THE WEDDING GAME

20.00

THE WEDDING GAME

Je vrijgezel is TOTAAL in paniek! Een paar uur voordat de bruiloft begint komt ze erachter dat haar zogenaamde wedding planner bijna niets heeft geregeld!

Haar bruiloft staat op het punt een nachtmerrie te worden, maar gelukkig heeft ze haar vriendinnen naast haar staan en die laten haar bruiloft echt niet in het water vallen!

Jullie verzamelen zoveel mogelijk cash en andere spullen maar dat gaat natuurlijk niet gemakkelijk! Lukt het jullie of wordt dit een wedding from Hell?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • 20,- PP INCL BTW

 • 3,5 UUR

 • DEN HAAG & SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 WIJN / BIER / FRIS

 • GAME HOST

 • SPEL- GROEPSFOTO’S

 • PRIJS WINNEND TEAM

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE WEDDING GAME EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, DE WEDDING GAME ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
The Wedding Game

INFO WEDDING GAME

De vrijgezel mag wel blij zijn met zo’n fijne vriendinnen groep want jullie zullen jullie in de raarste bochten moeten wringen om haar bruiloft te redden!

Geen bruidsjurk, geen trouwlocatie en zelfs de ringen zijn weg. Kortom, haar bruiloft staat op het punt om naar de klote te gaan. Er staat jullie nog maar 1 ding te doen… verzamel zoveel mogelijk cash en spullen zodat haar dag toch door kan gaan!

Jullie voeren de meest hilarische en foute opdrachten uit. Zelfs die knappe gozer die jullie onderweg tegenkomen moet een handje meehelpen! Dos je volledig uit in een dress to impress contest en verdien de meeste punten!

ONTVANGST

Ontmoet jullie wedding crasher in een gezellig café in het centrum van Den Haag of in hartje Scheveningen. Jullie krijgen van hem een drankje en hij legt jullie de spel regels rustig uit.

Terwijl hij het een en ander uitlegt over de inhoud van het spel, worden de tablets aan jullie uitgereikt. Geen paniek, hij zorgt dat zelfs de meest a- technische van jullie groep weet hoe dat ding werkt!

Jullie worden in teams verdeeld, elk team krijgt een tablet mee. Natuurlijk mag je er ook voor kiezen om in een groep te blijven.

LAAT ONS DE VIDEODRONE LANCEREN EN RUST DE VRIJGEZEL UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE VRIJGEZELLENFEEST MET HAAR FAVORIETE MUZIEK ERONDER. LEUK OM TE PROJECTEREN TIJDENS HET HUWELIJKSFEEST!! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

HET SPEL

Met behulp van aanwijzingen op je tablet vindt je de items kriskras door de winkelstraten van Den Haag of Scheveningen.

Met de punten koop je alles wat je nodig hebt om de bruiloft te redden. Hebben jullie te kampen met een klein budget of verdienen jullie genoeg geld voor je vriendin haar droom bruiloft?

Zodra jullie met de tablet in je hand naar buiten lopen verschijnt er een kaart net als bij google maps. Op die kaart staan verschillende bruiloft punten aangegeven binnen een straal van 1 vierkante kilometer.

De opdrachten liggen allemaal redelijk dicht bij elkaar en de 1 is natuurlijk heftiger dan de andere.

Zodra jullie in de buurt van een stipje op de kaart komen krijgen jullie een bericht op de tablet binnen met daarin de opdracht en het aantal punten dat het oplevert. Durven jullie alle opdrachten uit te voeren of lopen jullie af en toe een opdracht voorbij en doen jullie net of jullie hem niet gezien hebben?

Als jullie alle opdrachten zouden willen doen ben je zeker 3 uur bezig. Dit hoeft uiteraard niet zodra jullie er klaar mee zijn kunnen jullie gewoon stoppen en dan worden de punten geteld.

Al snel kom je erachter dat alleen de opdracht uitvoeren niet genoeg is. Het team of de chick die ze het beste, met de meeste ballen en de meeste flair uitvoert heeft gewonnen en gaat er vandoor met die leuke prijs!

Om het spel te winnen moet je zorgen dat jouw team zoveel mogelijk punten heeft gescoord. Dat kan alleen door alle opdrachten vast te leggen met een camera. Het andere team en de spelbegeleider krijgen jullie foto’s te zien en moeten deze foto’s beoordelen met 1 tot 5 sterren.

