DE LEUKSTE IDEEËN VOOR EEN VRIJGEZELLENFEEST VOOR VROUWEN!

Ben je op zoek naar leuke ideeën en grappige activiteiten voor een vrijgezellenfeest? Wij bieden meer dan 100 super originele activiteiten aan, die speciaal ontwikkelt zijn voor een vrijgezellenfeestje voor vrouwen!

Verras de dames met een actief uitje in Scheveningen, Archery tag dick hunt is onze bestseller en wordt het vaakst geboekt door vrijgezellengroepen die wel van een beetje actie en een geintje houden.

Is jullie bruid in spe een echte crea Bea en houdt ze van creatieve workshops met een hoog lach gehalte? We hebben een hoop leuke workshops, de Naughty cocktails staat in de top 5 leukste workshops van Scheveningen!

Van sportieve strandactiviteiten tot grappige workshops en leuke citygames. Van proeverij tot diner met drank en van kroegentocht met stripper tot goedkoop overnachten het is allemaal via deze website te boeken!

Duidelijke informatie, laag geprijsd en een super originele vrijgezellendag. Daar staan we voor!

vrijgezellenfeest-vrouwen-scheveningen

DE LEUKSTE IDEEËN VOOR EEN VRIJGEZELLENFEEST VOOR VROUWEN!

Ben je op zoek naar leuke ideeën en grappige activiteiten voor een vrijgezellenfeest? Wij bieden meer dan 100 super originele activiteiten aan, die speciaal ontwikkelt zijn voor een vrijgezellenfeestje voor vrouwen!

Verras de dames met een actief uitje in Scheveningen, Archery tag dick hunt is onze bestseller voor meiden die wel van een beetje actie en humor houden tijdens hun vrijgezellenfeestje.

Is jullie bruid in spe een echte crea Bea en houdt ze van creatieve workshops met een hoog lach gehalte? We hebben een hoop leuke workshops, de Naughty cocktails staat in de top 5 leukste workshops van Scheveningen!

Van sportieve strandactiviteiten tot grappige workshops en leuke citygames. Van proeverij tot diner met drank en van kroegentocht met stripper tot goedkoop overnachten het is allemaal via deze website te boeken. Duidelijke informatie, laag geprijsd en een super originele vrijgezellendag. Daar staan we voor!

DUIDELIJKE INFORMATIE

LAGE PRIJS

UNIEKE ACTIVITEITEN

TOP 5 STRANDACTIVITEITEN VRIJGEZELLENFEEST VOOR VROUWEN IN SCHEVENINGEN

vrijgezellenfeest-vrouwen-tijdens-archery-tag-in-scheveningen

ARCHERY TAG DICK HUNT

Schiet op de rennende piemel, win bonus shotjes & een fles prosecco!

Vanaf €10,- pp

vrijgezellenfeest-vrouwen-scheveningen-expeditie-robinson

EXPEDITIE ROBINSON

Puzzels, de eet proef en uiteraard vuur maken! Wie wint deze Expeditie?Wie is die Robinson?

Vanaf €10,- pp

vrijgezellenfeest-vrouwen-crazy-beach-twister-scheveningen

CRAZY BEACH TWISTER

Crazy opdrachten en shotjes voor de vrijgezel EN voor jullie!

Vanaf €10,- pp

vrijgezellenfeest-vrouwen-scheveningen-tijdens-sumo-worstelen

SUMO WORSTELEN

Grijp de vrijgezel bij haar luier en slinger haar over het strand! Drink in iedere ronde Sake!

Vanaf €10,- pp

vrijgezellenfeest-vrouwen-scheveningen-bumperballen

BUMPERBAL

Heeft je vriendin met je vriendje zitten flirten? Dit is het moment voor payback!

Vanaf €10,- pp

TOP 10 LEUKE TIPS EN IDEEËN VOOR EEN VRIJGEZELLENFEEST VOOR VROUWEN

Ben je op zoek naar leuke tips en ideeën voor jullie vrijgezellenfeest? Bekijk het onderstaande lijstje 10 TIPS EN IDEEËN VOOR EEN VRIJGEZELLENFEEST VOOR VROUWEN voor inspiratie!

We hebben 10 ideeën voor complete vrijgezellenfeesten gemaakt en we hopen jullie hiermee inspiratie te gaven om jullie perfecte combinatie samen te stellen. Er zijn meer dan 1000 combinaties te maken, dit zijn slechts voorbeeld combinaties die vaak geboekt worden door vrouwelijke vrijgezellenfeestjes.

Bij alle ideeën voor vrijgezellenfeesten hebben we duidelijk de prijs per persoon weergeven en de totale korting voor een groep van 10 meiden. Bij vrijwel alle combinaties gaat DE VRIJGEZEL GRATIS MEE!

ARCHERY TAG DICK HUNT + BEACH BBQ + KROEGENTOCHT MET/OF ZONDER STRIPPER

Deze combinatie is inclusief:

 • welkomstshotjes
 • Pijl en boog schieten met scheidsrechter inclusief bonus shotjes en man in piemel outfit
 • Fles bubbels
 • bbq met grillmaster
 • kroegentocht met partygids inclusief 1 bier/fris/wijn en 7 shotjes
 • foto’s gedurende de hele vrijgezellendag en vrijgezellenavond

*optioneel: stripper tijdens kroegentocht, lunch, overnachting, mini fotoshoot

Prijs: €61,80 pp incl btw.

Jullie totale korting is €58,20 omdat jullie een combodeal hebben gekozen, wat betekend dat jullie vrijgezel zo goed als GRATIS mee gaat!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 3 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL BEACH EAT RAVE REPEAT

ARCHERY TAG DICK HUNT

Dit is echt een leuke combinatie voor meiden die hard willen lachen tijdens hun vrijgezellenfeest!

Jullie vrijgezellendag start met Archery Tag Dick Hunt in Scheveningen. De vrijgezel heeft geen idee dat er in de laatste ronde ”levend aas” tevoorschijn komt! De vrijgezel mag samen met jullie op de enorme piemel schieten in de hoop hem te raken en daarmee shotjes te winnen. Wie de appel van zijn ”eikel” schiet wint een fles prosecco voor de meiden!

BEACH BBQ

Ondertussen bereid jullie grillmaster de BBQ op een enorme hanggrill midden op het terras van de tropische beachclub. Sappige stukken biefstuk, kipsaté, hamburgers, zalm maar ook diverse gegrilde groentes, 4 verschillende salades, brood, friet en sauzen horen bij de bbq. Eet zoveel jullie willen, de bbq is onbeperkt!

VERVOER

Als jullie helemaal uitgegeten zijn, lopen jullie binnen 5 minuutjes naar de tramhalte. Binnen 20 minuten zijn jullie in het centrum, it’s party time! Jullie willen graag gelijk feest en willen zo snel mogelijk dansen. Terwijl het normaal gesproken overal pas rond 00:00 druk wordt zetten wij de kroegen en clubs alvast vol vanaf 21:00 met mensen die net als jullie, helemaal los willen gaan.

KROEGENTOCHT

Onze partygidsen staat al op jullie te wachten met een groot dienblad met shotjes. Klets even bij op een van de gezelligste pleinen van het centrum. Samen met tientallen kroegtijgers vertrekken we naar de volgende kroeg met een lekker soundje op aangezien onze begeleiders bluetooth speakers aan hebben waar pompende beats uitkomen. Jullie mogen jullie favoriete nummertje aanvragen! Tijdens het lopen naar de volgende kroeg maken we een korte stop. Het is tijd dat iedereen jullie vrijgezel leert kennen. Ze krijgt lichtgevende duivels hoorntjes op en wordt de hele avond in de spotlight gezet. Kunnen jullie alle shotjes aan tijdens onze kroegentocht?

Live muziek, billen schudden, op de bar dansen alles komt aan bod. Dat en heel veel shotjes uiteraard! Willen jullie de vrijgezel verrassen met een stripper boek dan de kroegentocht + stripper. 

Tip: Vind je de combinatie van een strandactiviteit + diner + kroegentocht een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever andere activiteiten gezien in deze combodeal? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit tientallen activiteiten in ons systeem!

CRAZY BEACH TWISTER + NAUGHTY COCKTAILS + BEACH BBQ + KROEGENTOCHT

Deze combodeal is inclusief

*optioneel: stripper tijdens kroegentocht, lunch, overnachting

Prijs: €84,- pp incl btw.

Jullie totale groepskorting is €169,90 omdat jullie een combodeal hebben gekozen, wat betekend dat jullie vrijgezel +jijzelf eigenlijk GRATIS mee gaan tijdens het vrijgezellenfeest!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 4 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL NOOIT MEER NAAR HUIS

CRAZY BEACH TWISTER

Onze gigantische opblaasbare twister midden op het strand is niet te missen! De gamehost staat al klaar om jullie te verwelkomen met shotjes en een bak met enveloppen met opdrachten!

Tijdens Crazy beach twister gaan jullie de strijd aan met elkaar, maar vooral met de vrijgezel in een enorm opblaasbare twister. Valt de vrijgezel dan krijgt ze een opdracht, maar vallen jullie om dan krijgen jullie de opdracht voor jullie kiezen. Crazy beach twister is een leuke combinatie tussen crazy 88, expeditie Robinson en twister!

NAUGHTY COCKTAIL WORKSHOP

Hierna is het nog meer lachen geblazen! Het is tijd voor Porn star martini’s en mojitos, maar als je net denkt dat ja alles wel zo’n beetje gezien hebt staan er tijdens de 2de cocktail plotseling roze, bruine en zwarte dildo’s op tafel. En daar gaan jullie je mojito mee maken! De Naughty cocktail workshop zit vol leuke verrassingen en heeft een hoog ”piemel” gehalte.

MINI FOTOSHOOT

Na de cocktail workshop mogen jullie mee het strand op en is het tijd voor de gratis mini fotoshoot met leuke accessoires. Jullie krijgen hysterische roze attributen en de vrijgezel wordt helemaal opgedirkt. Wie vangt het boeketje en zien we volgend jaar terug?

BEACH BBQ

Ondertussen bereid jullie grillmaster de BBQ op een enorme hanggrill midden op het terras van de tropische beachclub. Sappige stukken biefstuk, kipsaté, hamburgers, zalm maar ook diverse gegrilde groentes, 4 verschillende salades, brood, friet en sauzen horen bij de bbq. Eet zoveel jullie willen, de bbq is onbeperkt!

VERVOER

Als jullie helemaal uitgegeten zijn, lopen jullie binnen 5 minuutjes naar de tramhalte. Binnen 20 minuten zijn jullie in het centrum, it’s party time! Jullie willen graag gelijk feest en willen zo snel mogelijk dansen. Terwijl het normaal gesproken overal pas rond 00:00 druk wordt zetten wij de kroegen en clubs alvast vol vanaf 21:00 met mensen die net als jullie, helemaal los willen gaan.

KROEGENTOCHT

Onze partygidsen staat al op jullie te wachten met een groot dienblad met shotjes. Klets even bij op een van de gezelligste pleinen van het centrum. Samen met tientallen kroegtijgers vertrekken we naar de volgende kroeg met een lekker soundje op aangezien onze begeleiders bluetooth speakers aan hebben waar pompende beats uitkomen. Jullie mogen jullie favoriete nummertje aanvragen! Tijdens het lopen naar de volgende kroeg maken we een korte stop. Het is tijd dat iedereen jullie vrijgezel leert kennen. Ze krijgt lichtgevende duivels hoorntjes op en wordt de hele avond in de spotlight gezet. Kunnen jullie alle shotjes aan tijdens onze kroegentocht?

Live muziek, billen schudden, op de bar dansen alles komt aan bod. Dat en heel veel shotjes uiteraard! Willen jullie de vrijgezel verrassen met een stripper boek dan de kroegentocht + stripper. 

Tip: Vind je de combinatie van een strandactiviteit + workshop + diner + kroegentocht een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever andere activiteiten gezien in deze combodeal? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit tientallen activiteiten in ons systeem!

GLITTER PIEMELS  + BEACH BBQ + KROEGENTOCHT

Deze combinatie is inclusief

 • welkomstshotjes
 • glitter piemels inclusief leuke prijs winnaar
 • bbq met grillmaster
 • kroegentocht incl partygids en 1 wijn/bier/fris + 7 shotjes
 • foto’s gedurende jullie vrijgezellenmiddag en vrijgezellenavond

*optioneel: stripper tijdens kroegentocht, lunch, overnachting. mini fotoshoot

Prijs: €64,70  pp incl btw.

