De leukste WORKSHOPS van SCHEVENINGEN in 1 overzicht!

DUIDELIJKE INFORMATIE

LAAG IN PRIJS

UNIEKE ACTIVITEITEN

workshops-scheveningen

De leukste WORKSHOPS van SCHEVENINGEN in 1 overzicht!

Zijn jullie op zoek naar een creatieve, actieve of culinaire workshop? Bekijk de leukste workshops van Scheveningen in 1 overzicht!

Een leuke cocktail workshop met je tenen in het zand, of misschien juist iets creatiefs zoals reuze dromenvangers maken of Ibiza armbandjes maken in Scheveningen? Speciaal voor vrijgezellenfeestjes of grappige vriendinnenuitjes is er de workshop glitter piemels pimpen maar wie zijn team wil versterken kan beter denken aan een HAKA workshop van een echte Maori!

Een compleet overzicht van de leukste strandactiviteitenproeverijen en dinnerdeals vindt je ook op deze pagina. Combineer de workshops met een andere activiteit en/of een heerlijke maaltijd in een van onze combodeals. Onze medewerkers staan voor je klaar via de live chat , mail of telefoon!

WORKSHOPS SCHEVENINGEN

Ben je op zoek naar een spannende, creatieve of culinaire workshop? Bekijk de leukste workshops van Scheveningen in 1 overzicht!

Een leuke cocktail workshop met je tenen in het zand, of misschien juist iets creatiefs zoals reuze dromenvangers maken of Ibiza armbandjes maken? Speciaal voor vrijgezellenfeestjes of grappige vriendinnenuitjes is er de workshop glitter piemels pimpen maar wie zijn team wil versterken kan beter denken aan een HAKA workshop van een echte Maori. Bekijk de leukste workshops in Scheveningen hier!

 

CREATIEVE WORKSHOPS SCHEVENINGEN

EEN SUPER DEAL MET VEEL KORTING!

Zijn jullie op zoek naar een SUPER deal? Boek een combodeal en krijg korting op al je activiteiten!

Combineer een workshop in Scheveningen met 1 van onze andere leuke activiteiten en een maaltijdsdeal, proeverij of een gezellig kroegentocht. Er zijn meer dan 100 combinaties te maken en je bepaalt helemaal zelf wat je wel of niet wilt toevoegen!

Een combodeal maken is zo gepiept en duurt slechts enkele seconde. Jullie krijgen meteen na het selecteren van de activiteiten een duidelijke overzicht te zien met de prijs van jullie dag inclusief verrekende korting. Stuur dit overzicht naar je mail of groepsapp en pas het overzicht zo vaak als je wilt aan. Zijn jullie helemaal zeker van jullie dag leg de combodeal dan vast met 1 druk op de knop. Jullie komen super voordelig uit, een compleet uitje van A tot Z is echt betaalbaar!

Ons team staat paraat via de live chat, mail of telefoon. Wil je liever dat wij een overzicht voor je maken neem dan telefonisch of via de chat contact met ons op. Je krijgt enkele minuten na het gesprek je overzicht binnen!

ACTIEVE EN CULINAIRE WORKSHOPS SCHEVENINGEN

DEZE GROEPEN GINGEN JE VOOR!

Frank veldhuis
Frank veldhuis
Read More
Wat een tof weekend hebben wij gehad door jullie!! Paracetamol was onze beste vriend the Day after! Groeten de jongens uit het Noorden!
 Dominique da Silva Castanheira
Dominique da Silva Castanheira
Read More
Op 14-09 hebben wij het vrijgezellenfeest van Anique met jullie mogen vieren! Wij hadden gekozen voor de activiteit archery tag met de mini shoot. Wat was dit ontzettend leuk! Onwijs gelachen en flinke spierpijn de volgende dag... Alles was perfect geregeld! Contact, ontvangst, activiteiten gewoon alles!
Ella Tegels
Ella Tegels
Read More
Op 26 september hadden wij een vrijgezellenfeest. Dominic & Holly zorgen ervoor dat je een geweldige dag hebt. Alles werd tot in de puntjes verzorgd. Vooraf ging de communicatie heel goed en tijdens zijn ze ook in de buurt om direct vragen te beantwoorden. Materiaal/tafel voor de activiteiten stond klaar en je hebt eigenlijk nergens omkijken naar. Het eten (de BBQ) was overigens heel goed en genoeg keuze voor vega’s. Niet verder kijken, gewoon hier je keuze op laten vallen! *Nogmaals veel dank voor de perfecte verzorging!*
Jort van Wijk
Jort van Wijk
Read More
Een fantastische dag gehad op Scheveningen met een goed georganiseerd, COVID-proof vrijgezellenfeest! Archery tag, power kiting, weddingdress photoshoot en barbecue: compleet pakket voor een goede prijs.
Susan Kroode
Susan Kroode
Read More
Wij hebben een top dag / nacht gehad vooraf goede communicatie gehad heel flexibel en meedenkent personeel gezellige en spontane mensen leuk dat je een compleet pakket kan samen stellen naar iedereen zijn wensen met leuke activiteiten Onwijs bedankt voor deze geweldige dag / nacht
Damp Oekill
Damp Oekill
Read More
Eind juli hebben wij met een groep van 14 man het vrijgezellenfeest gevierd. De medewerkers deden erg leuk mee en gaven een goede begeleiding. Leuke activiteiten en leuke locatie. Voor elke bachelor party zeker een aanrader.
Mascha Grijzenberg
Mascha Grijzenberg
Read More
Ondanks de hitte hebben wij een super leuk vrijgezellenfeest gehad. Heerlijke drankjes en een onwijze leuke activiteit die super goed werd georganiseerd. Daarnaast nog een gratis fotoshoot. Onze dag was helemaal geslaagd. Onwijs bedankt!!
Marloes Heddema
Marloes Heddema
Read More
Wij hebben 14 september een geweldig zonnige dag gehad op het strand van Scheveningen met expeditie robinson (hele leuke begeleiding en spellen!), gevolgd door een lekkere BBQ en hilarische kroegentocht, met wat “special additions” Bedankt voor de fijne samenwerking OhOhdenhaag en wij kijken uit naar de foto’s om nog eens goed te kunnen nagenieten! Groetjes, Margot en Marloes
Annet Enderink
Annet Enderink
Read More
Afgelopen zaterdag een super vrijgezellenfeest gehad! Vooraf makkelijk overleg, meedenken en vlot met reageren. Toch altijd spannend om iets te boeken 'aan de andere kant van het land' maar gelukkig is het zeer goed bevallen!! We werden enthousiast ontvangen, de spellen waren goed verzorgd en de BBQ was prima!! Echt een aanrader! En onze 'bride te be'... zit nog steeds op een 'roze wolk'! Bedankt!!.
Jana huijgen
Jana huijgen
Read More
Oh oh kroegentocht was zo vet! Ik woon heel m’n leven al in Den Haag en dacht dat ik alles wel gezien had, maar het is zo ontzettend vet. Je gaat met een hele groep mensen naar plekken waar je anders nooit naar toe zou gaan. Zeker een aanrader!!
Previous
Next

