THE WEDDING GAME

28.50

THE WEDDING GAME

Je vrijgezel is TOTAAL in paniek! Een paar uur voordat de bruiloft begint komt ze erachter dat haar zogenaamde wedding planner bijna niets heeft geregeld!

Haar bruiloft staat op het punt een nachtmerrie te worden, maar gelukkig heeft ze haar vriendinnen naast haar staan en die laten haar bruiloft echt niet in het water vallen!

Jullie verzamelen zoveel mogelijk cash en andere spullen maar dat gaat natuurlijk niet gemakkelijk! Lukt het jullie of wordt dit een wedding from Hell?

Wissen

TOTAAL:

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • V.A. 10 PERSONEN

 • V.A. €15,- PP INCL BTW

 • 1,5 – 3 UUR

 • DEN HAAG & SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • GAME HOST

 • SPEL- GROEPSFOTO’S

 • PRIJS WINNEND TEAM

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 75% KORTING OP ACTIVITEITEN TIJDENS JULLIE VRIJGEZELLENFEEST, DE WEDDING GAME ZIT IN EEN OF MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
The Wedding Game

INFO WEDDING GAME

De vrijgezel mag wel blij zijn met zo’n fijne vriendinnen groep want jullie zullen jullie in de raarste bochten moeten wringen om haar bruiloft te redden!

Geen bruidsjurk, geen trouwlocatie en zelfs de ringen zijn weg. Kortom, haar bruiloft staat op het punt om naar de klote te gaan. Er staat jullie nog maar 1 ding te doen… verzamel zoveel mogelijk cash en spullen zodat haar dag toch door kan gaan!

Jullie voeren de meest hilarische en foute opdrachten uit. Zelfs die knappe gozer die jullie onderweg tegenkomen moet een handje meehelpen! Dos je volledig uit in een dress to impress contest en verdien de meeste punten!

ONTVANGST

Ontmoet de spelbegeleider in een leuk café in het centrum van Den Haag of in de gezellige strandtent in Scheveningen. Hij zal jullie begroeten bij de bar en vragen wat jullie het liefst willen, het is tenslotte jullie dag. Jullie kunnen ervoor kiezen om meteen mee te lopen naar de startlocatie of misschien willen jullie eerst even gaan zitten en een drankje bestellen voordat jullie de strijd aangaan.

Jullie kunnen dit ook al van tevoren besluiten aangezien jullie een borrelmoment kunnen boeken bij deze activiteit door op de knop bereken mijn prijs onderaan deze pagina te drukken. Op deze manier zijn jullie altijd verzekerd van een lekker tafeltje!

Voor de deelnemers die geen idee hebben wat er gaat gebeuren legt onze game host kort uit wat jullie hebben geboekt en hoe het spel werkt. Als jullie meteen willen beginnen gebeurt dit bij de startlocatie maar het kan natuurlijk ook op het terras als jullie een borrelmomentje reserveren.

HET SPEL

Met behulp van aanwijzingen op je telefoon vindt je de items kriskras door de winkelstraten van Den Haag of Scheveningen.

Met de punten koop je alles wat je nodig hebt om de bruiloft te redden. Hebben jullie te kampen met een klein budget of verdienen jullie genoeg geld voor je vriendin haar droom bruiloft?

Zodra jullie naar buiten lopen verschijnt er een kaart net als bij google maps. Op die kaart staan verschillende bruiloft punten aangegeven binnen een straal van 1 vierkante kilometer.

De opdrachten liggen allemaal redelijk dicht bij elkaar en de 1 is natuurlijk heftiger dan de andere.

Zodra jullie in de buurt van een stipje op de kaart komen krijgen jullie een bericht op je telefoon binnen met daarin de opdracht en het aantal punten dat het oplevert. Durven jullie alle opdrachten uit te voeren of lopen jullie af en toe een opdracht voorbij en doen jullie net of jullie hem niet gezien hebben?

Als jullie alle opdrachten zouden willen doen ben je zeker 3 uur bezig. Dit hoeft uiteraard niet zodra jullie er klaar mee zijn kunnen jullie gewoon stoppen en dan worden de punten geteld.

Al snel kom je erachter dat alleen de opdracht uitvoeren niet genoeg is. Het team of de chick die ze het beste, met de meeste ballen en de meeste flair uitvoert heeft gewonnen en gaat er vandoor met die leuke prijs!

Om het spel te winnen moet je zorgen dat jouw team zoveel mogelijk punten heeft gescoord. Dat kan alleen door alle opdrachten vast te leggen met een camera. Het andere team en de spelbegeleider krijgen jullie foto’s te zien en moeten deze foto’s beoordelen met 1 tot 5 sterren.

Jullie zullen ook de foto’s van de tegenpartij waarderen met sterren maar let op! Als jullie niet eerlijk beoordelen krijgen jullie automatisch strafpunten toegekend!

Als jullie klaar zijn ontmoeten jullie de Wedding crasher weer in dat gezellige café bij het startpunt. De punten worden nu opgeteld en de groep met de meeste punten krijgt een leuk prijsje en natuurlijk eeuwige dankbaarheid van de bruid! Jullie hebben tenslotte haar bruiloft gered!

