POPQUIZ DINER

47.50

POPQUIZ DINER

Zijn jullie degene die altijd keihard mee staan te blehren zodra de Spice girls, de Backstreet boys of elk andere 90’s hit uit willekeurige speaker pompt?

En geef jullie eens ongelijk, want wat een heerlijke nummertjes waren dat!

Nu heb je de kans om deze classics weer te laten herleven tijdens een 3-gangen pop quiz diner. Zing uit volle borst mee en versla je vriendinnen! Wordt jij de nieuwe Queen of pop?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • € 47,50 PP INCL BTW

 • 2 UUR 

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 BIER / WIJN / FRIS

 • 3- GANGEN DINER

 • POP QUIZ

 • QUIZ MASTER

 • PRIJS WINNAAR

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN HET POPQUIZ DINER EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, HET POPQUIZ DINER ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
90's pop quiz diner Den Haag

INFO POPQUIZ DINER

Onze gezellige Quiz master neemt jullie weer even helemaal terug in de tijd, toen beenwarmers nog sexy waren en Peter André nog abs had!

Jullie worden ingedeeld in teams. Na een relaxte start knalt de eerste hit al uit de speakers. Meezingen kunnen jullie allemaal, maar waarom ging Take That ook alweer uit elkaar?

De popquiz bestaat uit meerdere rondes en gegarandeerd dat elke ronde jullie muzikale kennis op de proef stelt! Jullie krijgen grappige en originele muziek quiz vragen uit de jaren 80, 90, 00’s voorgeschoteld. Raad het geneuriede liedje van de vrijgezel en laat haar gekke dans moves maken op hits van toen en nu.

Er komen lekkere foute nummertjes voorbij terwijl jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner. En natuurlijk mag je tussen door flink mee blehren en mee dansen!

Wie van de vriendinnen heeft de grootste muziekkennis en was de ergste band groupie? Leer je vriendinnen eens op een andere manier kennen en maak jullie vrijgezellenfeest gedenkwaardig met het popquiz diner in Scheveningen!

ONTVANGST

Zodra jullie arriveren bij onze gezellige locatie in Scheveningen worden jullie vriendelijk ontvangen door de barman of iemand van de bediening. Laat weten dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en iedereen weet genoeg!

Jullie worden begeleid naar een lange tafel in het restaurantgedeelte. Om jullie even lekker in de mood te laten komen worden jullie eerst getrakteerd op een lekker wijntje. Zodra jullie proost hebben geroepen komt onze quiz master of disaster zich bij jullie melden, Patje Kroketje gaat jullie begeleiden in deze muzikale strijd der titanen!

Patrick neemt jullie mee naar een gezellige ruimte. Neem plaats op de barkrukken en bioscoopstoelen, want de eerste ronde gaat beginnen!

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST DE VRIJGEZEL UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE VRIJGEZELLENFEEST MET HAAR FAVORIETE MUZIEK ERONDER. LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET HUWELIJKSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

DE QUIZ

Voordat jullie het voorgerecht krijgen speelt Patje de eerste ronde met jullie, de fragment ronde! Hier krijgen jullie fragmenten van nummers te horen en aan jullie om daar vragen over te beantwoorden.

Na het voorgerecht gaan we door met de kennisronde. Hier komen een paar hilarische vragen aan bod en wellicht komen hier ook wat dance moves aan te pas.

Na het hoofdgerecht spelen we uiteraard de karaokeronde. Laat zien dat je een gouden strotje heb en verdien een hoop bonuspunten. Maar let op, Patje Kroketje draait al wat jaartjes mee en is niet heel snel onder de indruk. Dus doe je best!

Hebben jullie het in je om dit eetcafé uit zijn voegen te laten barsten?

POP QUIZ 3-GANGEN MENU

De pop quiz Scheveningen is inclusief een heerlijk 3-gangen keuze menu. Heb jij een lactose of glutenallergie of zijn er andere dieetwensen? Geef het tijdig aan ons door, zodat wij dit kunnen doorgeven aan het restaurant.

Het popquiz diner in Scheveningen is inclusief een drankje wijn / bier / fris. Dit drankje krijgen jullie als welkomstdrankje bij de start van de popquiz. Alle overige consumpties/(bij)gerechten zijn voor eigen rekening en dienen direct afgerekend te worden na het popquiz diner.

LOCATIE 

Aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat in het bruisende Scheveningen ligt ‘De Maatschappij’. Met aan de ene zijde een sfeervol restaurant en aan de andere zijde een gezellig bruin café, is De Maatschappij een echt begrip in Scheveningen.

Het Popquiz Diner vindt plaats aan de restaurantzijde waar een heerlijk 3-gangen diner geserveerd wordt. De popquiz vindt plaats in een aparte ruimte in het restaurant met hoge tafels, barkrukken en bioscoopstoelen.

De Keizerstraat mond uit op het strand. De eerste strandtent die je ziet, is Beachclub Copacabana. In deze strandtent verzorgen wij diverse workshops en strandactiviteiten.

De Maatschappij ligt op steenworp afstand van de boulevard van Scheveningen en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het adres van De Maatschappij is Keizerstraat 67, 2584 BC Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan het Popquizdiner boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Indien mogelijk verplaatsen we het Popquiz diner naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, 3-gangen keuze diner, locatie, prijs, popquiz, quiz master.

Er wordt rekening gehouden met dieet wensen en allergieën. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten waar je allergisch voor bent of met welke dieetwensen je graag wilt dat wij rekening houden.

Je kan je drankjes zowel cash als met de pin betalen. Per persoon afrekenen is niet mogelijk ivm drukte. Wees voorbereid en maak een gezamenlijke pot.

Je hoeft alleen je drankjes en eventuele andere gerechten of snacks die niet bij het Popquiz diner horen af te reken. Overige consumpties moeten voor vertrek bij De Maatschappij worden afgerekend bij jullie bedieningsmedewerker en kunnen niet op nacalculatie.

Apart per persoon afrekenen is niet mogelijk ivm drukte. Wees voorbereid en maak van te voren en gezamenlijke pot.

De gamehost is er alleen bij tijdens het ontvangst, de popquiz en bij het halen tijdens de nieuwe rondes. Tijdens het diner is hij er niet bij.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • BEACH TWISTER

  BEACH TWISTER

  Met het levensgrote 3D Beach Twister speel je twister op een wel hele grappige manier! Zet je hand op de grond en je voet in de lucht. Maar pas op … voor je het weet heb je een opdracht te pakken! Gedurende het hele spel zijn er shotjes te winnen. Na de Beach Twister is er tijd voor een mini fotoshoot op het strand. De fotoshoot is inclusief trouw accessoires!
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Plof lekker neer met de girls op een van heerlijke loungebanken van deze tropische beachclub in Scheveningen. Onze grill master maakt de heerlijkste stukken vlees voor jullie klaar op een enorme houtskool grill midden op het terras! De BBQ is inclusief verse vis, vlees, groenten en salades, friet, brood en lekkere sausjes. Goede service, vriendelijke bediening en gewoon lekker eten met een gezellige sfeer!
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Sluit je vrijgezellenfeest af met een dikke party avond in Den Haag! Shotjes shotjes en nog meer shotjes, dit wordt een avond om zeker te vergeten! Gelukkig hebben wij de foto’s nog! Blèr mee in de microfoon van gezellige kroegjes, schud jullie billen in leuke feest cafés en eindig de kroegentocht in een vette club!
  x