COMBINEER EEN STRANDACTIVITEIT MET EEN WORKSHOP IN SCHEVENINGEN

EEN STAPAVOND NA JE WORKSHOP IN SCHEVENINGEN!

Vergeet borrels, vergeet feestjes. Deze kroegentocht is een echte ervaring! Na een middag vol leuke workshops kan de feestavond niet vroeg genoeg voor jullie beginnen. Scheveningen zit vol met leuke terrasjes, maar of dit nu zo goed is voor jullie portomonnee? 

De tram neemt jullie vanaf Scheveningen in nog geen 20 minuten naar het centrum en laat daar nu net de leukste barretjes, feestcafes en clubs te vinden zijn! Onze partygidsen nemen jullie + tientallen gezellige kroegtijgers al vanaf 21:00 uur mee op stap. Deuren die normaal gesproken gesloten blijven openen voor jullie en de muziek staat meteen op standje gezellig. 

Zowel in de feestcafes als tijdens het lopen maken onze gidsen er een echt feest van. Live muziek, leuke feestcafes en clubs die tot in de allervroegste uurtjes open blijven…deze kroegentocht mag je eigenlijk niet missen!

Jarig, net uit een relatie, vrijgezellenfeestje? Dat moet gevierd worden! Laat ons weten wat de gelegenheid is en we zetten je graag nog even extra in het zonnetje! 

* WELKOMST DRANKJE * 7 SHOTJES  * 5 FEEST CAFES / CLUBS * 4 – 5 UUR *

COMBINEER EEN CITYGAME MET EEN WORKSHOP IN SCHEVENINGEN

DUIDELIJKE PRIJZEN

AL ONZE PRIJZEN ZIJN DUIDELIJK IN EEN OOGOPSLAG TE ZIEN EN INCLUSIEF BTW!

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij combodeals

BOEK MINIMAAL 3 ACTIVITEITEN, WORKSHOPS, DINERS OF KROEGENTOCHTEN!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET KNAPPE JONGENS EN MEIDEN!

COMBINEER EEN WATERACTIVITEIT MET EEN WORKSHOP IN SCHEVENINGEN

DE LEUKSTE LOCATIES voor jouw workshop in scheveningen

We werken alleen samen met de allerleukste beachbars van Scheveningen. Denk aan een ruim tropisch terras, een lekker muziekje op de achtergrond en een menukaart waar met een divers aanbod zonder een te hoog prijskaartje. 

Creatieve workshops worden opgezet op brede tafels. Onze workshops hosts hebben oog voor detail en zorgen ervoor dat alles er piek fijn uitziet voor jullie!

Cocktail workshops worden bij goed weer buiten gegeven. Tom Cruise zet een tropisch muziekje op en zorgt voor een super gezellige sfeer. Zelf groepen tot 100 personen shaken bij ons met een eigen cocktail set!

Hebben jullie een actieve workshop geboekt in Scheveningen? Grootte kans dat jullie straks staan te dansen op de boulevard of op het strand van Scheveningen. Lekker losjes op de beat, laat die heupen maar lekker gaan!

Ben je benieuwd waar jouw workshop in Scheveningen precies plaatsvindt? Onder iedere workshop pagina staat een uitgebreide beschrijving met de locatie van jouw workshop, mogelijkheden tot vervoer en meer!

COMBINEER EEN PROEVERIJ MET EEN WORKSHOP IN SCHEVENINGEN

COMBINEER EEN MAALTIJD MET EEN WORKSHOP IN SCHEVENINGEN