PRIJS

Jullie prijs wordt bepaald door het aantal personen waarmee jullie boeken. Hoe groter de groep hoe lager de prijs. Druk op de knop BEREKEN JE PRIJS onderaan deze pagina om de prijs voor jullie groep te berekenen.

Hoge kwaliteit voor een lage prijs! Hebben jullie interesse in een bepaalde activiteit die wij aanbieden en krijgen jullie een betere offerte van 1 van onze concurrenten dan de prijs getoond op onze website? Wij gaan er altijd onder zitten mits de voorwaarden gelijk zijn!

KORTING

Als je op de knop BEREKEN JE PRIJS hebt gedrukt en je wensen hebt ingevuld, verschijnt er een knop BEREKEN MIJN KORTING.

Naast dat we je korting geven op basis van de grootte van je groep (hoe groter de groep, hoe hoger de korting) krijg je ook korting als je meerdere activiteiten boekt in bepaalde combinaties.

Als je korting krijgt op basis van de grootte van je groep EN je hebt een combinatie te pakken waarbij je ook korting krijgt, krijg je dus korting op korting. Bekijk onze combodeals voor meer informatie!

LOCATIE SCHEVENINGEN

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is een van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Scheveningen.

Ben je met een grote groep en heb je voorkeur voor een andere locatie of beachclub? Neem contact met ons op, wij werken met veel verschillende beachclubs samen!

LOCATIE DEN HAAG

Op het meest levendige plein van Den Haag bevind zich de Haagse bierkluis. Met een gezellig terras met uitzicht op de tweede kamer is dit een leuk startpunt in het centrum van Den Haag.

De Haagse bierkluis is goed te bereiken met het openbaar vervoer met bus 25, 28, 51 of tram 2,3,4 of 6. Ook het hostel King Kool ligt op nog geen 5 minuten lopen. Het adres van de Haagse bierkluis is Plein 20, 2511 CS Den Haag

VEEL GESTELDE VRAGEN

Stap 1. Druk op BEREKEN MIJN PRIJS Stap 2. Kies je datum, locatie, tijdstip en aantal personen en druk op BEREKEN MIJN KORTING Stap 3. DRUK OP AFREKENEN. Vul je gegevens in en betaal. Je uitje staat nu bij ons vast! Ben je met meer dan 25 personen en heb je speciale wensen? Neem contact met ons op!

Groepen van 25 personen of meer kunnen ervoor kiezen om achteraf via een factuur te betalen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Indien mogelijk verplaatsen we je activiteit naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat vervelend dat er twijfelaars zijn in je groep. Wij adviseren je toch je activiteit van te voren te boeken voor het aantal personen waarvan je zeker weet dat ze meegaan. De twijfelaars mogen op de dag bij ons betalen. Laat ons dit altijd van te voren even weten!

Indien we de activiteit(en) niet kunnen uitvoeren wegens slechte weersomstandigheden, nemen we 1 dag van te voren contact met je op. Zorg dat je telefonisch bereikbaar bent of houdt je mailbox goed in de gaten.

Er zijn verschillende reserve activiteiten waaruit je kan kiezen. Kies je gewenste reserve activiteit uit zodat wij rekening kunnen houden met je wensen in het geval van noodweer. Mochten jullie meerdere buiten activiteiten gekozen hebben die allemaal niet door kunnen gaan wegens slecht weer, dan kiezen we in overleg met jullie 1 of meerdere reserve activiteiten met een zelfde waarde als het totaal bedrag aan buitenactiviteiten dat jullie oorspronkelijk hebben geboekt.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden.

Andere suggesties…

 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Sluit je vrijgezellenfeest af met een dikke party avond in Den Haag! Shotjes shotjes en nog meer shotjes, dit wordt een avond om zeker te vergeten! Gelukkig hebben wij de foto’s nog! Blèr mee in de microfoon van gezellige kroegjes, schud jullie billen in leuke feest cafés en eindig de kroegentocht in een vette club!
  x
 • verenigingsuitje-bbq-scheveningen

  BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Plof lekker neer met de girls op een van heerlijke loungebanken van deze tropische beachclub in Scheveningen. Onze grill master maakt de heerlijkste stukken vlees voor jullie klaar op een enorme houtskool grill midden op het terras! De BBQ is inclusief verse vis, vlees, groenten en salades, friet, brood en lekkere sausjes. Goede service, vriendelijke bediening en gewoon lekker eten met een gezellige sfeer!
  x
 • crazy-twister-in-scheveningen

  CRAZY BEACH TWISTER

  CRAZY BEACH TWISTER

  Crazy Beach Twister is een combinatie tussen crazy 88, expeditie Robinson en twister! Zet je hand op de grond en je voet in de lucht. Maar pas op … voor je het weet heb je een opdracht te pakken! Grappige opdrachten, shotjes en buikpijn van het lachen. Dit is de perfecte ijsbreker voor ieder vrijgezellenfeest!
  x
VERSTUUR MIJN OFFERTE