Jullie totale groepskorting is €47,90 omdat jullie een combodeal hebben gekozen, wat betekend dat jullie vrijgezel eigenlijk bijna GRATIS mee gaat!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 3 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL OHOHDENHAAG

WORKSHOP GLITTER PIEMELS

Jullie starten de dag in een tropische beachclub waar jullie aan de slag gaan om de mooiste glitter schwanzjes te maken. Jullie krijgen bij aanvang een lekker shotje van ons om even helemaal in de vrijgezellenfeest sfeer te komen. Hebben jullie te maken met een zwangere bruid? het welkomstshotje kan ook alcohol vrij gemaakt worden! De workshop begeleider laat jullie lekker jullie gang gaan, maar beoordeelt op het einde welke glitter piemel het mooiste is. Uiteraard is dat altijd degene die de vrijgezel heeft gemaakt, zij krijgt dan ook een leuke prijs in de vorm van…

BEACH BBQ

Ondertussen bereid jullie grillmaster de bbq op een enorme hanggrill midden op het terras van de tropische beachclub. Sappige stukken biefstuk, kipsaté, hamburgers, zalm maar ook diverse gegrilde groentes, 4 verschillende salades, brood, friet en sauzen horen bij de bbq. Eet zoveel jullie willen, de bbq is onbeperkt!

VERVOER

Als jullie helemaal uitgegeten zijn, lopen jullie binnen 5 minuutjes naar de tramhalte. Binnen 20 minuten zijn jullie in het centrum, it’s party time! Jullie willen graag gelijk feest en willen zo snel mogelijk dansen. Terwijl het normaal gesproken overal pas rond 00:00 druk wordt zetten wij de kroegen en clubs alvast vol vanaf 21:00 met mensen die net als jullie, helemaal los willen gaan.

KROEGENTOCHT

Onze partygidsen staat al op jullie te wachten met een groot dienblad met shotjes. Klets even bij op een van de gezelligste pleinen van het centrum. Samen met tientallen kroegtijgers vertrekken we naar de volgende kroeg met een lekker soundje op aangezien onze begeleiders bluetooth speakers aan hebben waar pompende beats uitkomen. Jullie mogen jullie favoriete nummertje aanvragen! Tijdens het lopen naar de volgende kroeg maken we een korte stop. Het is tijd dat iedereen jullie vrijgezel leert kennen. Ze krijgt lichtgevende duivels hoorntjes op en wordt de hele avond in de spotlight gezet. Kunnen jullie alle shotjes aan tijdens onze kroegentocht?

Live muziek, billen schudden, op de bar dansen alles komt aan bod. Dat en heel veel shotjes uiteraard! Willen jullie de vrijgezel verrassen met een stripper boek dan de kroegentocht + stripper. 

Tip: Vind je de combinatie van een  workshop + diner + kroegentocht een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever een andere workshop of totaal andere activiteit gehad? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit meer dan 40 middagactiviteiten in ons systeem!

SURVIVOR + BEACH VOLLEY + ITALIAANS DINEREN + KROEGENTOCHT

Deze combodeal is inclusief

*optioneel: stripper tijdens kroegentocht, lunch, overnachting

Prijs: €75,- pp incl btw.

Jullie totale groepskorting is €172,70 omdat jullie een combodeal hebben gekozen, wat betekend dat jullie vrijgezel + jijzelf eigenlijk GRATIS mee gaan en jullie daar bovenop nog iets meer dan €20,- korting krijgen!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 4 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL BEACH EAT RAVE REPEAT XL

SURVIVOR SCHEVENINGEN

Jullie starten jullie dag met de leukste versie van expeditie Robinson op Scheveningen. Door onze absolute obsessie met het programma expeditie Robinson en de Amerikaanse versie Survivor hebben wij een selectie gemaakt van de gaafste opdrachten, puzzels en proeven! We hebben 3 verschillende versies met verschillende prijzen dus voor ieder budget is dit een top activiteit.

BEACH VOLLEYBAL

Onze knappe beach hunk heeft een beach volleyball veld neergezet op het zonovergoten Scheveningen. Met de blote voetjes in het zand en een zonnetje op jullie gezicht is dit de ideale activiteit tijdens een stranddag. Jullie bepalen uiteraard zelf hoe fanatiek jullie worden een drankje in de rust is niet ongebruikelijk. Het veldje staat direct naast het terras!

MINI FOTOSHOOT

Na jullie expeditie mogen jullie mee het strand op en is het tijd voor de gratis mini fotoshoot met leuke accessoires. Jullie krijgen hysterische roze attributen en de vrijgezel wordt helemaal opgedirkt. Wie vangt het boeketje en zien we volgend jaar terug?

VERVOER

jullie binnen 5 minuutjes naar de tramhalte. Binnen 20 minuten zijn jullie in het centrum, it’s dinner time! Vanaf de tramhalte is het nog geen 5 minuten naar het restaurant.

ITALIAANS DINEREN

Mario heeft een heerlijk tafeltje voor jullie gereserveerd! Jullie mogen elke pizza, pasta of maaltijdsalade van de kaart kiezen, meer dan 40 keuzes dus voor iedereen wat wils. Daarnaast is dit diner inclusief 4 drankjes…. Mamma mia wat een goeie deal! Vanaf het restaurant is het nog geen 5 minuutjes lopen naar het startpunt van de kroegentocht dus jullie hebben alle tijd.

KROEGENTOCHT

Onze partygidsen staat al op jullie te wachten met een groot dienblad met shotjes. Klets even bij op een van de gezelligste pleinen van het centrum. Samen met tientallen kroegtijgers vertrekken we naar de volgende kroeg met een lekker soundje op aangezien onze begeleiders bluetooth speakers aan hebben waar pompende beats uitkomen. Jullie mogen jullie favoriete nummertje aanvragen! Tijdens het lopen naar de volgende kroeg maken we een korte stop. Het is tijd dat iedereen jullie vrijgezel leert kennen. Ze krijgt lichtgevende duivels hoorntjes op en wordt de hele avond in de spotlight gezet. Kunnen jullie alle shotjes aan tijdens onze kroegentocht?

Live muziek, billen schudden, op de bar dansen alles komt aan bod. Dat en heel veel shotjes uiteraard! Willen jullie de vrijgezel verrassen met een stripper boek dan de kroegentocht + stripper. 

Tip: Vind je de combinatie van een 2 strandactiviteiten + diner + kroegentocht een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever andere activiteiten gezien in deze combodeal? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit tientallen activiteiten in ons systeem!

BURLESQUE WORKSHOP + ARCHERY TAG DICK HUNT + BBQ + 3 UUR DRANK AFKOOP

Deze combodeal is inclusief

*optioneel: lunch, overnachting

Prijs: €93,- pp incl btw.

Jullie totale groepskorting is €189,70 omdat jullie een combodeal hebben gekozen, wat betekend dat jullie vrijgezel + jijzelf eigenlijk GRATIS mee gaan en jullie daarnaast extra geld over hebben voor drankjes!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 3 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL ZON ZEE SMULLEN

WORKSHOP BURLESQUE

Jullie dag start in Den Haag met een lekker glas prosecco in een gezellige dansschool midden in het centrum. De vrijgezel verkleed zich in de paskamer, want jullie hebben op eigen initiatief hakken en een korset voor haar meegenomen. De Burlesque workshop is immers een lesje verleidelijk dansen 2.0 waar humor voorop staat!

VERVOER

Vanaf de dansschool lopen jullie binnen 5 minuutjes naar de tramhalte. Binnen 20 minuten zijn jullie op het strand! Smeren jullie je goed in dames?

ARCHERY TAG DICK HUNT

Als de heupjes lekker losjes zijn en jullie arriveren bij de tropische beachclub kunnen jullie meteen van start met Archery Tag Dick Hunt in Scheveningen. De vrijgezel heeft geen idee dat er in de laatste ronde ”levend aas” tevoorschijn komt! De vrijgezel mag samen met jullie op de enorme piemel schieten in de hoop hem te raken en daarmee shotjes te winnen. Wie de appel van zijn ”eikel” schiet wint een fles prosecco voor de meiden!

MINI FOTOSHOOT

Als jullie een beetje bijgekomen zijn mogen jullie mee het strand op en is het tijd voor de gratis mini fotoshoot met leuke accessoires. Jullie krijgen hysterische roze attributen en de vrijgezel wordt helemaal opgedirkt. Wie vangt het boeketje en zien we volgend jaar terug?

BBQ + 3 UUR ONBEPERKT DRANKJES

Hebben jullie je van je allermooiste kant laten zien dan lopen jullie door naar de volgende beachclub voor een grill it yourself bbq + 3 uur onbeperkt drank!

Tip: Vind je de combinatie van een strandactiviteit + workshop + diner een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever andere activiteiten gezien in deze combodeal? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit tientallen activiteiten in ons systeem!

CRAZY 88 + ITALIAANS DINER + KROEGENTOCHT

Deze combodeal is inclusief

 • Citygame met grappige opdrachten inclusief gamehost en leuke prijs winnaars
 • Italiaans diner inclusief pizza, pasta of maaltijdsalade naar keuze + 4 bier/wijn/fris
 • kroegentocht met partygids inclusief welkomstdrankje en 7 shotjes
 • foto’s van jullie opdrachten en van jullie vrijgezellennacht.

*optioneel: stripper tijdens kroegentocht, lunch, overnachting, mini fotoshoot

Prijs: €63,30 pp incl btw.

Jullie totale groepskorting is €46,40 omdat jullie een combodeal hebben gekozen, wat betekend dat jullie vrijgezel eigenlijk bijna GRATIS mee gaat!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 3 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL OHOH DENHAAG

CRAZY 88

Ontmoet onze game host in een gezellig café in Den Haag of in een tropische beachclub in Scheveningen. Jullie gaan samen met de bride to be op pad en krijgen de grappigste opdrachten voor jullie kiezen tijdens Crazy 88! Krijgen jullie dat gratis drankje door de barman te versieren en wie gaat er wie kruipt er als een krolse pitpoes op de motorkap van een auto? Welk team gaat veel te ver met de opdrachten en pakt de hoofdprijs?

VERVOER

Als jullie de locatie Scheveningen hebben gekozen voor crazy 88 lopen jullie binnen 5 minuutjes naar de tramhalte. Binnen 20 minuten zijn jullie in het centrum, it’s dinner time! Vanaf de tramhalte is het nog geen 5 minuten naar het restaurant.

ITALIAANS DINEREN

Mario heeft een heerlijk tafeltje voor jullie gereserveerd! Jullie mogen elke pizza, pasta of maaltijdsalade van de kaart kiezen, meer dan 40 keuzes dus voor iedereen wat wils. Daarnaast is dit diner inclusief 4 drankjes…. Mamma mia wat een goeie deal! Vanaf het restaurant is het nog geen 5 minuutjes lopen naar het startpunt van de kroegentocht dus jullie hebben alle tijd.

KROEGENTOCHT

Onze partygidsen staat al op jullie te wachten met een groot dienblad met shotjes. Klets even bij op een van de gezelligste pleinen van het centrum. Samen met tientallen kroegtijgers vertrekken we naar de volgende kroeg met een lekker soundje op aangezien onze begeleiders bluetooth speakers aan hebben waar pompende beats uitkomen. Jullie mogen jullie favoriete nummertje aanvragen! Tijdens het lopen naar de volgende kroeg maken we een korte stop. Het is tijd dat iedereen jullie vrijgezel leert kennen. Ze krijgt lichtgevende duivels hoorntjes op en wordt de hele avond in de spotlight gezet. Kunnen jullie alle shotjes aan tijdens onze kroegentocht?

Live muziek, billen schudden, op de bar dansen alles komt aan bod. Dat en heel veel shotjes uiteraard! Willen jullie de vrijgezel verrassen met een stripper boek dan de kroegentocht + stripper. 

Tip: Vind je de combinatie van een 1 citygame + diner + kroegentocht een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever andere activiteiten gezien in deze combodeal? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit tientallen activiteiten in ons systeem!

BORRELBOOT + XL DROMENVANGERS + BBQ MET DRANKAFKOOP

Deze combodeal is inclusief

*optioneel: lunch, overnachting

Prijs: €97,90 pp incl btw.

Jullie totale groepskorting is €180,40 omdat jullie een combodeal hebben gekozen. Dat betekend dat jullie vrijgezel eigenlijk GRATIS mee gaat en jullie daarnaast extra geld over hebben voor drankjes!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 3 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL ZON ZEE ZONNEBRAND

BORRELBOOT

Boek de borrelboot en kies uit drie verschillende opstap locaties in Den Haag of Scheveningen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om op te stappen bij Den Haag cs en met de boot naar Scheveningen te varen. Jullie kunnen zelf muziek opzetten door de ingebouwde bleutooth speakers in de boot. Ook kunnen jullie kiezen voor een drankarrangement inclusief 1,5 uur onbeperkt drankjes tijdens jullie boottocht!

