STRIPDINER

STRIP DINER DAMES

Vind jij dat een stripper een echte must is bij een vrijgezellenfeest? En gun jij je vriendin een echte stallion?

Tijdens dit stripdiner staat je vriendin een wel hele leuke verrassing te wachten. Een heerlijk 3-gangen diner geserveerd door jullie eigen playboy en een stripact als dessert…

Lachen, gillen en billen knijpen, de meiden zullen dit echt nooit meer vergeten!

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • VANAF 55,- PP INCL BTW

 • 2,5 UUR

 • DEN HAAG

INCLUSIEF

 • 3-GANGEN DINER

 • PLAYBOY OBER

 • STRIPACT

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN HET STRIPDINER EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, HET STRIPDINER ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
strip diner dames

INFO STRIPDINER

Maak je klaar voor het lekkerste diner van je leven, want jullie krijgen een eigen playboy ober, een stripper als dessert of misschien zelfs wel beide! De vrijgezel zal dit echt nooit zien aankomen en jullie zullen de grootste lol hebben als onze schaars geklede stripper/ober zijn moves maakt op jullie vrijgezel!

Hoe jullie 3-gangen stripdiner eruit komt te zien bepalen jullie helemaal zelf door een keuze te maken uit de onderstaande mogelijkheden.

3-GANGEN DINER INCL PLAYBOY

Jullie worden op jullie wenken bediend door jullie eigen schaars geklede playboy ober. Niet alleen zorgt hij dat jullie niets te kort komen tijdens het diner, tussen de gangen door heeft jullie playboy ook nog heel wat in petto….

3-GANGEN DINER INCL STRIPPER

De vrijgezel zal nooit verwachten dat er tussen het hoofdgerecht en het dessert opeens een stripper te voorschijn komt. Jullie zullende grootste lol hebben terwijl je vriendin op de stoel wordt gezet en even goed onder handen wordt genomen door deze sexy guy!

3-GANGEN DINER INCL PLAYBOY & STRIPPER

Jullie eigen playboy zorgt dat jullie niets te kort komen tijdens het diner en zorgt voor ”lekker vermaak” tussen de gangen door. Als het tijd is voor de derde gang krijgt de vrijgezel een wel heel speciaal dessert…..

De muziek gaat aan en de vrijgezel wordt volledig in het zonnetje gezet. Hysterisch gegil en gelach als jullie playboy volledig naakt gaat tijdens een lapdance!

Ja hoor, hier wordt zeker nog lang over nagepraat!

RUST DE VRIJGEZEL UIT MET EEN BODYCAM EN LAAT ONS EEN VIDEO VAN JULLIE VRIJGEZELLENFEEST MONTEREN MET HAAR FAVORIETE MUZIEK ERONDER. LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET HUWELIJKSFEEST!!! 

RESERVEER DE BODYCAM

MENU 3-GANGEN DINER

Voor gerecht:
Carpaccio( Bio )
Kreeften Bisque
Veggie tower ( vegetarisch )

Hoofdgerecht:
Steak frites
Vis van de dag
Quinoa risotto met paddenstoelen en verse truffels ( vegetarisch )

Dessert:
Dessert du chef

PRIJZEN

3-GANGEN DINER + BUNNY OBER      €55,- PP INC BTW

3-GANGEN DINER + STRIPPER      €55,- PP INCL BTW

3-GANGEN DINER + BUNNY OBER + STRIPPER     €65,- PP INCL BTW

LOCATIE STRIP DINER DEN HAAG

In het bruisende centrum van Den Haag ligt het gezellige restaurant Pavlov. Pavlov is gevestigd in een sfeervol Rijksmonument aan het Spui in Den Haag. Het restaurant is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en is op loopafstand van de Grote Markt. Het adres van de Pavlov is Spui 173, 2511 BM Den Haag.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Je kan het Stripdiner boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Bij uitzondering verplaatsen we het Stripdiner naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Er wordt rekening gehouden met dieet wensen en allergieën. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten waar je allergisch voor bent of met welke dieetwensen je graag wilt dat wij rekening houden.

Onze samenwerkingspartners houden zoveel mogelijk rekening met dieet wensen. Zo zal er bijvoorbeeld altijd een vegetarische optie aanwezig zijn. Mail ons altijd van te voren de dieetwensen door zodat we dit tijdig kunnen aangeven bij onze samenwerkingspartners. Vermeld dit voor de zekerheid ook nog een keer op de locatie.

Je kan je drankjes zowel cash als met de pin betalen. Per persoon afrekenen is niet mogelijk ivm drukte. Wees voorbereid en maak een gezamenlijke pot.

Je hoeft alleen je drankjes en eventuele andere gerechten of snacks die niet bij het Stripdiner horen af te reken. Overige consumpties moeten voor vertrek in het restaurant worden afgerekend bij jullie bedieningsmedewerker en kunnen niet op nacalculatie.

Apart per persoon afrekenen is niet mogelijk ivm drukte. Wees voorbereid en maak van te voren en gezamenlijke pot.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • BEACH TWISTER

  BEACH TWISTER

  Met het levensgrote 3D Beach Twister speel je twister op een wel hele grappige manier! Zet je hand op de grond en je voet in de lucht. Maar pas op … voor je het weet heb je een opdracht te pakken! Gedurende het hele spel zijn er shotjes te winnen. Na de Beach Twister is er tijd voor een mini fotoshoot op het strand. De fotoshoot is inclusief trouw accessoires!
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Sluit je vrijgezellenfeest af met een dikke party avond in Den Haag! Shotjes shotjes en nog meer shotjes, dit wordt een avond om zeker te vergeten! Gelukkig hebben wij de foto’s nog! Blèr mee in de microfoon van gezellige kroegjes, schud jullie billen in leuke feest cafés en eindig de kroegentocht in een vette club!
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Plof lekker neer met de girls op een van heerlijke loungebanken van deze tropische beachclub in Scheveningen. Onze grill master maakt de heerlijkste stukken vlees voor jullie klaar op een enorme houtskool grill midden op het terras! De BBQ is inclusief verse vis, vlees, groenten en salades, friet, brood en lekkere sausjes. Goede service, vriendelijke bediening en gewoon lekker eten met een gezellige sfeer!
  x