RIB VAREN

35.00

RIB BOAT VAREN

Speciaal voor de echte snelheidsduivels is er nu wel een heel extreem vrijgezellenuitje: De RIB BOAT experience in Scheveningen!

Met bijna 100 km per uur sjezen jullie door de krachtige golven heen.

Met de wind in je haren en het zeezout op je lippen beleef je de hardste uitwaai sessie van je leven!

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • 35,- PP INCL BTW

 • 30 MIN

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • SCHIPPER

 • REGENPAKKEN & REDDINGSVESTEN

 • SAA VERZEKERING

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN HET RIB BOOT VAREN EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, RIB VAREN ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
BH pimpen

INFO RIB VAREN

Beleef een super spannend vrijgezellenfeest met het Rib varen op Scheveningen! Je haren gaan spontaan overeind staan als je, je voorgangers tekeer ziet gaan over de Scheveningse zee.

Geef de vrijgezel een volledige rush tijdens haar vrijgezellenfeest, een echte adrenaline stoot voor een pittige dame!

ONTVANGST

Zodra jullie aankomen bij de 2e haven van Scheveningen aan de Dr Lelykade nr 24 zien jullie de Ribboten van GO FAST al liggen. Vertel hen dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de kapitein weet genoeg!

Gelukkig hebben ze genoeg ervaring met vrijgezellenfeestjes en weten ze binnen no time de vrijgezel te overtuigen om de boot op te stappen ook al heeft ze niet echt zeebenen.

Voor je het weet zijn jullie al aan de beurt. Als een paar stoere chicks gaan jullie het RIB avontuur aan. Na de nodige veiligheidsinstructies neemt de ervaren zee cowboy jullie mee voor een pittig avontuurtje in zijn powerboat.

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST DE VRIJGEZEL UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE VRIJGEZELLENFEEST MET HAAR FAVORIETE MUZIEK ERONDER. LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET HUWELIJKSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

TIJD VOOR ACTIE

Jullie krijgen allemaal een reddingsvest aan en voor de dames die bang zijn om een beetje nat te worden zijn er regenjassen aanwezig!

Houd je oorbellen maar in je tas want tijdens dit ritje vlieg je met bijna 100 km per uur over het water heen! Althans, als jullie dit willen natuurlijk. De schipper is een echte heer en hij zal het geen probleem vinden het iets rustiger aan doen als zijn passagiers dat van hem vragen!

Tijdens het rib varen beleef je Scheveningen eens van een hele andere kant. Vanaf de zee zie je het reuzenrad, de vuurtoren en de haven voorbij vliegen terwijl je scheurt over de kustlijn van Scheveningen!

LOCATIE

Ontmoet de schippers van Go Fast op de tweede haven van Scheveningen. Zij staan klaar om jullie een bijzondere ervaring te geven. Met een life jacket aan starten jullie de tocht. Jullie varen eerst langzaam aan de haven uit waarna jullie met hoge snelheid over de kustlijn van Scheveningen schieten!

Go Fast is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres is Doctor Lelykade 24, 2583 BH Den Haag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kunt Rib varen boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zul je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in en laat ons met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden en met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kunt niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer z.s.m van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Het is mogelijk dat je tijdens de rit een paar spetters water op je krijgt. Er zijn altijd regenpakken beschikbaar indien gewenst en in de winter zijn er thermopakken beschikbaar.

Rib varen kan bijna altijd door gaan, zelfs bij regen en harde wind. Er zijn regenjassen en thermojassen aanwezig, deze kunnen altijd gevraagd worden. Mocht de schipper de keuze maken niet te varen door slecht weer omstandigheden dan vragen we jullie contact met ons op te nemen.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Sluit je vrijgezellenfeest af met een dikke party avond in Den Haag! Shotjes shotjes en nog meer shotjes, dit wordt een avond om zeker te vergeten! Gelukkig hebben wij de foto’s nog! Blèr mee in de microfoon van gezellige kroegjes, schud jullie billen in leuke feest cafés en eindig de kroegentocht in een vette club!
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Plof lekker neer met de girls op een van heerlijke loungebanken van deze tropische beachclub in Scheveningen. Onze grill master maakt de heerlijkste stukken vlees voor jullie klaar op een enorme houtskool grill midden op het terras! De BBQ is inclusief verse vis, vlees, groenten en salades, friet, brood en lekkere sausjes. Goede service, vriendelijke bediening en gewoon lekker eten met een gezellige sfeer!
  x
 • BEACH TWISTER

  BEACH TWISTER

  Met het levensgrote 3D Beach Twister speel je twister op een wel hele grappige manier! Zet je hand op de grond en je voet in de lucht. Maar pas op … voor je het weet heb je een opdracht te pakken! Gedurende het hele spel zijn er shotjes te winnen. Na de Beach Twister is er tijd voor een mini fotoshoot op het strand. De fotoshoot is inclusief trouw accessoires!
  x