WORKSHOP DROMENVANGERS XL

Vanaf de uitstapplek in Scheveningen is het nog geen 10 minuutjes lopen naar beachclub Copacabana. Jullie krijgen (indien gewenst) een lekker welkomst shotje van ons bij aankomst in de tropische beachclub waarna jullie hele grote dromenvangers gaan maken. Jullie kunnen meteen aan de slag met macramé touw, een enorme ring van zo’n 50 – 60 cm en veertjes, bloemetjes en schelpjes.

MINI FOTOSHOOT

Na de dromenvangers workshop mogen jullie mee het strand op en is het tijd voor de gratis mini fotoshoot met leuke accessoires. Jullie krijgen hysterische roze attributen en de vrijgezel wordt helemaal opgedirkt. Wie vangt het boeketje en zien we volgend jaar terug?

BBQ + 3 UUR ONBEPERKT DRANKJES

Jullie gaan lekker grillen bij een gezellige strandtent die op nog geen 10 minuutjes lopen is van beachclub Copacabana. De bbq is een grill it yourself bbq en is inclusief 3 uur lang onbeperkt drank! Lopen jullie nog recht de beachclub uit?

Tip: Vind je de combinatie van een 1 workshop + 1 wateractiviteit + diner een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever andere activiteiten gezien in deze combodeal? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit tientallen activiteiten in ons systeem!

SALSA WORKSHOP (EHBL) + ESCAPEROOM + GRIEKS DINEREN + KROEGENTOCHT

Deze combodeal is inclusief

*optioneel: stripper tijdens kroegentocht, lunch, overnachting

Prijs: €94,- pp incl btw.

Jullie totale groepskorting is €167,- omdat jullie een combodeal hebben gekozen. Dat betekend dat jullie vrijgezel en jij eigenlijk bijna GRATIS mee gaan!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 4 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL OHOH DENHAAG XL

WORKSHOP SALSA DANSEN (EHBL)

Jullie starten je dag bij een heerlijke tropische beachclub in Scheveningen. Als jullie er klaar voor zijn komt latin boy Andres jullie halen voor EHBL. Want zeg nou zelf, een lesje Eerste Hulp Bij Latin dansen verzorgt door een knappe Latino is altijd een leuk idee voor een vrijgezellenmiddag!

MINI FOTOSHOOT

Als jullie een beetje bijgekomen zijn mogen jullie mee het strand op en is het tijd voor de gratis mini fotoshoot met leuke accessoires. Jullie krijgen hysterische roze attributen en de vrijgezel wordt helemaal opgedirkt. Wie vangt het boeketje en zien we volgend jaar terug?

ESCAPE ROOM

als jullie helemaal losjes uit de workshop en fotoshoot komen is het tijd voor een spannende escape room. In Scheveningen hebben we 3 spannende escape rooms voor jullie in de aanbieding. Mochten jullie liever een escape room in Den Haag doen dan kan dat uiteraard ook via ons boekingssysteem. Kies voor 2 verschillende kamers en probeer niet in paniek te raken. Welk team kraakt alle puzzels en komt als eerst naar buiten?

VERVOER

Vanaf zowel de escape room en de beachclub zijn jullie binnen 5 minuutjes bij de tramhalte. Binnen 20 minuten zijn jullie in het centrum van Den Haag en het restaurant ligt vlak bij de tramhalte, it’s dinner time!

GRIEKS DINEREN

Na al jullie avondturen hebben jullie flink honger gekregen en dat is maar goed ook, want tijdens de Go Greek krijg je pas echt waar voor je geld! Dimitris heeft jullie al van ver gespot en staat al meteen te wachten met een ouzo shotje, Yamas lady’s!

KROEGENTOCHT

Onze partygidsen staat al op jullie te wachten met een groot dienblad met shotjes. Klets even bij op een van de gezelligste pleinen van het centrum. Samen met tientallen kroegtijgers vertrekken we naar de volgende kroeg met een lekker soundje op aangezien onze begeleiders bluetooth speakers aan hebben waar pompende beats uitkomen. Jullie mogen jullie favoriete nummertje aanvragen! Tijdens het lopen naar de volgende kroeg maken we een korte stop. Het is tijd dat iedereen jullie vrijgezel leert kennen. Ze krijgt lichtgevende duivels hoorntjes op en wordt de hele avond in de spotlight gezet. Kunnen jullie alle shotjes aan tijdens onze kroegentocht?

Live muziek, billen schudden, op de bar dansen alles komt aan bod. Dat en heel veel shotjes uiteraard! Willen jullie de vrijgezel verrassen met een stripper boek dan de kroegentocht + stripper. 

Tip: Vind je de combinatie van 1 workshop + 1 citygame + diner + kroegentocht een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever andere activiteiten gezien in deze combodeal? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit tientallen activiteiten in ons systeem!

STRAND YOGA + GIN TONIC PROEVERIJ + BEACH BBQ

Deze combodeal is inclusief

*optioneel: lunch, overnachting

Prijs: €72,- pp incl btw.

Jullie totale groepskorting is €152,- Dat betekend dat jullie vrijgezel en jij eigenlijk GRATIS mee gaan!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 3 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL ZON ZEE ZONNEBRAND

STRAND YOGA

Jullie starten jullie dag met een heerlijke Strand yoga sessie van onze yoga guru Fi. Voordat jullie starten met een kleine meditatie sessie krijgen jullie een shotje aangeboden (het blijft tenslotte een vrijgezellenfeest), jullie mogen zelf kiezen voor een healthy shot of een alcoholisch shotje. Jullie zitten midden op het strand met uitzicht op de zee en de zon op jullie gezicht. Namaste lady’s!

GIN TONIC PROEVERIJ

Als jullie helemaal zen zijn geworden mogen jullie plaatsnemen want wij hebben een knus hoekje voor jullie klaargezet. Binnen no time staat onze Gin tonic expert voor jullie. Jullie krijgen 3 heerlijke gin tonics tijdens deze Gin Tonic proeverij met een mooi verhaal en tropische garneringen. Eindelijk kunnen jullie even lekker bijkletsen en uiteraard proosten op de bride to be!

MINI FOTOSHOOT

Na een korte pauze neemt onze fotograaf jullie mee naar het strand. Jullie krijgen een super leuke mini fotoshoot helemaal gratis! De vrijgezel krijgt een tutu, een sjerp en een sluiertje om, de fotograaf heeft een aantal leuke poses voor jullie petto! Wie vangt haar boeketje en kan volgend jaar ook een vrijgezellenfeest op Scheveningen verwachten?

BEACH BBQ

Ondertussen bereid jullie grillmaster de Beach BBQ op een enorme hanggrill midden op het terras van de tropische beachclub. Sappige stukken biefstuk, kipsaté, hamburgers, zalm maar ook diverse gegrilde groentes, 4 verschillende salades, brood, friet en sauzen horen bij de bbq. Eet zoveel jullie willen, de bbq is onbeperkt!

Tip: Vind je de combinatie van 1 workshop + 1 proeverij + diner een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever een andere workshop of totaal andere activiteit gehad? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit meer dan 40 middagactiviteiten in ons systeem!

BUMPERBALLEN + SUMO WORSTELEN + BEACH BBQ

Deze combodeal is inclusief

*optioneel: lunch, overnachting

Prijs: €58,- pp incl btw.

Jullie totale groepskorting is €228,- omdat jullie een combodeal hebben gekozen. Dat betekend dat jullie vrijgezel + 3 andere meiden eigenlijk GRATIS mee gaan!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 3 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL ZON, ZEE, BBQ

BUMPERBAL

Jullie starten jullie vrijgezellenfeest in Scheveningen met een gezellig potje bumperballen in het zand. Heeft 1 van de meiden vroeger met je vriendje geflirt? Dit is het moment om wraak te nemen in een enorme opblaasbare bal. Zodra jullie knappe mannelijk scheids op het fluitje blaast gaat het los en rollen jullie lachend door het veld. Met wie heb jij nog een appeltje te schillen?

MINI FOTOSHOOT

Als jullie helemaal uitgerold zijn worden jullie opgehaald door onze fotograaf  en is het tijd voor de gratis mini fotoshoot met leuke accessoires. Jullie krijgen hysterische roze attributen en de vrijgezel wordt helemaal opgedirkt. Wie vangt het boeketje en zien we volgend jaar terug?

SUMO WORSTELEN

Heeft die heks uit jullie vrijgezellenfeest het boeketje voor je neus weg gegrepen? Geen zorgen, want tijdens het sumo worstelen kunnen jullie het mooi uitvechten. Je had toch nog wel een appeltje met haar te schillen…Jullie worden in enorme japanse fatsuits gehesen en gaan de strijd met elkaar aan. Maar eerst nog even een slokje sake en met zout strooien om de boze geesten te verdrijven! Die sake is best lekker trouwens, loop jij nog recht de ring uit?

BEACH BBQ

Ondertussen bereid jullie grillmaster de bbq op een enorme hanggrill midden op het terras van de tropische beachclub. Sappige stukken biefstuk, kipsaté, hamburgers, zalm maar ook diverse gegrilde groentes, 4 verschillende salades, brood, friet en sauzen horen bij de bbq. Eet zoveel jullie willen, de bbq is onbeperkt!

Tip: Vind je de combinatie van een 2 strandactiviteiten + diner  een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever andere activiteiten gezien in deze combodeal? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit tientallen activiteiten in ons systeem!

TOP 10 LEUKE TIPS EN IDEEËN VOOR EEN VRIJGEZELLENFEEST VOOR VROUWEN

Ben je op zoek naar leuke tips en ideeën voor jullie vrijgezellenfeest? Bekijk het onderstaande lijstje 10 TIPS EN IDEEËN VOOR EEN VRIJGEZELLENFEEST VOOR VROUWEN voor inspiratie!

We hebben 10 ideeën voor complete vrijgezellenfeesten gemaakt en we hopen jullie hiermee inspiratie te gaven om jullie perfecte combinatie samen te stellen. Er zijn meer dan 1000 combinaties te maken, dit zijn slechts voorbeeld combinaties die vaak geboekt worden door vrouwelijke vrijgezellenfeestjes.

Bij alle ideeën voor vrijgezellenfeesten hebben we duidelijk de prijs per persoon weergeven en de totale korting voor een groep van 10 meiden. Bij vrijwel alle combinaties gaat DE VRIJGEZEL GRATIS MEE!

ARCHERY TAG DICK HUNT + BEACH BBQ + KROEGENTOCHT MET/OF ZONDER STRIPPER

Deze combinatie is inclusief:

 • welkomstshotjes
 • Pijl en boog schieten met scheidsrechter inclusief bonus shotjes en man in piemel outfit
 • Fles bubbels
 • bbq met grillmaster
 • kroegentocht met partygids inclusief 1 bier/fris/wijn en 7 shotjes
 • foto’s gedurende de hele vrijgezellendag en vrijgezellenavond

*optioneel: stripper tijdens kroegentocht, lunch, overnachting, mini fotoshoot

Prijs: €61,80 pp incl btw.

Jullie totale korting is €58,20 omdat jullie een combodeal hebben gekozen, wat betekend dat jullie vrijgezel zo goed als GRATIS mee gaat!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 3 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL BEACH EAT RAVE REPEAT

ARCHERY TAG DICK HUNT

Dit is echt een leuke combinatie voor meiden die hard willen lachen tijdens hun vrijgezellenfeest!

Jullie vrijgezellendag start met Archery Tag Dick Hunt in Scheveningen. De vrijgezel heeft geen idee dat er in de laatste ronde ”levend aas” tevoorschijn komt! De vrijgezel mag samen met jullie op de enorme piemel schieten in de hoop hem te raken en daarmee shotjes te winnen. Wie de appel van zijn ”eikel” schiet wint een fles prosecco voor de meiden!

BEACH BBQ

Ondertussen bereid jullie grillmaster de BBQ op een enorme hanggrill midden op het terras van de tropische beachclub. Sappige stukken biefstuk, kipsaté, hamburgers, zalm maar ook diverse gegrilde groentes, 4 verschillende salades, brood, friet en sauzen horen bij de bbq. Eet zoveel jullie willen, de bbq is onbeperkt!

VERVOER

Als jullie helemaal uitgegeten zijn, lopen jullie binnen 5 minuutjes naar de tramhalte. Binnen 20 minuten zijn jullie in het centrum, it’s party time! Jullie willen graag gelijk feest en willen zo snel mogelijk dansen. Terwijl het normaal gesproken overal pas rond 00:00 druk wordt zetten wij de kroegen en clubs alvast vol vanaf 21:00 met mensen die net als jullie, helemaal los willen gaan.

