJS klikt zal je bij ons reserveringssysteem komen. Zodra je je datum hebt ingevuld verschijnt er een nieuw element waarop je je gewenste starttijd kunt invullen.

Let op, de gewenste startijden zijn onder voorbehoud. Mocht je gewenste tijd niet beschikbaar zijn dan nemen we contact met je op om een nieuwe starttijd te bespreken. Je kan uiteraard ook altijd even vooraf telefonisch contact met ons opnemen om te kijken of je gewenste starttijd nog vrij is.

Al onze activiteiten zijn ook met een uitgebreide omschrijving te vinden in de menu balk. Hier vindt je specifieke informatie over de activiteit, het ontvangst en de locatie.

Heb je een vraag over een activiteit? Kijk dan eerst even onderaan de betreffende pagina bij Veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet bij? Neem dan telefonisch contact met ons op, we beantwoorden je vragen graag uitgebreid in een persoonlijk gesprek.

Alle consumpties die niet opgenomen zijn in jullie activiteit of diner moeten voor vertrek in het restaurant/café afgerekend worden. Willen jullie graag dat de drankjes geturfd worden en in rekening gebracht worden op nacalculatie? Neem dan telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze samenwerkingspartners geven aan rekening te houden met dieet wensen en allergieën, mits dit tijdig doorgegeven wordt. Vraag voordat je boekt aan je groep welke dieetwensen/ allergieën er zijn. Laat ons verderop in het boekingssysteem weten waar je allergisch voor bent of met welke dieetwensen je graag wilt dat wij rekening houden. Dit doe je door een opmerking te plaatsen bij BESTELNOTITIES, onder het kopje AANVULLENDE INFORMATIE/EXTRA INFORMATIE. Dieetwensen en allergieën kunnen max 7 dagen voor aanvang kosteloos aan ons doorgeven worden. Geef je allergieën en dieetwensen nogmaals aan tijdens je uitje.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden.

Bij groepen van 25 personen of meer: Deze vraag is uitgebreid opgenomen in de algemene voorwaarden Art. 6 en art. 8

Bij groepen van 25 personen of minder: Wat vervelend dat er twijfelaars zijn in je groep. Bij activiteiten die we zelf uitvoeren is het mogelijk om alleen te boeken voor de personen waarvan je zeker weet dat ze meegaan (we houden altijd het minimale aantal aan). De rest van de personen kunnen op de dag zelf in cash bij ons betalen. Laat ons zo snel mogelijk weten hoeveel personen erbij komen (uiterlijk 3 dagen voor aanvang) zodat we ruimschoots spullen meenemen. Neem contact met ons op en vraag ons bij welke activiteiten dit mogelijk is,

Indien mogelijk verplaatsen we je activiteit een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Groepen van 25 personen of meer kunnen ervoor kiezen om achteraf via een factuur te betalen. Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 1: Druk op de knop BEREKEN MIJN PRIJS en maak een keuze uit jullie activiteiten, dineropties, locaties, starttijden, datum etc.

2: Druk op de knop BEREKEN MIJN KORTING en bekijk welke korting je krijgt op de activiteiten die je hebt gekozen.

3: Druk op de knop DOORGAAN NAAR AFREKENEN en vul hier je persoonlijke gegevens in en eventuele extra opmerkingen. *

4: Controleer voor de laatste maal jullie reservering, kies een betaaloptie en druk op BESTELLING PLAATSEN.

5: Leg jullie dag vast door te betalen en wij regelen de rest!

* Je kunt hier ook kiezen voor de knop IK WIL EEN OFFERTE. Door op deze knop te drukken kun je de winkelwagen omzetten naar een offerte. Deze kun je naar jezelf mailen of bijvoorbeeld naar een vriend of collega. In de offerte zit een knop om alles weer terug te zetten in de winkelwagen.

IK HEB MIJN ACTIVITEIT BETAALD. WAT GEBEURT ER NU?

Nadat je de activiteit hebt betaald ontvang je de onderstaande mails. Houd je mailbox goed in de gaten. Heb je niets gekregen, kijk dan in je spambox.

1: Bedankt voor je boeking, je boeking wordt verwerkt in ons systeem en wordt gereserveerd bij eventuele samenwerkingspartners.