Jullie zullen ook de foto’s van de tegenpartij waarderen met sterren maar let op! Als jullie niet eerlijk beoordelen krijgen jullie automatisch strafpunten toegekend!

Als jullie klaar zijn ontmoeten jullie de Wedding crasher weer in dat gezellige café bij het startpunt. De punten worden nu opgeteld en de groep met de meeste punten krijgt een leuk prijsje en natuurlijk eeuwige dankbaarheid van de bruid! Jullie hebben tenslotte haar bruiloft gered!

START PUNT 

Het startpunt van The Wedding Game is The Fiddler. The Fiddler is de grootste internationale pub van Den Haag. Hoewel er allerlei drankjes geschonken worden is the Fiddler vooral gespecialiseerd in bier. Met meer dan 200 verschillende flesbieren, 15 soorten bieren op de tap en verschillende ciders, is the Fiddler een populair café bij studenten, expats en Hagenezen. In het menu staan lekkere snacks en traditionele Engelse pub food.

The Fiddler heeft twee verdiepingen en ligt centraal gelegen in het hart van het centrum van Den Haag. Het adres van The Fiddler is Riviervismarkt 1, 2513 AM Den Haag.

 

STARTPUNT THE WEDDING GAME SCHEVENINGEN

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is een van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. Beachclub Copacabana is het startpunt van al onze city games in Scheveningen.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Je kan de The Wedding Game boeken, zelfs als je met minder personen bent dan het minimale aantal deelnemers. Wel zal je voor het minimale aantal deelnemers moeten betalen. Voer bij het aantal deelnemers 10 in. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten dat jullie het minimale aantal deelnemers niet redden. Laat ons ook weten met hoeveel deelnemers jullie daadwerkelijk zijn.

Je kan niet achteraf betalen zelfs als je niet zeker bent van het aantal personen. Ons advies: probeer zsm van alle deelnemers hun deel op jouw rekening te krijgen. Reserveer voor het aantal personen waarvan je het geld al binnen hebt. Blijkt nou dat op de dag van jullie reservering er toch nog 1 of meerdere personen bij komen dan kunnen jullie het resterende bedrag in cash betalen aan de spelbegeleider van OhOhDenHaag Kroegentocht.

Als er iemand ziek is of afzegt om wat voor reden dan ook geven we 50% van het totale bedrag van die persoon terug. We begrijpen dat het vervelend is dat het percentage dat wij niet terug geven vrij hoog is, maar het afzeggen van een reservering brengt ook veel administratieve handelingen met zich mee.

Indien mogelijk verplaatsen we The Wedding Game naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een reserve activiteit is een activiteit die je kiest voor het geval dat The Wedding Game niet door kan gaan. Dit gebeurt alleen als het weer niet mee zit, bij harde regen of hagel. Omdat we niet zomaar een andere activiteit voor jullie willen kiezen laten we jullie van te voren zelf een keuze maken. Zo krijg je toch een activiteit die het meest bij jullie past.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

Andere suggesties…

 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Sluit je vrijgezellenfeest af met een dikke party avond in Den Haag! Shotjes shotjes en nog meer shotjes, dit wordt een avond om zeker te vergeten! Gelukkig hebben wij de foto’s nog! Blèr mee in de microfoon van gezellige kroegjes, schud jullie billen in leuke feest cafés en eindig de kroegentocht in een vette club!
  x
 • BEACH TWISTER

  BEACH TWISTER

  Met het levensgrote 3D Beach Twister speel je twister op een wel hele grappige manier! Zet je hand op de grond en je voet in de lucht. Maar pas op … voor je het weet heb je een opdracht te pakken! Gedurende het hele spel zijn er shotjes te winnen. Na de Beach Twister is er tijd voor een mini fotoshoot op het strand. De fotoshoot is inclusief trouw accessoires!
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Plof lekker neer met de girls op een van heerlijke loungebanken van deze tropische beachclub in Scheveningen. Onze grill master maakt de heerlijkste stukken vlees voor jullie klaar op een enorme houtskool grill midden op het terras! De BBQ is inclusief verse vis, vlees, groenten en salades, friet, brood en lekkere sausjes. Goede service, vriendelijke bediening en gewoon lekker eten met een gezellige sfeer!
  x