KROEGENTOCHT

Onze partygidsen staat al op jullie te wachten met een groot dienblad met shotjes. Klets even bij op een van de gezelligste pleinen van het centrum. Samen met tientallen kroegtijgers vertrekken we naar de volgende kroeg met een lekker soundje op aangezien onze begeleiders bluetooth speakers aan hebben waar pompende beats uitkomen. Jullie mogen jullie favoriete nummertje aanvragen! Tijdens het lopen naar de volgende kroeg maken we een korte stop. Het is tijd dat iedereen jullie vrijgezel leert kennen. Ze krijgt lichtgevende duivels hoorntjes op en wordt de hele avond in de spotlight gezet. Kunnen jullie alle shotjes aan tijdens onze kroegentocht?

Live muziek, billen schudden, op de bar dansen alles komt aan bod. Dat en heel veel shotjes uiteraard! Willen jullie de vrijgezel verrassen met een stripper boek dan de kroegentocht + stripper. 

Tip: Vind je de combinatie van een strandactiviteit + diner + kroegentocht een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever andere activiteiten gezien in deze combodeal? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit tientallen activiteiten in ons systeem!

CRAZY BEACH TWISTER + NAUGHTY COCKTAILS + BEACH BBQ + KROEGENTOCHT

Deze combodeal is inclusief

*optioneel: stripper tijdens kroegentocht, lunch, overnachting

Prijs: €84,- pp incl btw.

Jullie totale groepskorting is €169,90 omdat jullie een combodeal hebben gekozen, wat betekend dat jullie vrijgezel +jijzelf eigenlijk GRATIS mee gaan tijdens het vrijgezellenfeest!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 4 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL NOOIT MEER NAAR HUIS

CRAZY BEACH TWISTER

Onze gigantische opblaasbare twister midden op het strand is niet te missen! De gamehost staat al klaar om jullie te verwelkomen met shotjes en een bak met enveloppen met opdrachten!

Tijdens Crazy beach twister gaan jullie de strijd aan met elkaar, maar vooral met de vrijgezel in een enorm opblaasbare twister. Valt de vrijgezel dan krijgt ze een opdracht, maar vallen jullie om dan krijgen jullie de opdracht voor jullie kiezen. Crazy beach twister is een leuke combinatie tussen crazy 88, expeditie Robinson en twister!

NAUGHTY COCKTAIL WORKSHOP

Hierna is het nog meer lachen geblazen! Het is tijd voor Porn star martini’s en mojitos, maar als je net denkt dat ja alles wel zo’n beetje gezien hebt staan er tijdens de 2de cocktail plotseling roze, bruine en zwarte dildo’s op tafel. En daar gaan jullie je mojito mee maken! De Naughty cocktail workshop zit vol leuke verrassingen en heeft een hoog ”piemel” gehalte.

MINI FOTOSHOOT

Na de cocktail workshop mogen jullie mee het strand op en is het tijd voor de gratis mini fotoshoot met leuke accessoires. Jullie krijgen hysterische roze attributen en de vrijgezel wordt helemaal opgedirkt. Wie vangt het boeketje en zien we volgend jaar terug?

BEACH BBQ

Ondertussen bereid jullie grillmaster de BBQ op een enorme hanggrill midden op het terras van de tropische beachclub. Sappige stukken biefstuk, kipsaté, hamburgers, zalm maar ook diverse gegrilde groentes, 4 verschillende salades, brood, friet en sauzen horen bij de bbq. Eet zoveel jullie willen, de bbq is onbeperkt!

VERVOER

Als jullie helemaal uitgegeten zijn, lopen jullie binnen 5 minuutjes naar de tramhalte. Binnen 20 minuten zijn jullie in het centrum, it’s party time! Jullie willen graag gelijk feest en willen zo snel mogelijk dansen. Terwijl het normaal gesproken overal pas rond 00:00 druk wordt zetten wij de kroegen en clubs alvast vol vanaf 21:00 met mensen die net als jullie, helemaal los willen gaan.

KROEGENTOCHT

Onze partygidsen staat al op jullie te wachten met een groot dienblad met shotjes. Klets even bij op een van de gezelligste pleinen van het centrum. Samen met tientallen kroegtijgers vertrekken we naar de volgende kroeg met een lekker soundje op aangezien onze begeleiders bluetooth speakers aan hebben waar pompende beats uitkomen. Jullie mogen jullie favoriete nummertje aanvragen! Tijdens het lopen naar de volgende kroeg maken we een korte stop. Het is tijd dat iedereen jullie vrijgezel leert kennen. Ze krijgt lichtgevende duivels hoorntjes op en wordt de hele avond in de spotlight gezet. Kunnen jullie alle shotjes aan tijdens onze kroegentocht?

Live muziek, billen schudden, op de bar dansen alles komt aan bod. Dat en heel veel shotjes uiteraard! Willen jullie de vrijgezel verrassen met een stripper boek dan de kroegentocht + stripper. 

Tip: Vind je de combinatie van een strandactiviteit + workshop + diner + kroegentocht een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever andere activiteiten gezien in deze combodeal? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit tientallen activiteiten in ons systeem!

GLITTER PIEMELS  + BEACH BBQ + KROEGENTOCHT

Deze combinatie is inclusief

 • welkomstshotjes
 • glitter piemels inclusief leuke prijs winnaar
 • bbq met grillmaster
 • kroegentocht incl partygids en 1 wijn/bier/fris + 7 shotjes
 • foto’s gedurende jullie vrijgezellenmiddag en vrijgezellenavond

*optioneel: stripper tijdens kroegentocht, lunch, overnachting. mini fotoshoot

Prijs: €64,70  pp incl btw.

Jullie totale groepskorting is €47,90 omdat jullie een combodeal hebben gekozen, wat betekend dat jullie vrijgezel eigenlijk bijna GRATIS mee gaat!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 3 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL OHOHDENHAAG

WORKSHOP GLITTER PIEMELS

Jullie starten de dag in een tropische beachclub waar jullie aan de slag gaan om de mooiste glitter schwanzjes te maken. Jullie krijgen bij aanvang een lekker shotje van ons om even helemaal in de vrijgezellenfeest sfeer te komen. Hebben jullie te maken met een zwangere bruid? het welkomstshotje kan ook alcohol vrij gemaakt worden! De workshop begeleider laat jullie lekker jullie gang gaan, maar beoordeelt op het einde welke glitter piemel het mooiste is. Uiteraard is dat altijd degene die de vrijgezel heeft gemaakt, zij krijgt dan ook een leuke prijs in de vorm van…

BEACH BBQ

Ondertussen bereid jullie grillmaster de bbq op een enorme hanggrill midden op het terras van de tropische beachclub. Sappige stukken biefstuk, kipsaté, hamburgers, zalm maar ook diverse gegrilde groentes, 4 verschillende salades, brood, friet en sauzen horen bij de bbq. Eet zoveel jullie willen, de bbq is onbeperkt!

VERVOER

Als jullie helemaal uitgegeten zijn, lopen jullie binnen 5 minuutjes naar de tramhalte. Binnen 20 minuten zijn jullie in het centrum, it’s party time! Jullie willen graag gelijk feest en willen zo snel mogelijk dansen. Terwijl het normaal gesproken overal pas rond 00:00 druk wordt zetten wij de kroegen en clubs alvast vol vanaf 21:00 met mensen die net als jullie, helemaal los willen gaan.

KROEGENTOCHT

Onze partygidsen staat al op jullie te wachten met een groot dienblad met shotjes. Klets even bij op een van de gezelligste pleinen van het centrum. Samen met tientallen kroegtijgers vertrekken we naar de volgende kroeg met een lekker soundje op aangezien onze begeleiders bluetooth speakers aan hebben waar pompende beats uitkomen. Jullie mogen jullie favoriete nummertje aanvragen! Tijdens het lopen naar de volgende kroeg maken we een korte stop. Het is tijd dat iedereen jullie vrijgezel leert kennen. Ze krijgt lichtgevende duivels hoorntjes op en wordt de hele avond in de spotlight gezet. Kunnen jullie alle shotjes aan tijdens onze kroegentocht?

Live muziek, billen schudden, op de bar dansen alles komt aan bod. Dat en heel veel shotjes uiteraard! Willen jullie de vrijgezel verrassen met een stripper boek dan de kroegentocht + stripper. 

Tip: Vind je de combinatie van een  workshop + diner + kroegentocht een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever een andere workshop of totaal andere activiteit gehad? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit meer dan 40 middagactiviteiten in ons systeem!

SURVIVOR + BEACH VOLLEY + ITALIAANS DINEREN + KROEGENTOCHT

Deze combodeal is inclusief

*optioneel: stripper tijdens kroegentocht, lunch, overnachting

Prijs: €75,- pp incl btw.

Jullie totale groepskorting is €172,70 omdat jullie een combodeal hebben gekozen, wat betekend dat jullie vrijgezel + jijzelf eigenlijk GRATIS mee gaan en jullie daar bovenop nog iets meer dan €20,- korting krijgen!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 4 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL BEACH EAT RAVE REPEAT XL

SURVIVOR SCHEVENINGEN

Jullie starten jullie dag met de leukste versie van expeditie Robinson op Scheveningen. Door onze absolute obsessie met het programma expeditie Robinson en de Amerikaanse versie Survivor hebben wij een selectie gemaakt van de gaafste opdrachten, puzzels en proeven! We hebben 3 verschillende versies met verschillende prijzen dus voor ieder budget is dit een top activiteit.

BEACH VOLLEYBAL

Onze knappe beach hunk heeft een beach volleyball veld neergezet op het zonovergoten Scheveningen. Met de blote voetjes in het zand en een zonnetje op jullie gezicht is dit de ideale activiteit tijdens een stranddag. Jullie bepalen uiteraard zelf hoe fanatiek jullie worden een drankje in de rust is niet ongebruikelijk. Het veldje staat direct naast het terras!

MINI FOTOSHOOT

Na jullie expeditie mogen jullie mee het strand op en is het tijd voor de gratis mini fotoshoot met leuke accessoires. Jullie krijgen hysterische roze attributen en de vrijgezel wordt helemaal opgedirkt. Wie vangt het boeketje en zien we volgend jaar terug?

VERVOER

jullie binnen 5 minuutjes naar de tramhalte. Binnen 20 minuten zijn jullie in het centrum, it’s dinner time! Vanaf de tramhalte is het nog geen 5 minuten naar het restaurant.

ITALIAANS DINEREN

Mario heeft een heerlijk tafeltje voor jullie gereserveerd! Jullie mogen elke pizza, pasta of maaltijdsalade van de kaart kiezen, meer dan 40 keuzes dus voor iedereen wat wils. Daarnaast is dit diner inclusief 4 drankjes…. Mamma mia wat een goeie deal! Vanaf het restaurant is het nog geen 5 minuutjes lopen naar het startpunt van de kroegentocht dus jullie hebben alle tijd.

KROEGENTOCHT

Onze partygidsen staat al op jullie te wachten met een groot dienblad met shotjes. Klets even bij op een van de gezelligste pleinen van het centrum. Samen met tientallen kroegtijgers vertrekken we naar de volgende kroeg met een lekker soundje op aangezien onze begeleiders bluetooth speakers aan hebben waar pompende beats uitkomen. Jullie mogen jullie favoriete nummertje aanvragen! Tijdens het lopen naar de volgende kroeg maken we een korte stop. Het is tijd dat iedereen jullie vrijgezel leert kennen. Ze krijgt lichtgevende duivels hoorntjes op en wordt de hele avond in de spotlight gezet. Kunnen jullie alle shotjes aan tijdens onze kroegentocht?

Live muziek, billen schudden, op de bar dansen alles komt aan bod. Dat en heel veel shotjes uiteraard! Willen jullie de vrijgezel verrassen met een stripper boek dan de kroegentocht + stripper. 

Tip: Vind je de combinatie van een 2 strandactiviteiten + diner + kroegentocht een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever andere activiteiten gezien in deze combodeal? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit tientallen activiteiten in ons systeem!

BURLESQUE WORKSHOP + ARCHERY TAG DICK HUNT + BBQ + 3 UUR DRANK AFKOOP

Deze combodeal is inclusief

*optioneel: lunch, overnachting

Prijs: €93,- pp incl btw.

Jullie totale groepskorting is €189,70 omdat jullie een combodeal hebben gekozen, wat betekend dat jullie vrijgezel + jijzelf eigenlijk GRATIS mee gaan en jullie daarnaast extra geld over hebben voor drankjes!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 3 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL ZON ZEE SMULLEN

WORKSHOP BURLESQUE

Jullie dag start in Den Haag met een lekker glas prosecco in een gezellige dansschool midden in het centrum. De vrijgezel verkleed zich in de paskamer, want jullie hebben op eigen initiatief hakken en een korset voor haar meegenomen. De Burlesque workshop is immers een lesje verleidelijk dansen 2.0 waar humor voorop staat!