2: Je activiteiten zijn bevestigd op de door jouw gekozen datum en tijd

3: Herinnering van je activiteiten en handige informatie

De paaldans workshop wordt in een gezellig pand in hartje Den Haag uitgevoerd. Het pand heeft meerdere lichte ruimtes, alle voorzien van een kleedruimte en spiegels. Alle danspalen kunnen op static en spinning modus.

Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het adres is Juffrouw Idastraat 18C, 2513 BG Den Haag

Het kan in de zomermaanden flink druk zijn in Scheveningen en het is niet altijd even gemakkelijk om Scheveningen met de auto te bereiken. Wij raden jullie dan ook aan om, indien mogelijk, (deels) met het openbaar vervoer te reizen.

Er zijn diverse trams en bussen die vanaf de stations naar Scheveningen toe rijden. Er zijn ook diverse Park en Ride opties waardoor jullie voor een goedkoop tarief kunnen parkeren om vervolgens met het openbaar vervoer naar Scheveningen toe kunnen gaan.

TRAMLIJNEN NABIJ DE BEACHCLUB

Onze strandactiviteiten worden veelal opgezet naast Beachclub Copacabana, Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

Vanaf de tramhalte (lijn 1, 11 en 12) is het tussen de 5 – 10 minuten lopen naar de plek waar we onze strandactiviteiten opzetten. Deze tramlijnen stoppen overigens allemaal bij Station Hollands spoor of bij Den Haag Centraal Station.

Indien jullie tussen Scheveningen en Den Haag moeten reizen, kunnen jullie het beste lijn 1 nemen. (halte Keizerstraat naar halte Den Haag centrum) De tramrit duurt ongeveer 20 minuten. U kunt in deze tram met uw OV chipkaart inchecken of een los kaartje kopen binnenin de tram.

Gebruik de app OV9292 voor actuele reisinformatie in Den Haag en Scheveningen.

NACHTBUS

Zijn jullie op stap geweest in Den Haag en willen jullie terug jullie hostel in Scheveningen?

Trams rijden tot 00:00 a 01:00 (zie OV9292). Gelukkig is er ook HTM nachtbuzz die vanaf diverse haltes in het centrum van Den Haag om het uur naar Scheveningen rijdt. Indien jullie met de kroegentocht mee zijn stopt deze bus op 2 minuten loopafstand van de laatste club.

PARKEREN IN SCHEVENINGEN

Als jullie naar Scheveningen komen in de zomer raden we iedereen aan minimaal 1 extra uur uit te trekken voor drukte, files en parkeerproblemen.

Dit is niet alleen fijn omdat er niet gehaast hoeft te worden maar te laat komen op een reservering bij ons kan resulteren in een inkorting of annulering van jullie activiteit zonder restitutie. Wij zullen altijd alles doen om dit te voorkomen maar soms is dit door een druk programma niet te vermijden helaas.

Plan van tevoren goed hoe(laat) jullie van A naar B gaan dan komt alles in orde!

PARKEREN AAN DE WEG

In de haven van Scheveningen is het gratis parkeren vanaf 1/4/20 gewijzigd naar betaald parkeren, net zoals alle andere parkeerplekken in Scheveningen. Betaald parkeren in Scheveningen houdt helaas in dat je niet langer dan 2 uur je auto mag laten staan. Op straat parkeren en je auto een dag laten staan zit er dus helaas niet in.

PARKEREN IN EEN PARKEERGARAGE

Jullie kunnen terecht bij 1 van de parkeergarages in de buurt. Voor een overzicht wat betreft de actuele beschikbaarheid van parkeerplekken in de 4 grootste parkeergarages, zie deze link . Om zeker te zijn dat jullie een plek hebben in 1 van de dichtstbijzijnde garages, namelijk de Kurhaus garage of de Nieuwe Parklaan garage (beide ongeveer 10 minuutjes lopen naar beachclub Copacabana) raden we jullie aan om te reserveren om je parkeerplek lang van te voren te reserveren via deze link.

PARK & RIDE

Mochten jullie blijven slapen en komen jullie vroeg naar Scheveningen dan kunnen jullie ook altijd kiezen voor een Park & ride. Zie deze link voor meer informatie over de mogelijkheden.

Wij raden de Haagse citytax en HTMC aan indien u met de taxi gebracht of opgehaald wordt.

Let op, vervoer op de boulevard is niet toegestaan. Indien u opgehaald of gebracht wordt naar beachclub Copacabana vraag de taxi dan te stoppen bij cocktailbar Sahara (1 minuut vanaf de beachclub).