VERVOER

Vanaf de dansschool lopen jullie binnen 5 minuutjes naar de tramhalte. Binnen 20 minuten zijn jullie op het strand! Smeren jullie je goed in dames?

ARCHERY TAG DICK HUNT

Als de heupjes lekker losjes zijn en jullie arriveren bij de tropische beachclub kunnen jullie meteen van start met Archery Tag Dick Hunt in Scheveningen. De vrijgezel heeft geen idee dat er in de laatste ronde ”levend aas” tevoorschijn komt! De vrijgezel mag samen met jullie op de enorme piemel schieten in de hoop hem te raken en daarmee shotjes te winnen. Wie de appel van zijn ”eikel” schiet wint een fles prosecco voor de meiden!

MINI FOTOSHOOT

Als jullie een beetje bijgekomen zijn mogen jullie mee het strand op en is het tijd voor de gratis mini fotoshoot met leuke accessoires. Jullie krijgen hysterische roze attributen en de vrijgezel wordt helemaal opgedirkt. Wie vangt het boeketje en zien we volgend jaar terug?

BBQ + 3 UUR ONBEPERKT DRANKJES

Hebben jullie je van je allermooiste kant laten zien dan lopen jullie door naar de volgende beachclub voor een grill it yourself bbq + 3 uur onbeperkt drank!

Tip: Vind je de combinatie van een strandactiviteit + workshop + diner een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever andere activiteiten gezien in deze combodeal? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit tientallen activiteiten in ons systeem!

CRAZY 88 + ITALIAANS DINER + KROEGENTOCHT

Deze combodeal is inclusief

 • Citygame met grappige opdrachten inclusief gamehost en leuke prijs winnaars
 • Italiaans diner inclusief pizza, pasta of maaltijdsalade naar keuze + 4 bier/wijn/fris
 • kroegentocht met partygids inclusief welkomstdrankje en 7 shotjes
 • foto’s van jullie opdrachten en van jullie vrijgezellennacht.

*optioneel: stripper tijdens kroegentocht, lunch, overnachting, mini fotoshoot

Prijs: €63,30 pp incl btw.

Jullie totale groepskorting is €46,40 omdat jullie een combodeal hebben gekozen, wat betekend dat jullie vrijgezel eigenlijk bijna GRATIS mee gaat!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 3 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL OHOH DENHAAG

CRAZY 88

Ontmoet onze game host in een gezellig café in Den Haag of in een tropische beachclub in Scheveningen. Jullie gaan samen met de bride to be op pad en krijgen de grappigste opdrachten voor jullie kiezen tijdens Crazy 88! Krijgen jullie dat gratis drankje door de barman te versieren en wie gaat er wie kruipt er als een krolse pitpoes op de motorkap van een auto? Welk team gaat veel te ver met de opdrachten en pakt de hoofdprijs?

VERVOER

Als jullie de locatie Scheveningen hebben gekozen voor crazy 88 lopen jullie binnen 5 minuutjes naar de tramhalte. Binnen 20 minuten zijn jullie in het centrum, it’s dinner time! Vanaf de tramhalte is het nog geen 5 minuten naar het restaurant.

ITALIAANS DINEREN

Mario heeft een heerlijk tafeltje voor jullie gereserveerd! Jullie mogen elke pizza, pasta of maaltijdsalade van de kaart kiezen, meer dan 40 keuzes dus voor iedereen wat wils. Daarnaast is dit diner inclusief 4 drankjes…. Mamma mia wat een goeie deal! Vanaf het restaurant is het nog geen 5 minuutjes lopen naar het startpunt van de kroegentocht dus jullie hebben alle tijd.

KROEGENTOCHT

Onze partygidsen staat al op jullie te wachten met een groot dienblad met shotjes. Klets even bij op een van de gezelligste pleinen van het centrum. Samen met tientallen kroegtijgers vertrekken we naar de volgende kroeg met een lekker soundje op aangezien onze begeleiders bluetooth speakers aan hebben waar pompende beats uitkomen. Jullie mogen jullie favoriete nummertje aanvragen! Tijdens het lopen naar de volgende kroeg maken we een korte stop. Het is tijd dat iedereen jullie vrijgezel leert kennen. Ze krijgt lichtgevende duivels hoorntjes op en wordt de hele avond in de spotlight gezet. Kunnen jullie alle shotjes aan tijdens onze kroegentocht?

Live muziek, billen schudden, op de bar dansen alles komt aan bod. Dat en heel veel shotjes uiteraard! Willen jullie de vrijgezel verrassen met een stripper boek dan de kroegentocht + stripper. 

Tip: Vind je de combinatie van een 1 citygame + diner + kroegentocht een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever andere activiteiten gezien in deze combodeal? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit tientallen activiteiten in ons systeem!

BORRELBOOT + XL DROMENVANGERS + BBQ MET DRANKAFKOOP

Deze combodeal is inclusief

*optioneel: lunch, overnachting

Prijs: €97,90 pp incl btw.

Jullie totale groepskorting is €180,40 omdat jullie een combodeal hebben gekozen. Dat betekend dat jullie vrijgezel eigenlijk GRATIS mee gaat en jullie daarnaast extra geld over hebben voor drankjes!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 3 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL ZON ZEE ZONNEBRAND

BORRELBOOT

Boek de borrelboot en kies uit drie verschillende opstap locaties in Den Haag of Scheveningen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om op te stappen bij Den Haag cs en met de boot naar Scheveningen te varen. Jullie kunnen zelf muziek opzetten door de ingebouwde bleutooth speakers in de boot. Ook kunnen jullie kiezen voor een drankarrangement inclusief 1,5 uur onbeperkt drankjes tijdens jullie boottocht!

WORKSHOP DROMENVANGERS XL

Vanaf de uitstapplek in Scheveningen is het nog geen 10 minuutjes lopen naar beachclub Copacabana. Jullie krijgen (indien gewenst) een lekker welkomst shotje van ons bij aankomst in de tropische beachclub waarna jullie hele grote dromenvangers gaan maken. Jullie kunnen meteen aan de slag met macramé touw, een enorme ring van zo’n 50 – 60 cm en veertjes, bloemetjes en schelpjes.

MINI FOTOSHOOT

Na de dromenvangers workshop mogen jullie mee het strand op en is het tijd voor de gratis mini fotoshoot met leuke accessoires. Jullie krijgen hysterische roze attributen en de vrijgezel wordt helemaal opgedirkt. Wie vangt het boeketje en zien we volgend jaar terug?

BBQ + 3 UUR ONBEPERKT DRANKJES

Jullie gaan lekker grillen bij een gezellige strandtent die op nog geen 10 minuutjes lopen is van beachclub Copacabana. De bbq is een grill it yourself bbq en is inclusief 3 uur lang onbeperkt drank! Lopen jullie nog recht de beachclub uit?

Tip: Vind je de combinatie van een 1 workshop + 1 wateractiviteit + diner een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever andere activiteiten gezien in deze combodeal? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit tientallen activiteiten in ons systeem!

SALSA WORKSHOP (EHBL) + ESCAPEROOM + GRIEKS DINEREN + KROEGENTOCHT

Deze combodeal is inclusief

*optioneel: stripper tijdens kroegentocht, lunch, overnachting

Prijs: €94,- pp incl btw.

Jullie totale groepskorting is €167,- omdat jullie een combodeal hebben gekozen. Dat betekend dat jullie vrijgezel en jij eigenlijk bijna GRATIS mee gaan!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 4 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL OHOH DENHAAG XL

WORKSHOP SALSA DANSEN (EHBL)

Jullie starten je dag bij een heerlijke tropische beachclub in Scheveningen. Als jullie er klaar voor zijn komt latin boy Andres jullie halen voor EHBL. Want zeg nou zelf, een lesje Eerste Hulp Bij Latin dansen verzorgt door een knappe Latino is altijd een leuk idee voor een vrijgezellenmiddag!

MINI FOTOSHOOT

Als jullie een beetje bijgekomen zijn mogen jullie mee het strand op en is het tijd voor de gratis mini fotoshoot met leuke accessoires. Jullie krijgen hysterische roze attributen en de vrijgezel wordt helemaal opgedirkt. Wie vangt het boeketje en zien we volgend jaar terug?

ESCAPE ROOM

als jullie helemaal losjes uit de workshop en fotoshoot komen is het tijd voor een spannende escape room. In Scheveningen hebben we 3 spannende escape rooms voor jullie in de aanbieding. Mochten jullie liever een escape room in Den Haag doen dan kan dat uiteraard ook via ons boekingssysteem. Kies voor 2 verschillende kamers en probeer niet in paniek te raken. Welk team kraakt alle puzzels en komt als eerst naar buiten?

VERVOER

Vanaf zowel de escape room en de beachclub zijn jullie binnen 5 minuutjes bij de tramhalte. Binnen 20 minuten zijn jullie in het centrum van Den Haag en het restaurant ligt vlak bij de tramhalte, it’s dinner time!

GRIEKS DINEREN

Na al jullie avondturen hebben jullie flink honger gekregen en dat is maar goed ook, want tijdens de Go Greek krijg je pas echt waar voor je geld! Dimitris heeft jullie al van ver gespot en staat al meteen te wachten met een ouzo shotje, Yamas lady’s!

KROEGENTOCHT

Onze partygidsen staat al op jullie te wachten met een groot dienblad met shotjes. Klets even bij op een van de gezelligste pleinen van het centrum. Samen met tientallen kroegtijgers vertrekken we naar de volgende kroeg met een lekker soundje op aangezien onze begeleiders bluetooth speakers aan hebben waar pompende beats uitkomen. Jullie mogen jullie favoriete nummertje aanvragen! Tijdens het lopen naar de volgende kroeg maken we een korte stop. Het is tijd dat iedereen jullie vrijgezel leert kennen. Ze krijgt lichtgevende duivels hoorntjes op en wordt de hele avond in de spotlight gezet. Kunnen jullie alle shotjes aan tijdens onze kroegentocht?

Live muziek, billen schudden, op de bar dansen alles komt aan bod. Dat en heel veel shotjes uiteraard! Willen jullie de vrijgezel verrassen met een stripper boek dan de kroegentocht + stripper. 

Tip: Vind je de combinatie van 1 workshop + 1 citygame + diner + kroegentocht een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever andere activiteiten gezien in deze combodeal? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit tientallen activiteiten in ons systeem!

STRAND YOGA + GIN TONIC PROEVERIJ + BEACH BBQ

Deze combodeal is inclusief

*optioneel: lunch, overnachting

Prijs: €72,- pp incl btw.

Jullie totale groepskorting is €152,- Dat betekend dat jullie vrijgezel en jij eigenlijk GRATIS mee gaan!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 3 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL ZON ZEE ZONNEBRAND

STRAND YOGA

Jullie starten jullie dag met een heerlijke Strand yoga sessie van onze yoga guru Fi. Voordat jullie starten met een kleine meditatie sessie krijgen jullie een shotje aangeboden (het blijft tenslotte een vrijgezellenfeest), jullie mogen zelf kiezen voor een healthy shot of een alcoholisch shotje. Jullie zitten midden op het strand met uitzicht op de zee en de zon op jullie gezicht. Namaste lady’s!

GIN TONIC PROEVERIJ

Als jullie helemaal zen zijn geworden mogen jullie plaatsnemen want wij hebben een knus hoekje voor jullie klaargezet. Binnen no time staat onze Gin tonic expert voor jullie. Jullie krijgen 3 heerlijke gin tonics tijdens deze Gin Tonic proeverij met een mooi verhaal en tropische garneringen. Eindelijk kunnen jullie even lekker bijkletsen en uiteraard proosten op de bride to be!

MINI FOTOSHOOT

Na een korte pauze neemt onze fotograaf jullie mee naar het strand. Jullie krijgen een super leuke mini fotoshoot helemaal gratis! De vrijgezel krijgt een tutu, een sjerp en een sluiertje om, de fotograaf heeft een aantal leuke poses voor jullie petto! Wie vangt haar boeketje en kan volgend jaar ook een vrijgezellenfeest op Scheveningen verwachten?

BEACH BBQ

Ondertussen bereid jullie grillmaster de Beach BBQ op een enorme hanggrill midden op het terras van de tropische beachclub. Sappige stukken biefstuk, kipsaté, hamburgers, zalm maar ook diverse gegrilde groentes, 4 verschillende salades, brood, friet en sauzen horen bij de bbq. Eet zoveel jullie willen, de bbq is onbeperkt!

Tip: Vind je de combinatie van 1 workshop + 1 proeverij + diner een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever een andere workshop of totaal andere activiteit gehad? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit meer dan 40 middagactiviteiten in ons systeem!

BUMPERBALLEN + SUMO WORSTELEN + BEACH BBQ

Deze combodeal is inclusief

*optioneel: lunch, overnachting

Prijs: €58,- pp incl btw.

Jullie totale groepskorting is €228,- omdat jullie een combodeal hebben gekozen. Dat betekend dat jullie vrijgezel + 3 andere meiden eigenlijk GRATIS mee gaan!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 3 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL ZON, ZEE, BBQ

BUMPERBAL

Jullie starten jullie vrijgezellenfeest in Scheveningen met een gezellig potje bumperballen in het zand. Heeft 1 van de meiden vroeger met je vriendje geflirt? Dit is het moment om wraak te nemen in een enorme opblaasbare bal. Zodra jullie knappe mannelijk scheids op het fluitje blaast gaat het los en rollen jullie lachend door het veld. Met wie heb jij nog een appeltje te schillen?

MINI FOTOSHOOT

Als jullie helemaal uitgerold zijn worden jullie opgehaald door onze fotograaf  en is het tijd voor de gratis mini fotoshoot met leuke accessoires. Jullie krijgen hysterische roze attributen en de vrijgezel wordt helemaal opgedirkt. Wie vangt het boeketje en zien we volgend jaar terug?

SUMO WORSTELEN

Heeft die heks uit jullie vrijgezellenfeest het boeketje voor je neus weg gegrepen? Geen zorgen, want tijdens het sumo worstelen kunnen jullie het mooi uitvechten. Je had toch nog wel een appeltje met haar te schillen…Jullie worden in enorme japanse fatsuits gehesen en gaan de strijd met elkaar aan. Maar eerst nog even een slokje sake en met zout strooien om de boze geesten te verdrijven! Die sake is best lekker trouwens, loop jij nog recht de ring uit?

BEACH BBQ

Ondertussen bereid jullie grillmaster de bbq op een enorme hanggrill midden op het terras van de tropische beachclub. Sappige stukken biefstuk, kipsaté, hamburgers, zalm maar ook diverse gegrilde groentes, 4 verschillende salades, brood, friet en sauzen horen bij de bbq. Eet zoveel jullie willen, de bbq is onbeperkt!

Tip: Vind je de combinatie van een 2 strandactiviteiten + diner  een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever andere activiteiten gezien in deze combodeal? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit tientallen activiteiten in ons systeem!

TOP 5 WORKSHOPS VRIJGEZELLENFEESTEN VOOR VROUWEN

workshop-dildos-maken-vrijgezellenfeest-vrouwen-in-scheveningen

WORKSHOP DILDO’S MAKEN

Maak je eigen siliconen dildo. ”Pik-zwart” of ”Hot pink” met glitters!

Vanaf €35,- pp

vrijgezellenfeest-vrouwen-cocktail-workshop-in-scheveningen

NAUGHTY COCKTAILS

Pornstar martini’s, fruitige cocktails met spannende attributen en gieren van het lachen!

Vanaf €17,- pp

armbandjes-maken-in-scheveningen-vrijgezellenfeest-vrouwen

IBIZA ARMBANDJES MAKEN

Toffe Ibiza armbandjes gemaakt met de mooiste accessoires!

Vanaf €20,- pp

vrijgezellenfeest-vrouwen-scheveningen-burlesque-workshop

BURLESQUE WORKSHOP

Krijg een confidence boost waar je u tegen zegt! Who run the world? GIRLS!

Vanaf €20,- pp

dromenvangers-maken-workshop-scheveningen

XL DROMENVANGERS MAKEN

Dromenvangers zijn leuk om te maken en tof als decoratie op de bruiloft!

Vanaf €20,- pp

DE BESTE COMBINATIES VOOR EEN VRIJGEZELLENFEEST VOOR VROUWEN!

Het ene vrijgezellenfeest is het andere niet en niet alle dames vinden hetzelfde leuk.

Vandaar dat we geen vaste arrangementen voor jullie hebben bedacht. Wij hebben 8 combodeals ontwikkelt, waarin jullie zelf jullie activiteiten kunnen uitkiezen en activiteiten met elkaar kunnen combineren. Jullie krijgen een mega goede deal, want jullie krijgen op ieder onderdeel van je dag korting.

In ons systeem kan je uit tientallen strand activiteiten, workshops, diners, proeverijen en zelfs kroegentochten kiezen die hebt beste bij jullie passen.

Voor elke combinatie van minimaal 3 onderdelen bestaat een combodeal. Heb je 3 onderdelen maar kom je er niet uit welke combodeal je moet kiezen om voor jou specifieke combinatie die mega korting te ontvangen?

Geef ons een belletje of druk rechtsonder op het livechat icoon en we kijken graag even met je mee! We zijn 7 dagen per week online tot 21:00 in de avond. Voor ieder vrijgezellenfeest voor vrouwen een toffe combinatie met een lekkere korting. Dat garanderen we!

TOP 5 VRIJGEZELLENFEESTEN VOOR VROUWEN OP HET WATER

vrouwen-suppen-tijdens-vrijgezellenfeest-in-scheveningen

SUPPEN

Bruce the surfhunk leert jullie Suppen. Ontdek het prachtige Scheveningen vanaf het water!

Vanaf €25,- pp

rib-varen-tijdens-vrijgezellenfeest-voor-vrouwen-in-scheveningen

RIB VAREN

 Met de snelste boten van Nederland met 120 km/h over de Noordzee! Durven jullie het aan?

Vanaf €35,- pp

borrelboot-voor-vrouwen-tijdens-vrijgezellenfeest-in-scheveningen

BORRELBOOT

Ontdek alle hotspots in Den Haag op onze borrelboot! Boek de boot van Den Haag naar Scheveningen of andersom.

Vanaf €20,- pp

GOLF SURFEN

In de handen van instructeur Bruce hoef je, je nooit zorgen te maken. Na deze les kan jij iedere golf aan!

Vanaf €25,- pp

vrouwen-kitesurfen-tijdens-vrijgezellenfeest-in-scheveningen

KITESURFEN

Leer kitesurfen van een lekkere beachboy! Onze kitesurf instructeur geeft 100% vaargarantie!

Vanaf €85,- pp

EEN MUST VOOR IEDER VRIJGEZELLENFEEST VOOR VROUWEN! WILDE JULLIE DAAR EEN STRIPPER BIJ?

 

In de zomer hangt heel Den Haag op het terras en worden de kroegen en clubs pas druk rond 0:00. Jullie willen waarschijnlijk wat eerder actie en bovendien is op het terras zitten tot middernacht helemaal niet goed voor jullie portemonnee.

Boek onze kroegentocht en verzeker jezelf van dansjes, sjansjes en shotjes vanaf 21:00. Wij zetten iedere zaterdag Den Haag op zijn kop met 30 tot 100 partyanimals tijdens de OhOhDenHaag Kroegentocht!

In iedere kroeg of club weer een nieuwe beleving met een shotje en een hoop gekkigheid! De bruid in spe wordt regelmatig op de bar gehesen en staat de hele avond in de spotlight. Wil je iets extra’s doen voor de vrijgezel dan kan je ervoor kiezen haar te verrassen met een knappe stripper. Cowboy, fireman, 50 shades jij bepaalt. De stripper is uiteraard in een privé ruimte en voor your eyes only!

Ook tussen de kroegen door is het feest! Onze party guides pompen lekkere soundjes uit bleutooth speakers en we gaan altijd helemaal los tijdens onze wekelijkse tunnelrave!

De kroegentocht eindigt bij een club die gegarandeerd blaren op jullie voeten zal veroorzaken. Je kan hier de hele avond van god los gaan, deze club sluit z’n deuren namelijk pas om 05:00.

TOP 5 CITYGAMES VOOR VRIJGEZELLENFEESTEN VOOR VROUWEN

vrijgezellenfeest-vrouwen-scheveningen-expeditie-kroegtijger

EXPEDITIE KROEGTIJGER

Ben jij een echte kroegtijger? 15 zenuwslopende kroegspelletjes om immuniteit en de trofee!

Vanaf €15,- pp

escaperoom-scheveningen-vrijgezellenfeest-vrouwen

ESCAPE ROOMS

6 escape rooms in Den Haag en Scheveningen! Strijd in 2 teams. In welk team zit die echte Sherlock?

Vanaf €20,- pp

crazy-88-vrijgezellenfeest-scheveningen-vrouwen

CRAZY 88

88 compleet gestoorde opdrachten! Krijg jij dat gratis shotje van de barman en wie kruipt er sexy op die motorkap?

Vanaf €15,- pp

gps-spel-vrijgezellenfeest-vrouwen-in-scheveningen

WIE IS DE RAT?

Scoor zoveel mogelijk punten voor jullie team maar let goed op. Wie van jullie is de RAT?

Vanaf €15,- pp

citygame-scheveningen-vrijgezellenfeest-vrouwen

OUTDOOR ESCAPEROOM

Welk team is mega goed in puzzels en raadsels? Welk team stopt de terrorist en redt Den Haag van een aanslag?

Vanaf €15,- pp

DE MEEST ORIGINELE ACTIVITEITEN VOOR EEN VRIJGEZELLENFEEST VOOR VROUWEN IN SCHEVENINGEN

5 TIPS EN IDEEËN VOOR DAMES DIE NOG NOOIT EEN VRIJGEZELLENFEEST HEBBEN GEORGANISEERD

1# Wees er van bewust dat je niet iedereen tevreden kan maken hoe erg je ook je best zal doen.

2# De juiste datum kiezen is altijd lastig. Maak een datum prikker aan en probeer iedereen te motiveren om zo snel mogelijk een datum te kiezen.

3# Vraag de meiden om grappige foto’s van hen en de vrijgezel. Verzin op basis van de foto’s leuke opdrachten. Heb je zelf niet genoeg ideeën? Tijdens crazy beach twister en crazy 88 doen jullie samen met de vrijgezel de meest hilarische opdrachten!

4# Door je activiteiten, diner en avondprogramma op 1 plek te boeken bespaar je een hoop geld! Met onze combodeals  gaat DE VRIJGEZEL GRATIS MEE en krijg je korting op elk onderdeel van je dag!

5# Een overnachting is vaak goedkoper (en veiliger) dan een nachtelijk reis naar huis. Jullie slapen bij ons al vanaf €34,- pn inclusief ontbijt en toeristentax bij Jorlace hostel. Bekijk de overnachtingsdeal.

TOP 5 PROEVERIJEN VOOR VRIJGEZELLENFEESTEN VOOR VROUWEN

gin-tonic-proeverij-tijdens-vrijgezellenfeest-vrouwen-in-scheveningen

GIN TONIC PROEVERIJ

3 Gin Tonics in een gezellige beachclub OF in de beste Gin Tonic bar van Den Haag! Lopen jullie nog recht de zaak uit?

Vanaf €27,50 pp

wijn-proeverij-vrijgezellenfeest-vrouwen-in-scheveningen

HIGH WINE

De sommelier en de chef hebben een top selectie van wijnen en bijpassende hapjes op elkaar afgestemd!

Vanaf €37,50 pp

likeur-proeverij-tijdens-vrijgezellenfeest-vrouwen-in-scheveningen

JENEVER-EN LIKEUR PROEVERIJ

De beste likeuren en jenevers van de Haagse distilleerderij van Kleef. Inclusief brood met smeersels, noten en olijven!

Vanaf €17,50 pp

bier-proeverij-tijdens-vrijgezellenfeest-vrouwen-in-scheveningen-

BIER PROEVERIJ

Bijzondere craftbiertjes. Van een lokale Scheveningse tripel tot een Imperial stout van brouwerij De Molen!

Vanaf €22,50 pp

whisky-proeverij-tijdens-vrijgezellenfeest-vrouwen-in-scheveningen

WHISKEY PROEVERIJ

9 verschillende regio’s! Wordt je eigen Whiskypedia en leer als geen ander de Grains van de Malts te onderscheiden.

Vanaf €27,50 pp

GRATIS KADO TWV €100,- BIJ 2 MIDDAG ACTIVITEITEN!

Als jullie 2 middagactiviteiten bij ons boeken dan krijgen jullie een gratis mini fotoshoot of just tattoo of us kado. Dit geven we als een leuk extraatje voor alle vrouwelijke vrijgezellenfeesten die in Scheveningen plaatsvinden. Boek je 1 middagactiviteit bij ons dan krijg je deze leuke activiteiten voor 50% van de prijs.

MINI FOTOSHOOT: Leuke foto’s van jullie vrijgezellenfeest is het perfecte trouw kado voor je bestie! Een mini trouw fotoshoot op het strand inclusief trouw-gerelateerde poses en leuke accessoires!