Tel: Haagse CityTax 070 383 0830
Tel: HTMC 070 390 7722

Hebben jullie een kroegentocht bij ons geboekt en willen jullie met de taxi vanaf het centrum naar jullie Hostel in Scheveningen rijden? Er is een taxi standplaats nabij de ingang van de laatste club (1 minuut lopen) Vooraf reserveren is niet per se nodig, aangezien er altijd genoeg taxi’s aanwezig zijn. De prijs vanaf de laatste club naar Jorplace Hostel is ongeveer: Taxi auto €25,-  of Taxi bus €35,-.  Let op, de genoemde prijzen zijn een gemiddelde prijs van een taxirit in 2020.

 1. Druk op de groene knop BEREKEN MIJN PRIJS onderaan de pagina.
 2. Vul de locatie, datum, starttijd en aantal personen in.
 3. Druk op de knop BEREKEN MIJN KORTING
 4. Kies voor de knop DOORGAAN NAAR AFREKENEN
 5. Vul je gegevens in.
 6. Kies 1 van de betaal opties en betaal online.

IK HEB MIJN ACTIVITEIT BETAALD. WAT GEBEURT ER NU?

Nadat je de activiteit hebt betaald ontvang je de onderstaande mails. Houd je mailbox goed in de gaten. Heb je niets gekregen, kijk dan in je spambox.

 1. Bedankt voor je boeking, je boeking wordt verwerkt in ons systeem en wordt gereserveerd bij eventuele samenwerkingspartners.
 2. Je activiteiten zijn bevestigd op de door jouw gekozen datum en tijd
 3. Herinnering van je activiteiten en handige informatie

Neem voor de workshop je sport kleding mee. Thema kleding of extra sexy kleding/ schoenen mag natuurlijk altijd! Het handigste is een korte broek en een shirt zonder mouwen. Voorkom uitglijden en laat de bodylotion die dag achterwege!

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden.

Bij groepen van 25 personen of meer: Deze vraag is uitgebreid opgenomen in de algemene voorwaarden Art. 6 en art. 8

Bij groepen van 25 personen of minder: Wat vervelend dat er twijfelaars zijn in je groep. Bij activiteiten die we zelf uitvoeren is het mogelijk om alleen te boeken voor de personen waarvan je zeker weet dat ze meegaan (we houden altijd het minimale aantal aan). De rest van de personen kunnen op de dag zelf in cash bij ons betalen. Laat ons zo snel mogelijk weten hoeveel personen erbij komen (uiterlijk 3 dagen voor aanvang) zodat we ruimschoots spullen meenemen. Neem contact met ons op en vraag ons bij welke activiteiten dit mogelijk is,

Indien mogelijk verplaatsen we je activiteit een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Groepen van 25 personen of meer kunnen ervoor kiezen om achteraf via een factuur te betalen. Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Andere suggesties…

 • crazy-twister-in-scheveningen

  CRAZY BEACH TWISTER

  CRAZY BEACH TWISTER

  Crazy Beach Twister is een combinatie tussen crazy 88, expeditie Robinson en twister! Zet je hand op de grond en je voet in de lucht. Maar pas op … voor je het weet heb je een opdracht te pakken! Grappige opdrachten, shotjes en buikpijn van het lachen. Dit is de perfecte ijsbreker voor ieder vrijgezellenfeest!
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Sluit je vrijgezellenfeest af met een dikke party avond in Den Haag! Shotjes shotjes en nog meer shotjes, dit wordt een avond om zeker te vergeten! Gelukkig hebben wij de foto’s nog! Blèr mee in de microfoon van gezellige kroegjes, schud jullie billen in leuke feest cafés en eindig de kroegentocht in een vette club!
  x
 • verenigingsuitje-bbq-scheveningen

  BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Plof lekker neer met de girls op een van heerlijke loungebanken van deze tropische beachclub in Scheveningen. Onze grill master maakt de heerlijkste stukken vlees voor jullie klaar op een enorme houtskool grill midden op het terras! De BBQ is inclusief verse vis, vlees, groenten en salades, friet, brood en lekkere sausjes. Goede service, vriendelijke bediening en gewoon lekker eten met een gezellige sfeer!
  x
VERSTUUR MIJN OFFERTE