JUST TATTOO OF US: MTV komt naar het strand en jij bent degene die bepaalt met welke tattoo de aanstaande bruid de komende dagen naar huis gaat! Voor de vrijgezel blijft het een verrassing tot de onthulling. Spannend!

vrijgezellenfeest-vrouwen-scheveningen

TOP 5 DINERS VOOR VRIJGEZELLENFEESTEN VOOR VROUWEN

vrijgezellenfeest-vrouwen-beach-bbq-scheveningen

BEACH BBQ

Onze grillmaster grilt de lekkerste BBQ voor jullie terwijl jullie lekker relaxen op het terras!

Vanaf €26,50 pp

diners-vrouwen-vrijgezellenfeest-scheveningen

MOORDDINER

Stripper Magic Mike is vermoord en jullie moeten de dader ontmaskeren tijdens een 3-gangen keuze diner!

Vanaf €47,50 pp

vrijgezellenfeest-vrouwen-bbq-drank

BBQ + DRANK AFKOOP

Jullie krijgen een BBQ en grote schalen met eten op tafel. Deze BBQ is incl 3 uur onbeperkt drankjes!

Vanaf €47,50 pp

vrijgezellenfeest-vrouwen-stripdiner-vrijgezel-krijgt-lapdance-in-scheveningen

STRIPDINER

Een heerlijk 3-gangen keuze diner met als verassing een sexy stripact van een van onze HUNKS!

Vanaf €65,- pp

vrijgezellenfeest-vrouwen-scheveningen-italiaans-dineren

GO ITALIAN

1 Hoofdgerecht naar keuze + 4 drankjes in het centrum van Den Haag! mama mia dit is een goeie deal!

Vanaf €25,- pp

DE LEUKSTE LOCATIES VOOR EEN VRIJGEZELLENFEEST VOOR VROUWEN IN SCHEVENINGEN

Scheveningen is de ideale plek voor een gezellig vrijgezellenfeestje voor vrouwen. Met een uitgestrekt strand telt Scheveningen bijna 100 toffe strandtenten! Iedere strandtent heeft z’n eigen inrichting bepaalt en heeft een unieke ”vibe”. Van super de luxe met een bijbehorend prijskaartje tot kleurrijke en tropische beachclubs. Scheveningen heeft het allemaal!

Wij hebben eens even goed rondgesnuffeld en hebben contact gemaakt met de allerleukste beachclubs die het beste bij ons passen. En je raadt het misschien al, dat zijn strandtenten waar het op en top gezellig is en waar lekkere soundjes uit de speakers komen. Lounge area’s en uitgebreide bbqs voor een zachte prijs is waar wij van houden.

Van alle strandtenten staat beachclub Copacabana op nummer 1 voor ons. Wij voelen ons hier helemaal thuis en belangrijker nog, onze klanten voelen zich hier thuis mede door de relaxte sfeer en gastvrijheid.

Liever je vrijgezellenfeest bij een andere strandtent? Neem contact met ons op om jullie vrijgezellenfeest in Scheveningen met ons te bespreken. We denken graag met jullie mee!

DE LEUKSTE LOCATIES VOOR EEN VRIJGEZELLENFEEST VOOR VROUWEN IN SCHEVENINGEN

Scheveningen is de ideale plek voor een gezellig vrijgezellenfeestje voor vrouwen. Met een uitgestrekt strand van zo’n 4,5 kilometer lang en gemiddeld 110 meter breed telt Scheveningen maar liefst 411 strandtenten! Iedere strandtent heeft z’n eigen inrichting bepaalt en heeft een unieke ”vibe”. Van super de luxe met een bijbehorend prijskaartje tot familie restaurants met laag budget en tot kleurrijke beachclubs. Scheveningen heeft het allemaal!

Wij hebben eens even goed rondgesnuffeld en hebben contact gemaakt met de allerleukste beachclubs die het beste bij ons passen. En je raadt het misschien al, dat zijn strandtenten waar het op en top gezellig is en waar lekkere soundjes uit de speakers komen. Lounge area’s en uitgebreide bbqs voor een zachte prijs is waar wij van houden evenals een rustig plekje op het strand waar genoeg plek is om onze strandactiviteiten uit te voeren.

Van alle strandtenten staat beachclub Copacabana op plek nummer 1 voor ons. Wij voelen ons hier helemaal thuis en belangrijker nog, onze klanten voelen zich hier thuis mede door de relaxte sfeer en goede gastvrijheid. Naast Copacabana ligt een groot stuk strand waar wij onze activiteiten opzetten. Binnenin de beachclubs of op het gezellige terras voeren we onze workshops uit. Bestel een wijntje bij 1 van de vriendelijke obers en geniet van jullie dag tijdens een van onze leuke workshops op een zonovergoten dag in Scheveningen.

Liever je vrijgezellenfeest bij een van onze andere samenwerkingspartners? Neem contact met ons op om jullie vrijgezellenfeest in Scheveningen met ons te bespreken. We denken graag met jullie mee!

vrijgezellenfeest-vrouwen-in-scheveningen-bij-locatie-beachclub-copacabana

TOP 5 COMBODEALS VOOR EEN VRIJGEZELLENFEEST VOOR VROUWEN

Combodeals bestaan altijd uit minimaal 3 componenten. Jullie kiezen zelf hoe elk component van jullie dag eruit komt te zien. Zo hebben jullie keuze uit 40 activiteiten, 20 strandactiviteiten, 10 diners en 3 kroegentochten met of zonder stripper.

Kiezen jullie voor een combodeal dan krijgen jullie op elk component van jullie dag een mooie korting en gaat

DE VRIJGEZEL GRATIS MEE!

groepsfoto-vrijgezellenfeest-vrouwen-in-scheveningen

ZON, ZEE, BBQ

 • 2 Activiteiten
 • Diner
 • Kroegentocht

Vanaf €31,25 pp

vrijgezellenfeest-vrouwen-in-den-haag-mini-fotoshoot-ohohdenhaag

ZON, ZEE, SMULLEN

 • Strandactiviteit
 • Activiteit
 • Diner

Vanaf €36,25 pp

OHOHDENHAAG

 • Activiteiten
 • Diner
 • Kroegentocht

Vanaf €62,75 pp

vrijgezellenfeest-vrouwen-in-scheveningen-tijdens-kroegentocht

NOOIT MEER NAAR HUIS

 • Strandactiviteit
 • Activiteit
 • Diner
 • Kroegentocht

Vanaf €53,75 pp

vrijgezellenfeest-scheveningen-vrouwen-poseren-groepsfoto

BEACH, EAT, RAVE, REPEAT XL

 • 2x Strandactiviteit
 • Diner
 • Kroegentocht

Vanaf €60,50 pp

EEN VRIJGEZELLENFEEST IN SCHEVENINGEN SPECIAAL VOOR VROUWEN

Scheveningen is ”the place to be” in de zomer! Met een uitgestrekt strand en tientallen beachclubs is Scheveningen een top plek voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen. Wij bieden tientallen strandactiviteiten, workshops en citygames aan die jullie midden op het strand kunnen uitvoeren. Slippertjes uit en een zonnetje op jullie bolletje, het lijkt wel alsof jullie een meiden vakantie hebben gepland! Na al die activiteiten kunnen jullie lekker bijkomen tijdens een van onze proeverijen of diners aan het strand. Jorplace hostel is om de hoek indien de meiden in je groep zich nog even willen opfrissen voordat jullie op stap gaan. Een ritje met de tram naar Den Haag is nog geen 20 minuten naar het startpunt van de koegentocht!

Zijn er meiden in je groep die nog nooit in Scheveningen zijn geweest? Op deze website vindt je meer informatie over Scheveningen strand of bekijk het strand via de live webcam in Scheveningen!

KIES EEN VRIJGEZELLENFEEST DIE GOED BIJ JE VRIENDIN PAST

Laat je niet teveel beïnvloeden door wat andere vrouwen in je groep graag willen doen. Natuurlijk is het belangrijk dat iedereen een leuke dag heeft, maar iedereen heeft vast genoeg ideetjes voor het vrijgezellenfeest en het draait vooral om jullie vriendin. Is Expeditie Robinson haar favoriete programma? Kies dan voor een uitje zoals survivor Scheveningen. Is jullie vrijgezel een echte vrouwelijke vrouw kies dan voor Archery Tag Dick hunt. Houdt de bruid in spe van actie dan kies je voor bumperballen in het zand. Voor de echte Crea Bea’s is er een groot aanbod van creatieve workshops met een knipoog. En houdt je vrijgezel vooral van drinken en lachen dan is de naughty cocktails Scheveningen een echte aanrader!

HOE KIES JE DE JUISTE DATUM UIT?

Hoe graag je ook wilt dat iedereen aanwezig is bij het vrijgezellenfeest voor vrouwen in Scheveningen, er zullen altijd wel een aantal personen niet kunnen.

Kies daarom eerst 1 of meerdere data uit met de bestie’s van de bride to be. Zodra jullie eruit zijn zet je de data in de groepsapp. Gebruik een datum prikker of maak een poll aan. De datums waarop de meeste personen kunnen wordt de datum van jullie vrijgezellenfeest!

Check altijd even de speciale feestdagen in Scheveningen. Scheveningen heeft een aantal festivals zoals bijvoorbeeld vlaggetjesdag of vuurwerkfestival, waardoor het drukker kan zijn en jullie hier rekening mee moeten houden.

CHECK DE DATUM BIJ HAAR AANSTAANDE ECHTGENOOT

Het is handig om de datum even na te checken bij de aanstaande. Hij is beter op de hoogte van de vrijgezel haar schema en weet precies of ze een belangrijke afspraak heeft staan. Bovendien kan hij haar onder valse voorwaarden ergens naar toe lokken zodat ze geen idee heeft dat ze op het punt staat haar vrijgezellenfeest te vieren met haar beste vriendinnen! Verrassen jullie haar thuis of staan jullie bijvoorbeeld klaar op de pier van Scheveningen?

EEN BUDGET BEPALEN MET EEN POLL

Dit is verreweg het moeilijkste onderdeel van het organiseren van een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Scheveningen. Je moet met zoveel mensen rekening houden en de meningen zijn bijna altijd verdeeld.

Kies een budget waarbij de meeste mensen zich comfortabel voelen. Dit kan je bijvoorbeeld doen door een poll op te stellen van bijvoorbeeld €0 – €50 of €50 – €75 of €75 – 100 of €100 – 150 of €150 – €200.

In de poll kunnen alle vrouwen invullen wat ze bereidt zijn om uit te geven.

ER ZIJN NOG MEER MOGELIJKHEDEN OM EEN BUDGET TE BEPALEN

Mochten jullie nou erg ver uit elkaar liggen dan kunnen er een aantal meiden ook alleen met bepaalde onderdelen van het vrijgezellenfeest meedoen. Bedenk wel dat er voor veel strandactiviteiten en workshops een minimum aantal personen gerekend wordt dus opper dit idee alleen als jullie er echt niet uitkomen.

Indien je er al precies uit bent wat je wilt gaan doen en hoeveel dit gaat kosten dan kan je er ook voor kiezen om het bedrag wat nodig is in de groepsapp te vermelden en alle vrouwen te laten kiezen of ze mee gaan of niet meegaan.

Als het budget eenmaal rond is en je precies weet hoeveel jullie te besteden hebben begint het leuke gedeelte van het organiseren van het vrijgezellenfeest, namelijk het plannen van jullie dag!

KOM NIET VOOR VERASSINGEN TE STAAN

Jullie hebben een budget en willen nu het een en ander vast gaan zetten. Als organisator hoef je niet steeds alles voor te schieten. Dit is ook helemaal niet slim, want jij zit straks met de kosten als er iemand plotseling afzegt. Vraag daarom altijd eerst aan iedereen om het bedrag over te maken voor het vrijgezellenfeest voor vrouwen in Scheveningen en reserveer dan pas je uitje.

Leg zoveel mogelijk van te voren vast en maak duidelijke afspraken met de groep zodat je niet voor onverwachte kosten komt te zitten. Neem ook het parkeergeld mee in je berekening en vergeet de overnachting niet!

MAAK EEN DRANKPOT VOOR JULLIE VRIJGEZELLENFEEST MET DE DAMES

Het is handig om een gezamenlijke pot met geld te maken die jullie gebruiken voor drankjes gedurende de dag. Jullie leggen allemaal een bepaald bedrag in, zo voorkom je awkward situaties gedurende jullie vrijgezellenfeest en voorkom je dat je zelf voor een torenhoge rekening komt te staan. Tip: spreek van te voren met de meiden af dat jullie geen dure drankjes zoals cocktails/mixers/shotjes bestellen van het geld wat in de pot zit om discussie te voorkomen. Lees meer over de prijzen van drankjes in Scheveningen in dit artikel. Het is trouwens ook mogelijk om van te voren bij ons rondjes drank met korting te bestellen. Een rondje drank met korting kost €3,30 pp (bier/wijn/fris).

Willen jullie onbeperkt drinken tijdens een diner maar niet een onverwachte hoge rekening krijgen? Kies dan voor een bbq+ drankarrangement. Let op, je bent niet altijd goedkoper uit met een drankarrangement. Bedenk van te voren goed of dit wel iets voor jullie is en of jullie het bedrag aan drankjes daadwerkelijk besteden. Jullie zouden ipv een drankarrangement bijvoorbeeld ook flessen wijn kunnen bestellen of de ober te vragen of hij jullie een seintje wil geven als jullie voor een bepaald bedrag hebben besteld.

ZO VEEL MOGELIJK UIT JULLIE BUDGET HALEN

Zoveel mogelijk doen, voor zo min mogelijk geld. Hoe doe je dat precies? Bespaar op grappige accessoires online door deze lang voor de datum van jullie vrijgezellenfeest te bestellen. Aliexpess heeft een hoop leuks, speciaal voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen!

Boek zoveel mogelijk activiteiten bij dezelfde aanbieder. Wij hebben altijd de laagste prijsgarantie en bieden meer dan 100 activiteiten aan speciaal voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Scheveningen! Ook hebben we combodeals ontwikkelt waarbij je meerdere activiteiten boekt en een lekkere korting krijgt op ALLE onderdelen van je dag.

JULLIE VRIJGEZELLENFEEST BUDGET EN HET DINER

Bedenk hoeveel je ongeveer kwijt wilt zijn aan een diner. Bij sommige vrouwelijke vrijgezellenfeesten is het diner een belangrijk onderdeel van hun dag, terwijl andere een happymeal bij de McDonald’s prima vinden. Willen de vrouwen uit jouw vrijgezellenfeest uitgebreid dineren kies dan bijvoorbeeld voor een 3-gangen moorddiner of een 3-gangen stripdiner in Scheveningen. Deze diners duren vrij lang en je hebt tegelijkertijd vermaak. Indien jullie wel gezellig willen eten maar niet te veel willen uitgeven dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een budget bbq (rond de €15,-) of de go Italian waarbij je een hoofdgerecht + 4 drankjes krijgt voor maar €25,- in een combodeal is deze optie zelfs goedkoper namelijk €22,50. Tijdens de Beach BBQ in Scheveningen krijg je een heel uitgebreide bbq voor een zachte prijs. De laatste bbq is perfect voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen die veel en lekker in Scheveningen willen eten!

Als jullie op stap gaan kies dan voor een georganiseerde kroegentocht. Tijdens de kroegentocht krijgen jullie 1 welkomstdrankje en 7 shotjes! Uiteraard zullen jullie in elke kroeg nog wel een drankje drinken, maar het scheelt een hoop als je de shotjes gratis krijgt!

EEN MINI FOTOSHOOT KADO TWV €100,-

Als jullie meer dan 1 middagactiviteit bij ons boeken dan krijgen jullie een gratis mini fotoshoot van ons kado twv €100,-. Onze fotograaf heeft een hele doos vol met hysterische attributen, speciaal voor vrijgezellenfeesten voor vrouwen! Fotoprops, ballonnen en grappige accessoires voor haar entourage en voor haar een sluiertje, sjerp en tule rokje. Wordt jullie vrijgezel de nieuwe ster van Say Yes to the dress Scheveningen? In de laatste pose gooit jullie bruid in spe het boeketje de lucht in. Wie vangt haar boeket en krijgt volgend jaar een vrijgezellenfeest in Scheveningen?

DE LEUKSTE FOTO’S WORDEN TOEGESTUURD

De mini fotoshoot is super leuk om te doen en is echt een aanvulling van jullie vrijgezellenfeest. De foto’s komen dezelfde week nog in hoge kwaliteit via de mail naar jullie toe. Maak een leuk fotoalbum als kado voor de vrijgezel of display de foto’s op haar bruiloft!

Boeken jullie maar 1 middagactiviteit maar willen jullie toch de mini fotoshoot als leuk aandenken van jullie beste vriendin haar vrijgezellenfeest in Scheveningen? Bij 1 middagactiviteit krijgen jullie 50% korting!

DE MEEST GEBOEKTE COMBINATIES VOOR EEN VROUWELIJK VRIJGEZELLENFEEST IN SCHEVENINGEN

Als jullie je vrijgezellenfeest in Scheveningen gaan vieren zijn er een hoop leuke activiteiten te doen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke strandactiviteit of een workshop op het strand gecombineerd met een diner en een stap avond.

Dit zijn de top 5 geboekte combinaties:

1# Archery tag dick hunt + naughty cocktails + beach bbq + kroegentocht

2# glitter piemels of dildo’s maken + Beach BBQ + kroegentocht met stripper

4# borrelboot + Crazy beach twister + BBQ met drankafkoop

5# Crazy 88 + go Italian + kroegentocht

MET EEN COMBODEAL KRIJG JE VEEL KORTING OP JE VRIJGEZELLENFEEST IN SCHEVENINGEN

Als jullie lekker veel doen OF gewoon op zoek zijn naar een lekkere deal voor jullie vrijgezellenfeest, dan is het zeker de moeite waard on even te kijken naar onze combodeals. Tijdens een combodeal krijg je namelijk op alle onderdelen van jullie vrijgezellenfeest in Scheveningen veel korting! Omdat wij niet precies weten wat jullie leuk vinden hebben we ervoor gekozen om geen voorbedachte arrangementen samen te stellen. Bij ons kan je namelijk zelf kiezen uit meer dan 100 activiteiten speciaal voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen! Denk aan een leuke workshop in combinatie met een bbq op het strand en een gezellige kroegentocht met of zonder stripper.

HOEVEEL KOST EEN COMBODEAL?

Druk op de knop BEREKEN MIJN KORTING  en de prijs voor jullie vrijgezellenfeest verschijnt. Jullie zien in 1 opslag wat jullie totale dag kost en komen niet voor onverwachte kosten te staan. Bovendien is een combodeal met 1 druk op de knop online vast te zetten, handig!

BUDGET OVERNACHTING IN SCHEVENINGEN

Als jullie vrijgezellenfeest plaatsvindt in Scheveningen of Den Haag en jullie zelf uit een andere stad komen, boek dan een overnachting bij 1 van de onderstaande hostels.

Jorplace Hostel (Scheveningen)
King Kool(Den Haag)
Hostel The Hague (Den Haag)

Ons favoriete hostel is het Hostel van Jorplace. Jullie kunnen ervoor kiezen om met alle het hele vrouwelijke vrijgezellenfeest in bunkbeds op 1 kamer te slapen.Een nacht die jullie voor altijd zullen herinneren! Naast dat Jorplace een heel gezellig hostel is, heeft het hostel een zeer gunstige ligging. Jorplace ligt namelijk in een gezellige winkelstraat die uitkomt op de boulevard van Scheveningen.

Boek het hostel rechtstreeks bij Jorplace of boek de overnachting via ons. Indien jullie via ons boeken kunnen jullie kiezen voor 1 overnachting voor €34,- pp incl ontbijt en toeristentaxs!

VERVOER IN SCHEVENINGEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST

Het is super simpel om vanaf Scheveningen naar Den Haag te rijden met het openbaar vervoer en duurt maar ongeveer 20 minuutjes met de tram. De tram die naar Den Haag centrum en het Station rijdt stopt op 5 meter afstand van jorplace hostel wat bijzonder handig is indien jullie strandactiviteiten hebben geboekt en s’avonds meegaan op kroegentocht. Bovendien is het hostel op geen 5 minuten lopen naar de plek waar wij onze strandactiviteiten en workshop organiseren.

Dowload de app OV9292 en bekijk de actuele reisinformatie in Scheveningen.

DE LEUKSTE ACTIVITEITEN VAN SCHEVENINGEN

Je hebt waarschijnlijk al gemerkt, dat we een super groot aanbod van allerlei activiteiten hebben. Wij voeren ongeveer 80% van onze activiteiten zelf uit. De rest van de activiteiten (denk aan bepaalde activiteiten op het water, diners en overnachting) voeren we niet zelf uit. Jullie kunnen er desondanks 100% zeker van zijn dat we alleen samenwerken met partners waar we helemaal tevreden mee zijn. Jullie hoeven dus nooit bang te zijn dat jullie niet goed verzorgd worden tijdens jullie vrijgezellenfeest in Scheveningen!

Naast dat we onze activiteiten aanbieden op onze eigen website, staan we ook vermeld bij oa 1001activiteiten en vrijgezellenfeestje-vrouwen.nl. Ook worden we veelal gevraagd om activiteiten uit te voeren met andere evenementenbureaus in Scheveningen.

IEDER JAAR WEER NIEUWE ACTIVITEITEN VOOR EEN VRIJGEZELLENFEEST VOOR VROUWEN IN SCHEVENINGEN

De activiteiten die we zelf uitvoeren zijn super origineel en zijn (zover wij weten) tot nu toe nog nergens anders te krijgen op Scheveningen. Wij hebben deze activiteiten dan ook zelf ontwikkelt/ bedacht en hebben wekelijks meetings waarbij het hele team de koppen bij elkaar steekt om nieuwe activiteiten te bedenken. Alleen de meest originele activiteiten halen onze website!

Hebben jullie volgend jaar een vrijgezellenfeest van een andere vriendin? Kom naar Scheveningen en laat je door ons verrassen met talloze nieuwe activiteiten!

 VRIJGEZELLENFEEST IDEEËN VOOR VROUWEN IN SCHEVENINGEN

Jouw beste vriendin, zus of nichtje gaat trouwen en jij wilt haar een vrijgezellendag of vrijgezellenweekend geven die ze nooit meer zal vergeten!

Enthousiast begin je rond te speuren op internet en misschien hebben de rest van de vrouwen ook nog leuke ideeën voor jullie vrijgezellenfeest? Je maakt een groepsapp aan. Vriendinnen, familieleden en misschien zelfs collega’s worden uitgenodigd en de ideeën voor het vrijgezellenfeest gaan heen en weer. Jullie zijn allemaal enthousiast! Wat jullie precies gaan doen weet je nog niet, maar over 1 ding zijn jullie het alvast eens. De vrijgezellendag vindt plaatst in Scheveningen!

Een vrijgezellenfeest organiseren voor dames is een leuke taak, maar kan soms ook een aantal struikelblokken met zich mee brengen. Je hebt een hoop om uit te zoeken maar ook een hoop om rekening mee te houden! Zoveel mensen zoveel wensen en hoe ga je ermee om als blijkt dat niet iedereen hetzelfde wil uitgeven?

EEN GOEDE PLANNING OM ALLE IDEEËN VAN JE VRIJGEZELLENFEEST TE REALISEREN

Voorkom scheve blikken tijdens de bruiloft of nog erger, tijdens je beste vriendin haar vrijgezellenfeest. Een goede planning en structureel te werk gaan is essentieel bij het plannen van een vrijgezellenfeest in Scheveningen. Wij helpen je graag een handje en geven je in deze pagina leuke tips en ideeën. Of je nu op zoek bent naar een actief vrijgezellenfeest voor vrouwen, een goedkoop vrijgezellenfeest voor vrouwen of hulp nodig hebt bij het organiseren van een vrijgezellenfeest voor vrouwen!

5 TIPS EN IDEEËN OM EEN VRIJGEZELLENFEEST VOOR VROUWEN TE ORGANISEREN

1# Gaan jullie de boel op stelten zetten in Scheveningen? Vergeet niet de reistijd mee te rekenen en kosten voor het vervoer en een eventuele overnachting mee te nemen in je berekening.

2# Een overnachting kan een hele hap uit jullie budget zijn. Het scheelt enorm in kosten als jullie voor een goedkoop hostel kiezen. Slaap met de meiden op een slaapzaal en laat privékamers achterwegen.

3# Hoe vervoeren jullie je tijdens het vrijgezellenfeest in Scheveningen? taxi’s kunnen vrij duur zijn in Nederland, kies daarom voor het openbaar vervoer.Gaan jullie toch met de taxi? Zoek dan eerst uit waar de taxi standplaatsen zijn in Scheveningen.

4#laat je niet beperken door te kiezen voor 1 locatie. Zowel in Scheveningen als in Den Haag is er een hoop leuks te doen voor een vrijgezellenfeest. Een ritje met de tram heeft een reistijd van hooguit 20 minuten!

5# Een vrijgezellenfeest voor vrouwen is niet compleet zonder dat er een aantal hilarische foto’s zijn genomen! En Scheveningen heeft daar het perfecte decor voor….denk bijvoorbeeld aan het Havenhoofd of het strand nabij het kurhaus. Leuk om te projecteren tijdens haar bruiloft!

VERSTUUR MIJN OFFERTE